taijpani

rutin

Kategori: random

beslutsångest. delux.
 
jobba stängning idag, ledig och utgång imorgon, jobb på söndag. känner att mitt liv går lite på rutin och jag hänger knappt med. vill träffa så många människor men antingen finns inte tiden eller så är det orken. går genom en sån period nu då jag bara flyter på. kontaktar inte folk mig så kommer vi inte ses. sjukt själviskt. men så är det just nu.
 
fan vad deppigt. men ja. nu ska jag powernapa innan jobb.

smått förnekelse om förkylning

Kategori: random

fyfan vad det är tråkigt att betala räkningar. speciellt när man fått sig det riktigt tråkiga vuxenpoänget av en parkeringsbot. meeeeen nu är det gjort och jag tänkte krypa ner i soffan och kolla på någon film. känner mig lite småförkyld idag. massa te och annat bra-för-kroppen-saker så ska det gå hur bra som helst att jobba helg!
 
 

rest in peace.

Kategori: tankar

livet blir mer verkligt när man får en smäll i huvudet av verkligheten. att man inte kan ta något för givet. jag har nu förlorat tre släktingar inom loppet av alldeles för kort tid. igår gick en kille från veberöd bort. på det mest brutala sättet. fruktansvärt ont i magen av att tänka på hela veberöds-gänget, alla grabbar. on top of all this så fick jocke ett blodsockerfall när han sov här i fredagsnatt. jag vaknade av att han låg och jämrade sig och spännde hela kroppen och var helt genomsvettig. fick verkligen inte liv i honom. så jag och emmie ringde ambulans och 10 väldigt långa minuter senare kom de och fyllde honom med massa sockerlösning till han tillslut vaknade. mina ben var helt svaga. de sa att om jag inte hade vaknat, eller inte reagerat på att någonting var fel, så hade han legat i koma. det är så stört. jag vet inte om världen, gud, livet, vemvetvad, försöker säga mig något. men detta är för mycket för mitt hjärta.
 
emmie och jag konstaterade häromdagen att vi har det bra ihop. kul och bra. det är tur jag har henne, annars hade jag nog inte varit så klar i huvudet som jag ändå, på någon vänster, är.
 

22 juni

Kategori: random

midsommar 12. ja. f a n tastiskt.

ka-ching

Kategori: random

hoppsan. gick in och kollade kontot. sedan i måndags har jag spenderat 3400 kr. det är väldigt mycket. nästa vecka ska jag inte göra något och bara äta nudlar. jag ångrar inte en enda sak jag köpt men det känns tungt att se hur mycket det blev tillslut. men nu ska jag jobba lördag & söndag så då gör jag inget ändå! kvällen ska spenderas med öl och fotboll. heja sverige!

story of my life

Kategori: random

händer sjukt mycket roliga/konstiga/jobbiga/awesome saker just nu. svårt att hålla iordning allt uppe på hjärnkontoret. sommaren har kickat igång iaf, studentveckan är i sin slutspurt, käraste spyken tar idag. två år sedan jag tog. sjukt. satt ute i köket häromdagen och hörde studenter skrika och ha sig sen hörde man emmie från hennes sovrum "det finns ändå inga joobb" genom fönstret. haha inte alls bitter!

nu har jag två dagar ledigt, fantastiskt skönt. det firas med en tripp ner till stan idag och ikea imorgon. känner att jag förtjänar att spendera lite pengar. har tackat nej till ett socialt liv för att jobba så då ska iaf ha lite fina kläder och möbler för det haha

lille lille

Kategori: tankar

helt fantastiskt vad mycket kärlek man kan känna för någon. har precis spenderat nästan tre timmar hos bror med lille bebben. han har legat hos mig hur länge som helst, det är så underbart mysigt att känna de små andetagen mot halsen. helt fantastisk liten varelse är han, vår milian.

dagen efter

Kategori: random

igår var det inflyttningsfest på svanegatan. ja. man kan ju iaf inte säga att det inte var händelserikt. halv fyra kom jag i säng och idag har jag legat i den hela dagen. förutom när jag åt pannkakor. nu ska vi beställa hem pizza och dö framför en film. lite ångest att klockan redan är åtta. puh. jag börjar jobba sju imorgon..