taijpani

en toffels liv

Kategori: tankar


denna helgen har varit sommarkänsla, solen är tillbaka och värmer oss både fysiskt och psykist. man blir ju automatisk glad när solen skiner och allt verkar så lätt. hoppas det håller i sig!

igår gick jag och manu 30 meter och hamnade hos skuggan för middag och trevligt sällskap. tack vare manuels lack of fantasy så fick skuggan snus i present. men han blev lika glad för det kan jag anta. jag tror jag åldras för snabbt dock. vi satt och hade trevligt och käkade efterrätt och sen helt plötsligt blev jag jättetrött. tittade på klockan. 21.15. haha guuud! vi stannade till tio, sen gick vi trötta hem. riktiga tofflar. men vafan..

imorse steg vi upp halv åtta och åkte in till lund, sen kom gun och karin och åt frukost med oss. det var hur mys som helst, jag har inte träffat dem på länge. nu har de åkt och mami ska ut och köra motorcykel. sen ska vi kanske till charlottes match. vi får se!

kaaaajiiin, sjukt söt



ha en bra dag och gå ut i solskenet
det ska jag göra iaf, puss!

boka biljetten

Kategori: händelser


när mamma slutar prata i telefon ska vi boka min biljett. Madrid, here i come



idag hade vi vår första lektion i musiksalen på fyra dagar. det har gjort ont i mig att vi inte varit där innan. men idag! kör med sverker. han som en gång var så läskig är nu helcool.
  Kendra. nya tjejen. hon är så sjukt lost! det är riktigt underhållande att se. hon är så söt haha

nu ska jag äta ett äpple och förbereda mig inför kalkon-matte imorgon

(det är mean girls på tv, bara så att ni vet!)

puss

bästa måndagen

Kategori: skola


imorgon har vi ingen ensamble. och antagligen ingen kör. så vi har kulturhistoria. alltså börjar jag fem över tolv och slutar kvart över ett. antagligen den bästa måndagen i hela tvåan.

friday band - never get to me
<3

gårdagen var bra

Kategori: händelser


söndag. vad är meningen med söndagar? jag vet inte.

igår var vi iaf på nova och istället för att isa köpte något så köpte manu lite grann. han tycker inte om att gå med mig, för han förlorar alltid pengar. men han gillar det. ett par skor, två t-shirts och en tjocktröja för 800 kr. det tyckte jag var bra jobbat!
  sen på kvällen träffade jag min älskade invalida, det är lika trevligt som alltid. hon höll det hon sa, hon var inte så bra på att laga mat. men jag tycker om henne ändå! åt middag, pratade skit, tittade på film och lyssnade alldeles för mycket på john mayer. för bra <3

imorgon börjar skolan och jag har redan ångest. det är nog inte så bra haha
idag ska jag jobba. ännu mer ångest
deppig dag. beror nog på vädret. fyyy!
puss

tredje gången gilt!

Kategori: random


historia. litteraturhistoria. kulturhistoia. vilken underbar fredag!

om tio veckor är det novemberlov. haha sjukt att man redan räknar men jag ser fram emot det. inte bara för att man får ledigt men också för att jag ska till madrid. aah HA! tror vi ska boka till helgen. det blir min tredje resa till spanien haha, men madrid har jag faktiskt aldrig varit i. hur jag ska hitta på köpenhamns flygplats är ju en annan sak. spännande!

imorgon ska jag med manuel och hans syster till nova, sött. manu ska med för att hjälpa henne med tv-spel medans jag ska gå med henne i klädesaffärer. och dra med manuel. se om vi kan få honom att köpa lite mer kläder. jag vet att han gillar det innerst inne!

nu ska jag läsa min engelska bok prep
puss!

första dagen nr2

Kategori: skola


ja, idag var det ju faktiskt inte lika nervöst som det var för ett år sedan. tväremot. jag var så glad. träffa alla igen, puss på det. sen har vi två nya i klassen. polisongen och kendra. kendra var ett sjukt fint namn. det gillade jag. och hon var trevlig. det gillade jag ännu mer. ida fick piano och ny sånglärare och var jätteglad. jag har kvar robban och ulrika. jag är jätteglad.
  det var kul att se de nya ettorna. när de satt vid trädet med sina spyken-påsar (som vi för övrigt inte fick i år) och såg lite rädda ut. och rädda borde de faktiskt vara. de har ingen aning om vad de kommer gå genom den första veckan. inte bara EOS-kursen utan också lära sig hitta. plus lite vattenballonger. välkomna!


jag slutar halv sex varje onsdag. det gör ont i mig
men puss på att jag fick fotografisk bild iaf!
ha en bra dag

snorfisen is baack!

Kategori: tankar


ida är hemma. tacka gudarna! jag har redan skrivit en novell till henne, och fler kommer det. imorgon ska vi mysa i malmö och sen ska vi festa med blivande es2bor! med ida blir allt bra, så är det bara. gud vad jag har saknat henne. lilla snorfis <3



min mobil har sett sina dagar nu, den har stått ut med massa smällar, fester, festivaler och vätskor. nu har den gett upp lite. den dör lite då och då, mitt under sms-skrivning. jag får smått damp. maah! men min syster fick en ny mobil idag, så jag kanske ska få överta hennes rooosa. folk kommer skratta :( men sånt är livet!

   


bild ett: (inringad) min svarta lite diskreta mobil
bild två: systers väldigt "out there" rosa mobil

plötslig sjukdom

Kategori: händelser


analys på den första dagen av malmöfestivalen? vi kom, vi såg, manu åt och vi åkte hem! det är samma sak varje år, till slut tröttnar man kanske på det. klart att det är mysigt att strosa runt och titta på alla människor. men igår räckte en och en halv timme för mig.

det känns lite bittert nu, för idag skulle jag hem till emmie och fika och prata lite. men när jag kommer hem och har handlat så bara POFF! och jag känner mig helt svag. innan jag visste ordet av det så hade jag spytt upp min frukost. kanske inte det mysigaste att läsa, men usch. det var hemskt. nu halv-ligger jag här i soffan och mår dåligt. inte bara av min plötsliga sjukdom utan också för att jag inte får träffa emmie. vi hade ju faktiskt planerat. haha det gör vi aldrig annars.. förhoppningsvis blir det i veckan!

nu ska jag lägga mig ner. känner att det snurrar lite..
hoppas inte detta håller i sig!
puss

mamma mia

Kategori: händelser


pierce brosnan är ingen höjdare på att sjunga men trots det så var mamma mia! en bra film. sjukt söt. plus att stelly skaregård var med. han var bara översöt! hon som spelade dottern hade riktigt bra sångröst, mums. det är en sån feel-good-movie, sånna gillar jag :)



idag bosätter jag mig i lägenheten i lund
bara så att ni vet!

störigt

Kategori: funderingar


jag såg nyss en dokumentär om familjer som hade massa barn. där var en familj som hade tretton barn, och föräldrarna hade inget jobb så de levde på socialbidrag. myndigheterna hade gett dem ett hus med tre sovrum, men så hade de klagat på att det var för litet. så då hade myndigheterna köpt ut grannarna bredvid så de skulle få det huset också. sånt irriterar mig. det enda jag satt och tänkte på var skaffa er ett jobb!



es(1)2(3)b i mitt hjärta

Kategori: skola


skolan. det är en vecka kvar. ska man säga bara en vecka eller en hel vecka kvar? hursomhelst kommer det nog smälla en hårt i ansiktet. men skönt ska det bli med rutiner igen!

bo ensam hela helgen, ida blir svensk igen på måndag, tisdag är det klassfest & på onsdag skola. jag mår lite illa när jag tänker på det faktiskt. inte av avsky utan mer av nervositet.. när vi kommer tillbaka så kommer det inte vara desamma. våra treor är borta. nya ettor. tightare schema. andra skåp (god forbid att jag får ett längst ner) och kanske t.o.m en ny klasskamrat.

        

men trots allt så vinner min klass alltid mitt hjärta <3


45 dagar kvar

blast from the past

Kategori: händelser


det blir ingen träff med det förflutna imorgon. det löser sig på andra vis

ikväll var dock blast from the past lite grann. jag blev medbjuden på picknick i staffanstorp av emmie och carro. varför inte? tänkte jag. de köpte chips och sen satt vi vid ankedammen i några timmar. mys. skratt. och lite bajs! när jag sedan skulle vandra hem så kom jag halvvägs, då jag träffade killarna. maxan. aah jag har saknat honom. de drog in mig på en liten fest och jag träffade folk som jag.. jag vet inte vad. där var t.o.m en kille som jag gick i samma klass med i fyran. stora-skor-tobbe! han kom ihåg mig och började prata flitigt. vi bestämde att jag skulle bli hans mentor när han börjar på spyken i år. tuss!

nu ska jag sova, för pappa har tagit ledigt imorgon för att fixa med mitt rum.. han frågade mig när jag skulle upp imorgon, för han tänkte skriva lite på förmiddagen och sen gå upp och jobba. då tänkte jag "jaja, men då kan jag iaf sova till tio kanske." nej. hans förmiddag är över halv nio. så ja. om åtta och en halv timme ska jag upp. haha bitter är vad jag kommer vara

gonatt, tack för en bra dag. det behövdes

all the things we are

Kategori: random


idag kom jag hem till ett huller-om-buller rum. min foto-vägg kommer nästa vecka, greeeeat! vi har designat rummet nu, så det är klappat och klart. jag längtar tills det är färdigt. just nu håller jag på att rensa ordentligt och jag hittar allt från tvåan fram till höst-terminen på gymnasiet. det är kul att sitta och titta på, lite nostalgi. imorgon ska jag fortsätta, puust!

jag intalar mig själv att det är lättare att säga att jag inte vill ha dig här
men sanningen är den att det är så jävla mycket svårare.

på tisdag möter jag mitt förflutna
läskig känsla. det kommer sluta med tårar

födelsedagsgris

Kategori: händelser


bror fyller 24 idag, con grats <3




och för övrigt kommer ida hem idag :)
hoppas jag får krama henne innan hon försvinner igen

vi får se

Kategori: random


jag vet inte, det känns så sjukt twisted på något sätt. börjar jag tänka på det så tänker jag för mycket och jag fastnar där inne i mig själv. det var två innan. nu är det också två. fast på ett helt annat sätt.. jag har inte bestämt mig över hurvida det känns okej eller inte. vi får se helt enkelt.

so you think you can dance väntar på mig. säsong ett. mumsah!
anus på att ida lämnar mig för N.E.R.D och lykke li. fan asså :(
men jag ska faktiskt på 15-års kalas. jag längtar!

puss

vin + smidighet

Kategori: händelser


hade jag fått välja en person att festa obegränsat så hade det blivit ida, utan tvekan. jag trodde jag skulle dö av skratt igår, bara hon och jag. det är så det ska vara. vi lyssnade på brittan och hon kunde varenda rad. jag var inte fy skam jag heller. så där stod vi, varsitt vinglas i handen, sjungandes och dansade till oops i did it again.

efter en händelserik kväll så gick jag vidare, utan vin, cider och kameran, till josse. jag träffade frans (gul tröja, ida) igen på länge. jag tycker om frans. honom hade man kunnat prata med i evigheter, han är spännande. peter var också där. och freddie. jag kramade freddie. han är söt. haha han skrattade åt mig.. inte helt okej. men så går det!
  vi åkte hem till vibberöh och när jag vaknade insåg jag allt jag hade glömt hos ida. och även att det låg tre pers ute i vardagsrummet. smidig som jag är så snubblade jag på täcket när jag skulle på toa. och började asgarva. jag är så dum. haha men kul var det!

det var mano som stod för illamåendet denna morgon. jag är nöjd!

ska vi ta ett varv?
 <3

pardey!

Kategori: händelser


papi och jeanette har åkt till båstad för att se syster spela innebandy. skönt att ha huset för sig själv, så nu sitter jag och crankar upp volymen till max. loves it!

ikväll hoppas jag på party med invalida, för det har varit FÖR längesen sen sist faktiskt! jag är laddad till tusen tjejen, så nu tycker jag att vi slår till. det enda som är lite negativt är att syster har tagit med alla klänningar till båstad typ.. jag får använda min fantasi, det blir säkert bra!

nu ska jag nog höra med henne..
får hoppas att hon inte sover hihi
PUSS