taijpani

20 vintrar

Kategori: random

idag har jag jobbat på lundbergs, där har de värmefläktar som gör det varmt om rumpan. superskönt när dörren står öppen och drar kallt!

och ja, imorgon fyller denna kroppen 20 år! känns gaalet. det ska firas med en helt fantastisk helg som jag ser fram emot. på fredag ska vi bowla och ha beer-pong i stuga 2 på furis. dreamteam (anton & jag) kommer leverera än en gång. sen på lördag är det stort kalas med släkt från alla håll & kanter. åh jag blir helt varm i hjärtat. jag saknar supermormor.


denna bilden har blivit använd många gånger här i bloggen
men aaah vad fantastisk den är.

text

Kategori: funderingar

jag kunde inte sova. skrev istället en fyra sidor lång förklaring på hur jag ser på kärlek. måste erkänna att det känns lite bättre nu. knasigt hur hjärnan fungerar ibland.

film

Kategori: funderingar

knasigt hur en film kan få en att känna. ser man en rolig och bra film så går man och känner sig glad resten av dagen. ser man däremot en film som är hemsk och sorglig så hamnar man i det diket som jag är i nu - deppdiket. man börjar fundera och dra paralleller. och det är fan aldrig bra. i'm in a funk, jag får nog sova och hoppas att jag vaknar upp på andra fina, soliga sidan imorgon. det är ju så himla mycket trevligare där.

fredag

Kategori: bilder

två bilder från en fredag som kan heta duga.
den andra är suddig - hade den inte varit det så hade den varit fantastisk.

film

Kategori: random

jag såg precis den tråkigaste samt mest spännande filmen på länge. en riktigt konstig blandning. den gick så sjukt långsamt men samtidigt snabbt för att det hände en massa. jag är helt förvirrad, sjukt tom i huvudet efter att ha sett den. ja. jag vet inte vad mer jag ska säga haha! drive heter den iaf, om ni vågar er på att se den.

och på tal om filmer - breaking dawn.
hade jag haft pengar hade jag sett den en gång till. kanske t.om. två.

jag och damerna

Kategori: bilder

tänkte bara slänga upp denna bilden lite snabbt innan jag gör mig iordning!



utanför SF när jag skulle hämta biljetterna till twi-day. de öppnade kl 3 och det var jag och damerna här som stod utanför klockan kvart i haha! så himla söta.

l o v e

Kategori: random

imoorgon är det den stoora dagen! bröllopsyra, jag är superspänd. första gången på bröllop, ska bli superfint. kärleksfull dag, tur att jag ska ha min kärlek med mig.

ögongodis

Kategori: random

jag har precis sett klart på crazy stupid love, vilken fin film. ah vad jag gillar steve carell haha! sen är ju ryan gosling ögongodis som heter duga. VILKEN MAN!



fyra av fem toasters!

hottest topics

Kategori: bilder



hah!

kickaaan

Kategori: bilder


hon är allt bra mysig

mina skidor?

Kategori: random

jag fick precis ett sms från Lindells cykel och sport där det stod att mina skidor är färdiga att hämtas. haha! naae, jag har inte åkt skidor på typ 9 år så det är nog inte riktigt rätt..

i love you tomorrow

Kategori: random

varje gång det kommer en vind så blåser den bort flertal löv från det fina trädet här utanför fönstret. idag är vädret tråkigt, grått och kallt. en dag som är gjord för att mysa. tyvärr är ju min kärlek två timmar härifrån. meeen imorgon ska jag få mysa till det med honom. och anton. och antagligen anna och kickaan också. ååh vad det ska bli mysigt!


i brist på bild så får ni ett glatt påskägg

decemberplaner

Kategori: random

varje år säger jag att jag ska vara ute i god tid med julklappar men sen står man där den 20 december och ska handla till ALLA. men i år. nu jävlar! fyra personer avklarade och inslagna - hur effektiv är inte jag? känner mig riktigt nöjd! börjar faktiskt längta lite efter juletid, det är ju trots allt ganska mysigt. det enda (och väldigt stora) minuset i år är att manuel åker till spanien över jul och nyår. första året på tre år utan nyårspuss, så knasigt.


nyår 2008

shopaholic

Kategori: random

babyboo har köpt ny jacka, halsduk, skor, väst, jeans och skjorta. han har nog aldrig handlat så mycket till sig själv innan. men stolt som tuppen var han efteråt. idag när vi var inom en snabbis på nova sa han "det pirrar lite, hade kunnat handla lite till". haha sötnos!