taijpani

going crazy

Kategori: random

jag klarar inte längre av att vara ledig. jag kan inte förstå hur jag inte gick under förra året då jag kunde gå utan jobb i flera veckor. de senate timmarna har jag kollat glee, loggat in på facebook en gång för många och fotat med webcamen. hade jag kunnat så hade jag gått och lagt mig nu så det kan bli imorgon. 10-16 på netto imorgon. sen hambörjar-kväll med tjejerna i stp. det blir mycket staffanstorp denna veckan. och jag gillar det.

exakt en vecka till egypten. löjligt skönt.

hälsningar från staffanstorp

Kategori: bilder

för mycket tid är inte bra för själen



det är fan tur att jag ska jobba imorgon hahah

get ready

Kategori: random

solen skiner och det blir plötsligt lättare att stiga upp ur sängen. idag ska jag ner till stan för lite innan-resan shopping. bla solskyddsfaktor och bikini. efter det ska jag hem till emza och hänga med henne lite. jag känner att det blir en bra dag idag. vi får hoppas att jag har rätt!

var inte alltid så glad.

Kategori: random

det är ju tur att man inte alltid är på topp haha

dum och ännu dummare.

Kategori: random

jag har en ful vana att såfort det är någon lite viktigare och högre uppsatt människa runt mig så ska jag försöka "lätta upp stämningen" lite. det går alltid ganska dåligt. idag var en sådan dag. note to self: få inte folk att tro att du är dummare än vad du är.

27/1

Kategori: random

igår hade jag en fan-tastisk fredagkväll. kb var för första gången rolig hela kvällen genom. vi dansade till håkan och mc hammer, mina moves var på topp hah! jag träffade viktor som jag inte träffat sedan jag var 15. jämn fylla hela natten. ..vilket nu leder till att jag mår som förtjänat. fyra timmars sömn på pappas soffa plus huvudvärk är väl inte det ultimata för jobb men oavsett är det dit jag ska om en halvtimme. jösses.

det enda som var minus igår var att någon spillde öl över min nya fina kjol. men den går ju trots allt att tvätta. så ja, fredagen var fan-tastisk.


jag har inte lagt över de få bilder som togs igår så det blir en camis

egypten baby

Kategori: händelser

okej, detta är helt sjukt. jag har egentligen inte råd men viljan vann över pengar och nu sitter jag några tusenlappar fattigare och en resa rikare. den 7e februari (OM ELVA DAGAR) åker jag och linnea till egypten. en ny kontinent att checka av listan. gaaalet pepp!



man kunde inte kopiera bilderna från ving så det fick bli en googlad-inte alls lika bra-bild. detta är från taket på vår lägenhet. vi har privat strand. och pool-bar. HAH!
nedräkningen börjar nu

film

Kategori: random

har precis sett the experiment och den var sjuk. riktigt sjuk. men nu när jag har hunnit smälta det lite så var den bra. och adrien brody var helt okej easy on the eyes. trots hans supersnok till näsa.

svante

Kategori: bilder


den här mjuka, fantastiska varelse ska jag försöka sno med mig hem nästa vecka. hemma hos linnea presenterades jag för min nya kärlek, svante. han är valpen i mitt liv. en och annan puss fick jag också. riktigt fin och solig förmiddag med svante, nina & linnea.

tungt

Kategori: random

dagens jobbiga: satte igång en film som jag trodde skulle vara ett drama men med lite roliga inslag sådär. berörande men ändå lättsmält. nej. åh så mycket nej. berörande ja men lättsmält? nej. det var tungt. men den var fin. nu saknar jag manuel. haha! men honom får jag träffa på lördag, då ska vi på date :)

tapanis vardagsrum

Kategori: random

14-20.15 på jobbet idag. känns som längre tid, hjärnan har fått jobba hårt idag. mamma frågade för några minuter sedan om jag skulle äta men jag sa nej. nu kom hon in med ett stor kopp varm choklad och två riktigt fina och goda (from the looks of them) mackor. faaan också. skulle ätit. nu tappade hon paprika i chokladen. hahah.
..bra blogginlägg. live from tapanis livingroom


hejhej!!!!

längtan

Kategori: random

en beställning är lagd på forever 21, kan ju lätt säga att jag längtar till våren!


aah värme

14 januari

Kategori: bilder


fin lördagkväll med fint folk.

aaaaaall work work

Kategori: random

totallt blev det 12 timmars jobb idag och just nu går ögonen lite halvt i kors. imorgon börjar jag kl 07.00 så det är nog dags för mig att däcka här i den fantastiskt efterlängtade sängen. efter jobb imorgon är det tingsek på kb, awesoome! men som sagt, först jobb. det kommer gå lätt som en plätt (..).


jag har retarderade, men ack så fina, vänner

från ett jobb till ett annat

Kategori: random

jag började jobba sju imorse så nu är jag lite slö. det börjar blåsa storm utanför och plötsligt känns det ännu tyngre att behöva resa sig från soffan för att gå till nästa jobb vid sju ikväll. men det kommer gå bra. tänk positivt. du klarar det utan problem johanna.

mys med vänner

Kategori: random

ikväll ska jag hem till josse och käka lita maud och mysa med fina vänner. det blir inte så sent för jag börjar jobba 7 imorgonbitti, puuh! innan jag drar mig hemåt jossan ska jag nog ta mig en powernap. det behövs efter en jobbedag fylld med klydd..


gaalenpanna förra fredagen

ny glöd

Kategori: random

har dragit mig från att redigera bilder på senaste tiden för jag tycker allt får samma utseende. men när jag nu insåg att mitt redigeringsprogram hade lagt till en massa effekter blev det helt plötsligt så himla mycket roligare. innan jag visste ordet av det så har jag suttit i över en timme och redigerat gamla bilder som jag vill ha upp på väggen. åh vad jag älskar foton.

idag har jag spenderat hela dagen med emza och tessan. bokstavligt talat. 12 timmar non-stop. det behövdes. det var längesen vi hängde så.


promenad i bjärred

idaag

Kategori: random

hade en otroligt fin fredagkväll med tjejerna. vi åt tacos, pratade, spelade galenpanna, skrattade och åt lite onyttigheter. vid kvart över elva satt alla och gäspade så där tog kvällen slut. perfekt för min del då jag fick jobb idag och började kvart i nio. nu har jag suttit i soffan sedan jag kom hem för en halvtimme sedan och inte kunnat lyfta på mig. men nu är det snart dags, för idag kommer ju manuel hem! åh vad det ska bli fint att se honom igen.

jag är tydligen korkad.

Kategori: bilder


ibland undrar man ju.

vänner

Kategori: random

efter ett par dagars jobb tar vi nu långhelg och passar på att fylla den med så mycket vänner man bara kan. jag lånar ut en soffplats till fjanton inatt, då han inte kommer hem efter varit fast i tågtrafiken sedan sju ikväll. imorgon ska jag fika med emza sedan middag & vin med nina, linnea, karin & josse. på lördag kommer min älskade hem och på söndag blir det nog roadtrip med honom och peter för att sen kanske köra manuel upp till skolan och där träffar man väl anna och kickaan efter alldeles för många dagar. så ja, minst sagt fylla helgen med människor. ah vad jag ska njuta!

..nu däremot. sova! ska möta upp anton halv fyra inatt, jag vill redan dö lite. fan vilken bra vän jag är alltså. jag är välförtjänt av ett avsnitt revenge. ja, det är jag fan.
gonatt!


i tisdags

unseen pictures

Kategori: bilder


challans födelsedagsfrukost.


anton lär bella spela gitarr


jag ska bli faster och ungen ska bli riktigt finklädd


twi-day. speciella människor. meen fint sällskap hade jag iaf!


nyårsdagen. mys med ebbsiluring, hon är ju så söt

kände att jag hade lite bilder som inte hade blivit visade. inget speciellt så men ville ändå lägga upp dem. idag har jag träffat fina nina, åh vad jag har saknat henne.