taijpani

laglig

Kategori: händelser

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

så är min känsla just nu. japp, så sant, jag har körkort. lille johanna innehaver nu (just nu bara ett intyg men låter finare med) ett körkort!! det är ju helt sjukt. fyra veckors intensivkurs gjorde alltså susen. ren och kär lycka, tack gud, manuel, mamma och ja ..mig själv. har nyss kommit upp till furuboda, körde hit och överraskade manuel. haha han är heelt fnittrig.

teoriprov

Kategori: händelser

de senaste dygnen har jag suttit fastklistrad (nästan) i dator och böcker om hur man ska köra bil, gjort en massa tester. 16 st för att vara exakt och jag blev godkänd på ..två. haha! min körlärare var väldigt skeptisk till att jag skulle skriva det riktiga provet idag, meeen jag klarade det!!!! bara uppkörning kvar, nu kör vi förihelvede

third

Kategori: bilder

jag hittade följande artikel i metro och tyckte det var ganska underhållande. så många som retas för att man är skåning.. nu är det tydligen seeezigt. spännande.


så stockholmare, gåw åck skit po er!

livet

Kategori: random

här var det ju sjukt dött. jag har inte direkt något liv för tillfället, men det är ju faktiskt bra för då hinner jag jobba, ta körkort och leta lägenhet. japp, det är det jag håller på med just nu. ikväll ger jag mig tid till lite häng med vänner innan jag ska hem och lusläsa teoriboken igen.

några dagar i bilder:


plugga plugga plugga

bara cupcakes med fina brudar

hittade en tecknad manuel på jobb haha

sen träffade jag the real deal för lite sushi

nu ska jag springa och träffa emza och tessan. seeeya

långsam

Kategori: random

usch, det är riktigt kallt ute nu. man blir verkligen bortskämd med det fina vädret sen kommer detta, känns inte helt ok. men vad jag hört ska det bli upp mot 25 i helgen, whoo!

jag jobbade mellan 10-15.30 och på dem timmarna hade vi 6 betalande kunder. SEX?! needless to say så var det en fruktansvärt lång dag idag så nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på lite tv, det känner jag mig värd haha :)

köra

Kategori: random

förra inlägget kom två gånger, jag vet inte hur man gör för att ta bort ett så det får helt enkelt vara så! haha :) idag har jag jobbat och övningskört. kom upp i 70 km/h vilket är sjukt mycket i min värld hah. jag parkerade tom på willys när mamma skulle handla mjölk. nästa tisdag börjar jag på skolan! leeskigt


en vanlig dag förra veckan

ett par bilder

Kategori: bilder





några bilder från valborg. det finns 66 st till på fejjan, om ni vill ha meer

ps. bingo-klubben fick sin första vinst igår. 100 kr!
det kan bara gå bättre nu

ett par bilder

Kategori: bilder





några bilder från valborg. det finns 66 st till på fejjan, om ni vill ha meer

ps. bingo-klubben upplevde sin första vinst igår. 100 kr!
det kan bara gå bättre nu

första söndagen i månaden

Kategori: random

min dag igår var alldeles alldeles underbar. jag träffade alla jag någonsin önskat att träffa och var allmänt glad över väder, vänner och ja.. valborg haha

bilder kommer upp lite senare. ikväll är det även första söndagen i månaden vilket betyder inget mindre än att bingoklubben ska samlas. det ska bli kul att se om alla mår som de antagligen förtjänar. i know i do! hoppas på miljonen, tror den blir min idag!!


förra bingoklubbs-kvällen