taijpani

timmarna räknas ner

Kategori: random

sjuukt mycket på jobb, fem timmar gick lika snabbt som man knäpper fingrarna. ett sjutimmars-pass imorgon sen är det att gå in i personalfestmode. nystädad lägenhet och nyduschad johanna. jag har förberett så mycket man bara kan haha. 06.17 avgår bussen till jobb imorgon. vilket betyder att jag verkligen borde sova just nu. så det ska jag göra nu. gonaatt! 


9gag. vilken hemsida. har ni inte besökt den - gör det.

glädje

Kategori: funderingar

skulle precis skriva något kryptisk inlägg igen när jag fick ett mms. jag kan fan inte vara kryptisk, deppig eller ledsen just nu. inte när det är så mycket kärlek runt omkring oss. allting känns just nu så himla lätt. jag är fruktansvärt stolt över min bror, personalfest imorgon och valborg på måndag. what's to hate? nu ska jag snart packa ihop och ge mig iväg till jobb. känner att jag kan leva på denna glädjekänslan ett bra tag till.

26 april

Kategori: random

kl 23.35 fylldes livet och hjärtat med så mycket glädje och kärlek.
nu ska jag försöka sova. hur det nu ska gå till..
gonatt

asos

Kategori: bilder

fick hem ett litet paket som innehöll två nya favoriter. halsbandet är helt fantastiskt.


valborg

Kategori: random

valborg är runt hörnet och väderrapporten säger just nu att det ska bli sol och runt 15 grader och det duger gott och väl för mig! sålänge det inte regnar och man kan få en glimt av solen så är jag ganska nöjd faktiskt. det kommer nog inte slå förra året, det var helt fantastiskt, men vi ska ge det a run for it's money!


förra året. lycka i en bild
värme, glädje och sång. där har vi det

personalfest

Kategori: random

hade jag inte haft netto så hade jag nog blivit galen. fantastiska människor som man spenderar dagarna med. och på lördag är det personalfest. ska bli kul att se hur alla ser ut i något annat än nettotröjan. jag är riktigt taggad. dagarna blir färre och färre och alla peppar mer och mer på jobb. idag handlade det om vart vi skulle äta och hur dagen efter skulle se ut. innan dess har det handlat om vem som ska upp (eller under) på bordet, vad man ska ha på sig och faktumet att om man blir bjuden på en shot så måste man ta den. skulle ljuga om jag säger att jag inte blir lite nervös. men fyfan vad det ska bli kul.

run away with my heart

Kategori: funderingar

frustrerande när saker glider ur händerna på en. man kan inte sätta på fingret på hur eller när det händer men helt plötsligt står man där och det är för sent att göra något. mitt hjärta slår så hårt. inte snabbt, bara hårt. hela bröstkorgen rör på sig. det finns så mycket jag skulle vilja säga men de jag vill ska lyssna, de har helt enkelt stängt öronen. svårt att se det små fina sakerna i livet för tillfället men jag försöker. det har jag hört är huvudsaken.

paus från allt.

Kategori: funderingar

känner att det har hänt så mycket under 2012 som jag inte riktigt tagit tiden att hantera så nu tänkte jag ta den tiden. inget facebook, inga bloggar, ingenting. jag och musik. kanske lite tv. och många rundor i den fina natur jag har runt om mig här ute. plus jobb. så ja, det ska nog gå bra det här. see you when i see you


i lördags

skrubba skrubba

Kategori: random

mitt diskberg byggs på mer och mer. man blir lite anti att diska när man jobbar på en restaurang. men det är väl bara till att ta tag i det nu. det kommer ju trots allt gäster imorgon. då kan det ju inte se ut såhär. så det är steg 1. steg 2 är att hitta soprummet. en dag till och mina fyra påsar kommer börja lukta. och det vill vi ju inte. let's get started!

ed

Kategori: random

ed sheeran, i love you

-

Kategori: funderingar

nä. jag vet inte.
bloggen får lida. lika mycket som jag.

senaste

Kategori: bilder


ny hairdo

vi åkte till karlskrona

där fanns jettestora spindlar

första soliga dagen i stadsparken

och sen en till på stortorget

fredagsdate på viggos

inflyttning!

emmies b-day

man väljer sina vänner. bra att ha en snickare när man flyttar!

vuxenpoäng

Kategori: händelser

nuuu är jag uppkopplad till intranätet! kyl och frys är inte helt tomma (tack mama), alla nya ikea-varor är uppackade och jag ligger i soffhörnan. så knasigt. men helt fantastiskt.

insåg precis att jag inte har skrivit något om detta i bloggen men allting hände så snabbt. i fredags ringde min chef och frågade om jag ville flytta in i hans tomma lägenhet fram till dess att jag flyttar ihop med emmie. utan en tvekan om saken sa jag ja och dagen efter fick jag nyckeln och flyttade in. så ja, that's where we're at! härligt med vuxenpoäng. och ytterligare vuxenpoäng fick jag registrerade mitt ica-kort igår. whoop


superfull ikea-vagn igår