taijpani

grått

Kategori: random

mitt hår är grått och det känns sådär faktiskt. det är såklart inte grått pga ålder utan för att jag inte har färgat det på ett tag. så nu är det grått. som molnen på himlen. min stora fråga är ju helt enkelt: ska jag färga det nu eller ska jag hålla ut en månad tills balen så det blir nytt och fint då? iofs kan jag göra det två gånger. det är sant. hah! jag behövde bara skriva frågan för att få svar på den. mamma är och jobbar men manuel kommer hit ikväll, han kanske vill hjälpa mig. detta kommer minst sagt bli spännande.

imorgon har vi rep med ensamblen i två och en halv timme. sen vårkonsert. gött med musik. dock yrar alla stämmor runt i huvudet så jag blandar ihop dem. sådär bra

det är en bra dag imorgon, jag känner det på mig.

valliborgy

Kategori: random

min innebrännare börjar gå neråt nu. chillar pungen så att säga (hah! sjukt internt). imorgon är det valborg och jag känner peppen. dock vet jag inte om vädergudarna gör det eftersom det så smått regnar idag. hur som helst så blir det säkerligen bra!

nu ska jag gå och ha samhällskunskap och lära mig om EU. super

rosanna ekar i mitt huvud. Gm F Bb Bbsus Bb F.
piano är min grej

innebrännare

Kategori: random

jag har bitit mig och bränt mig på exakt samma plats på tungan. denna del fastnar därför också i min tandställning bakom tänderna. det gör så galet ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen. plus att jag har en stor (och då menar jag stor!) innebrännare MITT på näsan. röd är den också. sådär lagom till valborg. det känns så himla bra!

laaast goodbye

Kategori: skola

idag hade vi vår alldeles sista körkonsert. var vi på topp? naaah med fyra altar så kändes det inte som vi hördes allt för mycket men det känns ändå bra. vi hade det mysigt, hela kören, med mackor och varm choklad i lärarrummet som uppladdning. publiken klappade i takt efter så det känns väl helt ok! sverker såg nöjd ut, han vad nog glad. och det är ju alltid bra!

lite besviken på vissa runt omkring mig. det är inget att hänga upp sig på, låt det inte förstöra din kväll! som min visa vän sa. hon har rätt. nu ska jag ta mig ett bad för att avsluta denna känslosamma berg-och-dal-bana till dag på ett bra sätt.

på fredag är det valborg. blockparty har över 11 000 anmälda. HAH! gaalet kommer det bli.

årstider

Kategori: random

idag har det verkligen varit alla årstider på en och samma dag. sol, regn och snö. hur sjukt är inte det? man går in i klassrummet med sol i ryggen och möts sen av snö. gaalet

på lördag är jag stöd till manuel som ska söka till idol. snutten!

banankräm

Kategori: random

zimbabwes situation är helt galen. och deras manipulerande president är ju sjuk i huvudet. skyller landets problem på kolonialiseringen som ägde rum på 1800-talet. väx upp!

imorgon har vi seminarium om zimbabwes konflikter. bara så att ni vet.

idag var jag hos tandläkaren och fick banankräm. jag gick såklart inte dit för att bara få det men det är det som man minns mest när man går därifrån. eftersom hela käften är full av äcklig banansmak och man får inte lov att äta på en timme. men inga hål i tänderna hade jag!

om exakt tre veckor sitter vi på bussen. tjatig. jag vet. MEN AHHH :D

proffsbloggare

Kategori: random

jag var precis inne på jennys blogg (japp, här har du en av dina tre läsare!) och insåg att jag inte hade kollat min statistik på typ ett halvår. och till min förvåning satt jag där med 16 läsare på halsen. det är ju faktiskt ganska läskigt imed att jag vet vem typ fyra st är. jag tror inte jag hade klarat av att vara proffsbloggare. jag är alldeles för nyfiken. här sitter jag och hurrar för att jag har fler än 10 när kenza och blondinbellaN har flera hundratusen. nä, jag är då nöjd med mina 16 små bevakare. ni är fina ni!

mamma jobbar hemma idag så när jag kom hem för att jag har håla så är hon inte här! inte svarar hon på sin telefon heller. hur ska jag klara mig utan henne när hon åker till grekland?

när man talar om trollen! hon är påväg him nu hah :)

lista

Kategori: random

här ligger jag i min säng med en lång lista bredvid mig. japp. jag älskar att skriva listor och ibland tar jag det lite för långt. det är tre veckor kvar till Prag och jag vill vara förberedd. därför har jag börjat skriva en packlista. mycket småsaker som man inte tänker på som ska med. sätter man igång tidigt så är det mindre risk att man glömmer det. plus att mamma är i grekland när jag ska åka, så hon kan inte påminna mig då så hon gör det nu istället!

det svåraste är: vilken väska? hur mycket fickpengar?

men som mr. timbuk säger: det löser sig!

sudda

Kategori: tankar

jag tänkte precis skriva någonting men jag suddade ut det. tänk om man hade kunnat göra så med allt annat man vill ta tillbaka. sudda bort det så ingen såg eller minns det. det finns inte mycket jag vill sudda ut för då raderar man en liten bit av sig själv. men de där små sakerna man faktiskt ångrar, de äter upp en innefrån. det kanske är dags att ta tag i livet. men ge mig då något att ta tag i. för just nu står jag på botten och räddningen är sådär precis så att man inte når. sådär irriterande nära men ändå långt bort. ge mig ett suddigummi.

sucky

Kategori: random

bra helg! eller.. nej? nej. mitt huvud känns fem kilo tyngre, halsen som om den har fem kilo slem och örat som om fem knivar sticker in och ut. vad är problemet? ledsentjej91

hoppas att den dumma vulkanen på island chillar könet lite så flygtrafiken kommer igång igen.

nu ska jag kolla på oc.

helhet

Kategori: skola

överraskande nog hade jag riktigt kul idag på musikalen. man börjar liksom se en helhet i det hela! plus att jag och david fick två nya låtar att sjunga tillsammans. WOH!

nu ska jag städa mitt rum. det är så illa så inte ens jag vill gå in där.

lyckligt lottad

Kategori: skola

jag är lyckligt lottad att, fem dagar i veckan, få vara runt så otroligt begåvade människor. människor som träffas genom musiken och skapar magi med den. det finns nog inget bättre.


bild från dagens rep

9-16

Kategori: random

jag vet inte vad det är för fel på mitt immunförsvar men nu är jag iaf snuvig igen. jag var ju trots allt frisk i en vecka, det ska man väl vara glad över. eller? jag vet inte.

idag har emmie legat och snarkat lite i min säng, imorgon är det rep med ensamblen och på torsdag är det musikal-dag. åh. jag fruktar denna 9-16 dag. den är för lång. dessutom ska både ida och klara skriva prov så de är borta. hjälp mig

nu ska jag gå och lägga mig och känna lite ångest. gonatt!

underbar dag

Kategori: random

idag har jag haft en sjukt bra dag. studentsången sjöngs på kören samtidigt som min studentmössa låg under stolen (äntligen!!). väl ute ur musiksalen så gick jag hela vägen hem utan jacka. utan att frysa. och när jag kommer hem så ser jag att den nya comsopolitan hade dimpat ner i brevinkastet. hur bra dag är inte detta egentligen?



och just det ja! det är ju exakt en månad kvar till prag. underbart!

röda prickar

Kategori: random

detta är helt absurt. jag vaknar och kliar mig lite på hakan. går upp och äter frukost med manuel och helt plöstligt kollar han på mig som om jag vore ett spöke och säger "oj, vad har hänt?". jag fattar ingenting så jag går till spegeln och ser att hela mitt ansikte är fullt med röda prickar. och de kliar. så in i helvete! när man ser dem i dagsljus så är de nästan lite lila. nu har de börjat springa ner lite på halsen och bröstkorgen också. ååh vad är detta? :(

ps. sjukt bra helg

nu kör vi

Kategori: random

hah! ja, visst fick jag cykla över halva stan idag men det löste ju sig. efter många om och men så är det äntligen färdigt. pengarna är inne. VI SKA TILL PRAG OM EN MÅNAD!

snart kommer emmie och amanda hit så ska vi äda sen beger vi oss ner till stadsteatern för att se supercarran. tillsammans med hela spyxet. kommer bli något högljutt (hur stavas det sjukt konstiga ordet?) kan jag tro! sen bär det av till malmö för party. nu kör vi!

pexet

Kategori: random

idag kommer jag och min igentäppta näsa flyga och fara runt halva stan känns det som. jag anar att det kommer bli en jobbig dag. för många olika anledningar. men kvällen kanske ser ljusare ut. pexet! vi ska se supercarran på scen. superkul!

puss & gonatt

Kategori: tankar

tre minuter efter att jag hade skrivit det förra inlägget så ringer han och vi har pratat fram till nu. "ville bara säga puss & gonatt innan jag gick och la mig". han är ju faktiskt helt okej ändå!

tankar

Kategori: random

jag är inne på facebook och ser att manuel loggar in. han är aldrig inne på chatten. så jag kände mig tvungen att skriva till honom och se vad som fick honom att vara online efter säkert ett halvår. hans svar var "jag måste få tag på en tjej. rebecca". jag är inte den som är den. men sanningen är den att jag hade hoppats på att, även om det inte var fallet, han skulle skriva att han ville skriva att han saknade mig.

ibland är det synd att pojkar inte förstår hur tjejer tänker.

atchoo

Kategori: random

jag har nyst elva gånger i rad. aj

hemma i staffanstorp

Kategori: tankar

ikväll sover jag på pollux igen. det är ungefär två och ett halvt år sedan jag bodde här nu.. det känns fruktansvärt konstigt att ligga i charlottes säng utan att hon är här. det är dagar som dessa som jag saknar henne brutalt mycket. men det är mysigt att vara hemma hemma igen.  och nettan sa att imorgon är det hotellfrukost. haha hon är så söt!

      

bilder

Kategori: random






några bilder av galenskapet som pågick. mer hittar ni på fejsbok!
nu ska jag på påskmiddag hos daddyo
GLAD PÅSK!

turkisk-peppar shot

Kategori: händelser

igår hade jag så fruktansvärt roligt. vi firade emzan som fyller 19 idag. det var helt seriöst gaalet. men så jävla kul. och idag är jag sugen på all snabbmat som världen kan erbjuda samt godis i mängder. och för att förtydliga hur dåligt jag mår: jag sitter i källaren hos manuel och ringde precis till honom (han är där uppe) så att han kunde ta ner min kamera. åh

så ja, ingen utgång för mig ikväll. nej. sjukt mycket sitta-hemma-kväll.

gårdagens vilda bilder kommer imorgon

balklänning

Kategori: händelser

hohoho jag har köpt balklänning. ÄNTLIGEN!
blått är flott. puss