taijpani

inköp

Kategori: random

 
indeed, det blev en maffig frukost idag i följd med fruktsallad. jag tror jag kommer bli en bra mamma en dag! synd att barn inte är min favoritsyssla bara..

efter mys med sis så gjorde jag mig iordning för en dag på nova. det är oerhört tråkigt att gå och shoppa själv, men som william sa, så hittar man oftast lite mer då. en tröja, klänning och ett par skor blev dagens inhandling, jag gillar det!

    suddig bild, men får duga. dagens inköp!


ikväll blir det tacos och lite mys framför tv:n tror jag faktist :) ha en trevlig helg, bye

what a cow

Kategori: random


jag läste i metro idag att det var en snubbe i kävlinge som inte fick lov att ha djur för någon anledning jag inte minns. men ändå hade han hållt kor i gömma. kor? hur fan gömmer man en ko? polisen hade iaf beslagtagit 48 kor av den här mannen som bodde utanför kävlinge. såklart bor alla freaks i skåne.

jag har klarat av ännu en plågsam vecka på spyken, som dock avslutades bra. idag har varit en bra dag, jag har gillat den. alla söta pojkar som kryper fram i samband med solskenet. en sista glimt av det där speciella, innan jag lämnade allt till vila i fyra dagar. 
  imorgon ska jag ut på stan och leta klänningar, hoppas vädret blir lyckat!

ida har nu flytt till falun för att spela SM, jag önskar väldigt mycket lycka till och tror att de kommer hem med ett guld. det gör de alltid! haha, ida är min livlina. utan henne hade jag blivit tokig. eller ja. mer än vad jag redan är..

jag tror faktiskt att jag ska göra en fin frukost imorgon, sån maffig. kanske väcka syster så hon äter med mig.. men ja, gonatt!

oscars

Kategori: händelser


idag har inte varit en speciellt lång dag, med tanke på att jag började 8.20 och slutade en timme senare. fast det visste ju inte jag! sara och jag kämpade oss genom regn och rusk tillbaka till spyken efter att ha frysit rumpan av sig i ishallen. när vi sedan satt och väntade på engelskan så insåg sara att det hängde en lapp utanför dörren. charlotte är sjuk, lektion inställd.  oh, jag gillar det. nu är jag hemma och ska sätta igång med svenskan alldeles strax. hatar uppgiften, men vilken uppgift är kul egentligen? mhh, jag menar det.

oscarsgalan.. jag vet inte riktigt vad jag har för kommentar om den. Jon stewart var jävligt bra host, man skrattar bara av att titta på honom. dock favoriserar jag föralltid ellen degeneres eller chris rock. den fulaste klänningen för kvällen stog nog Tilda swinton för. jag förstår verkligen inte hur hon fick för sig att ta på sig den! annars, när det kommer till priserna så gick de flesta till rätt personer. blir dock lite besviken att sweeny todd inte fick fler. min syster gick och la sig vid fem, men jag satt uppe till kvart i sex på morgonen. jag var lite seg dagen efter..


 Jon stewart     Tilda swinton.   



lyckliga människor är sjukt överskattade.

flyt

Kategori: random


i'm an addict for dramatic

så okej, efter att ha hoppat runt i en halvtimme här hemma fick jag ett samtal och blev bjuden till fest. har man flyt så har man haha. det var lite synd att emmie var fast i whateverland som jag aldrig minns vad det hette.. men det var chill hos eriko, gamla vänner som man inte träffat på ett tag. kom hem vid halv ett, kände att det räckte för min del faktiskt! tack för den kvällen

nu ska jag fundera över vad jag ska ha på mig, jag ska på bio med min mami ikväll, det ska bli mys! min syster lånade halva sin outfit av mig idag, kändes det som. men det är gulligt, hon är söt :) de är nere på bråhög och kollar på innebandy (surprise) så jag har tomt hus igen. så passa på att ha hög musik och hoppa och studsa lite idag också!

trevlig dagen-efter dag på er allihopa, tjillevippen!

mobbat

Kategori: random


vad hände med mina planer? de flög ut genom fönstret kvickare än kvickt!

jag tror det var när jag somnade klockan halv fem idag som allting förstördes. jag lämnade mina planer med nordin öppet på bordet, samma med emmie. när jag sen vaknade och loggade in på msn så var ingen där. nordin bestämde med alla hans pojkvänner. så inget klagande på alla dåliga bidrag i melodifestivalen med honom, fan då!
   Jag har ingen aning om vart emmie är någonstans. hon bara POFF! Min syster ska ut och festa. pappa och jeanette ska hem till åsa för att kolla på melodifestivalen med halva släkten..
       och jag sitter kvar. hemma.


detta var en deppig kväll, igår likaså. fyfan. jag vill verkligen inte sitta hemma idag igen, livet är så sjukt betydelselöst i detta ögonblick. och ja, jag är hemskt dramatiskt haha :(  plus att jag saknar mina svarta jeans som jag ännu inte fått tillbaka, stör mig något.

Jaha, nu försvann pappa och jeanette. min syster tar bussen om en halvtimme. Jag ska planera in högspelande musik och hoppa runt i hela huset. mobbat? lite kanske. tack och hej!

citat

Kategori: funderingar


"om någon hade försökt skjuta mig så hade jag sprungit därifrån. men jag hade sprungit i sick-sack, för då hade de ju inte träffat mig."    - Lina, 23

haha det var en spännande tanke, som fick oss alla att skratta vid matbordet. på måndag åker bror igen, två månader sen kommer han hem permanent. oh vad jag bara längtar tills dess.

bror & lina


visste ni att i hela världen så säljs det en barbiedocka var trejde sekund? sjyyykt!
och att sengångaren sover bort 80% av sitt liv? haha ball

gonatt!

<3

Kategori: tankar


image64

ipz

Kategori: tankar

jag undrar om det svenska språket ens finns längre. när ens föräldrar börjar säga ord som "shit" eller "oh my god" så har det nog gått långt haha. de senare generationerna tar in mer och mer ord från andra språk. är svenska så fult? jag ska väl inte säga så mycket, då jag kastar in mycket mer engelska i min vardag än vad jag faktiskt behöver. jag och ipz har gjort det till en vana att ofta få våra konversationer till engelska på msn, för någon anledning. don't know why!
     

oliverLOL AJ! säger:

well hi there goodlookin

tapani " it's the shocking moments säger:

goodmornin!

oliverLOL AJ! säger:

mornin? what's wrong with u sugarpie?

tapani " it's the shocking moments säger:

haha don't know

tapani " it's the shocking moments säger:

still in my PJ so..

oliverLOL AJ! säger:

oh heck..

haha onödig konversation, men jag gillar det. jag gillar honom. han är mys! och i helgen så blir det fylle(från hans sida)snack i köket på åkershus hoppas jag. vi har pratat på msn i typ ett och ett halvt år men träffades för första gången för drygt en månad sen. ändå coolt! han sitter säkert och är sjukt nöjd nu när han fick en hel blogg för sig själv. but i gotta break it to you.. you rock :)


 ipz himself. ser sur ut.. men han är getsnäll!

hej!

Kategori: random


folk fortsätter överraska en.  det är nog mitt mest kända citat. för det är ju faktiskt så, det händer alltid någonting nytt som slår omkull en, så ligger man där och fattar ingenting plus att man har en bula i huvudet. ja, jag säger då det..

nu fuckade sig msn, så jag måste starta om datorn. får se om jag fortsätter med inlägget sen.. annars var det ett oerhört onödigt sådant. men ja, dagens mys har varit med nordinilini. trots hans negativa inställning till livet (haha) så är han så sjukt härlig människa. woh woh!

partypinglorna

Kategori: random


klänningen var på, tightsen var på plats och högklackarna satt som ett smack. dags för fest!

vi började hos emmie, tre tjejer som inte träffats tillsammans på alldeles för länge, och det var så jävla skönt att sitta där och lyssna på oss. jag har saknat det! vi sjöng, pratade, skrattade och tog bilder. vi tog många bilder, och jag tvivlar på att någon utav dem är bra.. men det är nog charmen i det hela också, för då blir det dagens skratt idag!

carran skämde ut sig lite smått på busshållplatsen och när vi sen insåg att de människor som hade stått och kollat på henne skulle till samma fest som oss så kändes det sådär ball haha. i en rökig lokal spenderades hela kvällen, och det började lite off men blev under kvällen mer och mer ball. det var trevligt folk som var roliga och söta :)

- "jag har aldrig stulat med dig"
- "nehe.. nej, jag vet"
- "men kom då!"

haha det var roligt att höra, skrattade som tusan. bland allt folk, ett strul. det var ju faktiskt på tiden kan man tycka, så lång tid som det gått. det smakade socker sen, mums haha

bilder finns, dock på en kamera som är hos emmie. vet dock inte om man vågar lägga ut bilder, det blir nog till eget nöje som man kan sitta och skratta åt. nu ska jag till grossen med emz och handla hårfärg, jag ska äntligen färga håret!   emmie ska berätta om drömmar och vi ska väl allmänt reflektera på gårdagen. jag är pepp


hur kommer det sig att man alltid känner sug efter typ en pizza efter fest?  
             ouf, hade inte bangat

onödigt

Kategori: random


onödig fredagkväll med oddsen emot oss, men jag hade mysigt ändå :)

jag undrar varför det kallas sportlov. varför ska man vara mer sportig nu än på typ.. jag vet inte, alla andra lediga dagar man har? finner detta oerhört underligt. imorgon är det partaj i lund hos någon jag inte vet vem det är. emmie är min enda livlina, får hålla hårt om henne!
   måste skriva ner vad dadi ska köpa när han åker till indien. jag vill ha låga converse, frågan är bara vilken färg.. gröna är så härligt sköna så jag tror jag ska satsa på det faktiskt. sen kanske någon parfym.. jag får se, det är ju typ en vecka kvar :)

nu är klockan snart ett och jag har ställt alarmet på 10.45 till imorgon. för kl 10.55 börjar summerland och det är faktiskt värt att stiga upp för att titta på. yummie! gonatt

onödigt inlägg. ouf, i know

mami&bror

Kategori: random


mami och bror är på sin plats igen, långa kramar till dem båda. mami var brun som en pepparkaka och bror var.. lika snobbig som alltid haha. han åker nästa vecka igen, känns lite surt men ja, det är sånt man får ta. jag fick godisnappar av mamma, det gjorde min dag :)

på fredag är jag ledig så imorgon är min sista dag. jag är pepp!
  nu är jag dock väldigt trött och väntar enbart på min kära systers hemska blogg-inlägg. hon tänker visa omvärlden hur ful jag har lyckats vara. lovely!
               gonatt!

idrott = pepp

Kategori: skola


shitbritt, 80 läsare igår. värsta berget i statestiken!

imorse ville jag verkligen inte stiga upp. allting sa emot och det var en himla tur att daddio var hemma och nästan släpa ut mig ur sängen! sen kom man på statsbussen, såg idas leende och allting vände. på något sätt blir jag alltid sjukt pepp när vi har idrott, de är najs!
   på engelskan hade vi redovisning, det gick sjukt bra. jag gillar det :)


jag blir så besviken var gång du vänder om och går iväg, kan du inte bara.. en blick.. ge mig någonting för just nu känns det som allting rinner ut i sanden. det fanns ju aldrig något från början, så vad finns det att deppa över egentligen? så långt borta, så varför berör det mig?


imorgon kommer mami hem från thailand, PRESENTER! woh woh!
 jag har saknat henne, och ska krama henne mycket och länge imorgon :)


 jag liknar en köttbulle, men mami är sweet

lördagens äventyr

Kategori: händelser


det får faktiskt bli två inlägg idag känner jag, då resellisell konstaterade för mig att jag faktiskt inte skrivit om lördagkvällen. dåligt av mig, får ta mig i kragen nu dårå!
   åkershus var vår slutdestination, men jag och emzigirl gick först hem till max där vi möttes av härliga 80-tals musik och massa mysiga pojkar som satt och samtalade. när klockan slog nio städade vi undan och gick vidare hem till linkan.  där var trångt och sjukt varmt. fick nästan lite panik, så efter alla hälsningar tog jag mig ut på balkongen bland alla långa människor. janusz berättade att han alltid var minst, men nu var jag faktiskt den lilla på balkongen. yey! 
   folk blev sådär lyckligt lulliga, vi dansade, skrattade, pratade och det var allmänt partaj! resell fick pengar för onämnda anledningar, emmie trampade på en spik och jag tappade bort min jacka. men vad är en fest utan lite drama?

efter ytterligare några incidenter som ej behövs tas upp så blev det dags att gå hem. jag hade resell på ena armen och emmie på andra. kul hade vi, trots att det var lite vingligt. vi följde resell hem och han är så bra haha, han matchade allting perfekt. ah, ingen kommentar! sen gick jag och emmie vidare, en liten kisspaus utanför biblioteket, sen var vi på fötterna igen. kom hem till henne och gjorde en macka, sen stoppade jag ner henne i sängen och gick hem till mitt eget hus för att somna dirr. fett nice kväll, jag hoppas på fler!


   denna bild laddas upp enbart för resell hatar den :)

oc vs. gossip girl

Kategori: random


så okej, det är många som pratar om gossip girl och hur bra det är, och jag kan ju faktiskt inte annat än hålla med. men detta fann jag lite spännande när jag tittade runt.. checka detta!



    image57
        marissa                                                           serena

    image58
        ryan                                                               nate

   image59
         summer                                                       blair

   image60
         seth                                                             dan

bara jag som tycker det märks att oc och gossip girl har samma regissör? men det är fine by me, för hur som helst så är alla jävligt snygga!

bajamaja!

Kategori: random


imorse har jag nog vaknat runt sju gånger mellan fyra och elva. första gången var när min syster kom hem och satte vid datorn. det enda jag tänkte på var "någonting måste hänt, för hon skulle ju sova hos mamma?", men sen somnade jag om igen haha. sen har jag vaknat av att linus har knockat mig, snott allt täcke och all plats i sängen. 90-säng is a big nono!

när klockan sedan slår lite över elva vaknar jag av en krasch, som om ett glas går sönder. men icke! min far har börjat renovera vår toalett och rev därför ner kaklet. det roligaste (eller inte) med hela denna renovering är att vi har redan gjort om vårt andra badrum till en klädkammare, så när han sedan ska fixa med ledningar och sånt.. då har vi ingen toa eller dusch!
 
och idag fick jag nyheten att jeanette har beställt en bajamaja. MUMS! den ska stå på vår framsida :) alla våra grannar kommer tro vi är helt körda, för de vet ju inte att vår andra toa är en klädkammare. jag kan säga såhär: jag ska bo hos mamma, för jag vääägrar bajamajor!

    




ikväll blir det linkan, sen kanske vidare till något annat!
ha en trevlig partykväll :)

modeblogg är överskattat

Kategori: random


jag och emmie har konstaterat att det är för många som skriver sk modebloggar, men när man går in och läser så handlar det om deras små problem och i snitt är det två inlägg som handlar om kläder och tips. den enda anledningen att alla läser dem är för att de uppdaterar sin blogg drygt fem gånger om dagen. det håller inte! sjukt töntigt, jag har slutat läsa nu.

Jag sov hos mami (syster) inatt. innan jag stack dit så fick jag varningen att de var väldigt stökigt. Mina tankar var att jag har varit hos emmie i hennes esse så jag tror jag klarar mig. men OJ! det var verkligen stökigt. jag förstår att hon kanske inte vill åka hem där, för den disken.. jag ville städa bara för att få undan allt, men det hade tagit en hel dag. go sis!

Nu ska jag och ida fortsätta med vårt powearbete som kommer bli sjukt bra, jag gillar det. ni ska få se! ha de najsbajs, byyyye

hjälp

Kategori: funderingar


vi bor i en otrevlig och självisk värld, där allting egentligen handlar om sin egen framgång. för när någon annan lyckas eller gör något bra så blir man avundsjuk och vill göra desamma. när ska vi stanna upp? när ska vi inse att framgång kommer hand i hand med hjälp?

all of me

Kategori: tankar


det är egentligen bara ida som förstår, som vet exakt vad mina nästa ord ska bli. hon är jag. det är smått läskigt. vi säger samma saker på samma tillfälle, vi ser vad den andra ser. hon är jag, i en blond och liiite kortare version! jag hoppas på dig på lördag

jag saknar min mamma. jag saknar min bror, som inte alls får komma hem snart. jag höll på att börja gråta när han ringde hem och sa att han antagligen inte kommer hem på ett tag. jag säger som min syster en gång sa, att om jag skulle tatuera in någonting så hade det varit mina syskons namn, för de är permanenta. de kommer alltid finnas här för en.   kom hem, andreas <3

 det är konsert om åtta veckor. det är dock enbart tre lektioner som vi kan repa på. resten går bort imed d-dagar och lov. det känns lite ostabilt kanske, med tanke på att vi inte riktigt vet vad vi ska spela ännu. och med tanke på att jag kanske måste lära mig gitarr. hej johanna, lycka till! sen ska ida lära sig sjunga "som om hon sitter och skiter". smått roligt sagt av ulla, men det ju sant. men jah, woh woh! det kommer gå bra :)

kommer jag aldrig släppa taget? jag undrar när det är offeciellt över, för det finns ju inget tecken att ge. det kommer en tidpunkt då man bara sluta kämpa tror jag. men hur vet man om den andra redan gett upp? jag tror jag är rädd för svaret.



                            

körkort runt hörnet

Kategori: händelser


nu har barnen nyqvist lämnat vårat hus, och det är så tyst.
jakob har en tidsgräns till hur länge han får sitta vid datorn, vilket är max två timmar. igår hade han suttit där för länge och det visste pappa om. så han frågade
pappa:
jakob, har du suttit vid datorn sen vi kom hem?
jakob:
nej, jag har varit på toa också!


  pottis & kajin :)


idag körde charlotte lite och jag kunde inte sluta tänka på första gången hon satte sig bakom ratten. jag minns att jag skrattade så mycket och ja, det är väldigt elakt.. men jag kunde inte hjälpa det. upp på kanter, in i buskar, nästan krocka med bommar.. och vi var på en parkering! men nu har hon uppgraderat sig och är riktigt duktig. tre lektioner kvar och tentar är redan avklarad. min syster ska få körkort!!


image51

humorn

Kategori: random


ormen till pellesvanslös:
varför har du ingen svans?
pellesvanslös:
varför har du ingen katt?

haha det tog LÅNG tid för mig att förstå detta.. men kul var det!
med det säger jag gokväll och nu ska jag och karin spela piano :)

nostalgi

Kategori: skola


jag funderade över ett helt inlägg inatt när jag inte kunde somna men jag ångrade mig nu när jag loggade in. jag satt senast idag och tänkte över hur snabbt min tid har gått.. det är nu lite mindre än sju månader sen jag började på spyken, det är helt galet. det är ju också bara dryga fyra månader kvar i den läskiga ettan också. vart tog tiden vägen?

jag läste en gammal blogg från när de första dagarna och vem jag då bekantat mig med. folk som jag idag faktiskt inte alls hade velat spendera varje minut med! det är otroligt hur saker och situationer förändras. för första dagen på spyken så såg jag en kille som jag bara tänkte "vartfan har jag hamnat egentligen?", men idag är vi bra vänner och han är überskön!
  det är läskigt att kasta sig in i en helt ny värld med helt nya människor och saker man aldrig gjort förut. de snackade innan om när de nya ettorna kommer, att då får vi kasta vattenballonger på dem, så som de gjorde på oss. jag kommer aldrig glömma dagen! Jag och ida satt under taket inne på skolgården för det var så varmt ute, och helt plötsligt flyger det ner en ballong som smäller upp på ida. fyy på mig, men jag skrattade något otroligt :) hennes kalender är scarred for life! vi får se vem som blir vårt offer nästa år..

en annan sak jag aldrig kommer glömma var när jag såg de ögonen för första gången. de bara sjönk rakt in i mina och stannade där i en evighet. vi stog verkligen och bara tittade varandra rätt in i ögonen. det är rätt sjukt att det fortfarande kan pirra till när jag ser dem, när vi fastnar för varandra gång på gång.

nostalgi över detta inlägg. fyy, och jag som hade lovat mig själv att inte skriva så långa bloggar mer! men ja, jag hoppas ni enjoyar det lite grann kanske.. nu ska jag väl springa ut i det härliga vädret och möta linus i någon timme, sen ska jag leka med emzipemz :)  ha en trevlig heeelg!


  den första bilden, på min alldeles egna ida!