taijpani

sur

Kategori: tankar


ibland blir man så besviken på sig själv.
eller så blir man sur och tar ut det på sig själv.

ett år sedan

Kategori: händelser


"ikväll var jag ute och gick tre km, det känns bra. jag fick tid att tänka och känna och bara vara. jag antar att jag insåg vad jag länge anat. manuel är min livs kärlek och utan honom så fungerar inte allt som det ska. det har gått 16 timmar utan honom och ahh.. jag saknar dig"

japp, så lät det för exakt ett år sedan, då var manuel i spanien och jag hade 2 & ½ månader framför mig utan honom. sjukt att det är så längesedan. men skönt


bild från dagen innan. sjuk känsla

godis cravings

Kategori: random

idag sjöng vi när det lider mot jul på kören. fan vad deprimerande, helt seriöst. nu ska jag gå och handla godis på hemmakväll, denna dagen kväver det faktiskt.


på lördag är det klassfest. underbart!

studentmössor

Kategori: random

nu ligger stina-lee etta på bloggtoppen. med all rätt, hon har ju faktiskt fått barn. så fint!

idag har jag haft en bättre dag - studentmössorna hjälpte faktiskt. det var ett helt hav av vita hattar och band och lyxmössa och guldmössa och aaallt som fanns.. jag är nöjd med mitt val trots att det kostar mig 398 kr. (och detta var utan att pimpa den så mycket). det svider i plånboken men ska man vara fin så får man väl.. ja.. pay up!

nu är det helg och tacka gudarna för det. jag ska laga maud och sen titta på film med min kärleksvän och bara ha det allmänt mysigt. det var ett tag sedan nu.

hoppas ni får en fin helg, PUSS

svågerpolitik

Kategori: tankar

Ja, idag kom spyx-listorna upp. Jag är sjukt besviken, inte gick varken jag eller ida vidare men tre stycken från c-klassen som är bästa vänner med generalen typ. blir frustrerad över att spyxet, trots att de påstår att det inte är så, bara handlar om svågerpolitik. Jag är väldigt sur för så jävla mycket som har med spyxet att göra nu, och det är sjukt synd. för jag ville jättegärna vara med. men som sagt - kontakter är ordet.

i allmänhet så har dagen varit sjukt tråkig och veckan också för den delen. det tar aldrig slut! jag är så trött på vissa människor och deras attityd nu så jag är nära på att skjuta dem.

dagen kommer spenderas i ensamhet för annars förstör jag dagen för alla andra. så trevlig är jag idag.. bara längtar till imorgon då vi ska testa studentmössor. då kan man iaf känna att snart kommer man slippa allt och alla som är så fruktansvärda.. stör.

spyxet

Kategori: händelser


idag var det skådisaudition till spyxet och jag kände att eftersom det är sista året så får man satsa på allt! jag hade väldigt kul faktiskt och imorgon så står listorna uppe.. väl där så var jag aldrig speciellt nervös men nu inför listorna blir jag lite haha

det var en rolig grej att dela med invalida, hon är duktig!



puss

pissdag

Kategori: tankar


jag blir så jävla sur ibland. förstår verkligen inte människors attityd och anledning till den. vad är problemet och hur fan är det mitt fel? extremt frustrerande, jag ger upp tanken av att vara positiv och försöka hjälpa alla för det ger mig ju inget ändå.

pissdag

patetiskt

Kategori: random


nu har jag skrivit och suddat ut tre gånger. vilket även kan tydas på att jag verkligen inte har något kul att skriva. dags för prag-listor att fyllas i. sjukt patetiskt liv jag har.. hah :(

imorgon har jag håla. fem timmar. mm underbart
nu slutar jag, detta inlägget är bajs

sött

Kategori: tankar


jag hittade precis bilder från när jag besökte spanien. så smal (läs vältränad!!) jag var. och manulito. söt som socker! här får ni bilder på fin kärlek efter en månad ifrån varann

     
all creds to finanina för bilderna. puss på dig

dålig sömn

Kategori: random

jag är verkligen helt slut. igårkväll läste jag en läskig artikel i cosmopolitan (ja, läskig artikel i modetidning) och tror ni inte fan att jag vaknar och har drömt mardröm om precis det som stod i tidningen? dålig sömn och stiga upp tidigt för att sitta i botanska och skriva dikter. eller rättare sagt sonetter. fem-takts-sonetter. med rim på varannan rad (14 rader). plus att den skulle handla om höst och kärlek. jag skrev tre rader på en timme, så bra är jag på dikter!

imorgon har jag en lektion. som jag inte ens vet om den är obligatorisk eller om man kan jobba hemma. palla gå dit och få reda på att man kan jobba i bibblan? nejtack.

nu ska jag och min snoriga näsa lägga mig i manuels soffa med manuels katt och kolla på manuels tv. vi har det allt mysigt. konstigt nog är manuel inte här. eller jo. men han är där uppe och konverserar med en snubbe som heter hans. men alla kallar honom hannes. han är från tyskland så han pratar lite kul.

ps. jag pallar inte folk som inte pallar prag. ni gör alla prag-peppare opepp. sluta med det

resor

Kategori: random


pragtjejen har hört av sig och nu har jag en plan. ska bara prata om den med alla andra 30 pers. puuh det kommer bli en jobbig disskution imorgon. men det blir bra! PEPP

nu ska jag lägga mig och titta på gossip girl. fast först näsdroppar


  

ååh underbar kroatien

svininfluensan

Kategori: random


jahapp då sitter man här. med svininfluensan. eller ja, jag vet inte. min hals är svullen, näsan rinner och huvudet gör oerhört ont. så en hemmafredag blir det för mig. imed att det är partaj imorgon ska jag göra allt jag kan för att bli frisk!

nu är pappsi och nettan även påväg till US and A. helt gaaalet.. nästa år är det min tur men det hindrar mig inte att vara extremt avundsjuk på dem!

ps. manuel är världsbäst

dagens goda gärning

Kategori: händelser


jag känner att jag måste dela med mig av gårdagens händelse. Jag och Emmie var påväg hem från city gross och på vägen ligger en liten igelkott. vanligtvis brukar ju igelkottar springa iväg, men inte denna! bakom igelkotten var även ett långt bromsspår av en cykel - därav våra tankar att den blivit överkörd. vi kämpar för att få upp den stackaren på emmies sjal och bär sedan över den till gräset. när emmie sedan ska ta en bild på den så reser den sig upp och springer iväg. haha.. asså! vi tyckte sjukt synd om den och så visade det sig att den bara ville ha skjuts till gräset. emmie blev sur och jag kunde inte sluta skratta. men vi räddade den iaf från att bli påkörd. igen (?). så det var trots allt dagens goda gärning!

idag jag tolv. det är alltid väldigt trevligt

ps. min högra mandel gör ont

underbar kväll

Kategori: händelser







underbar kväll, taaack för den! <3

dagens nyhet

Kategori: random


igår var fett, jag vet att jag inte har skrivit vad jag skulle göra igår men ja. jag var hos emzan för festligheter och det var väldigt kul. bilder kommer sen, när jag är tillbaka i lund och pallar lägga över dem. idag ska jag klippa mig, WOH!

ps. challan fyller år idag. förlåt, det ska egentligen inte vara ett ps på det. det är dagens nyhet. glöm att ni läste ps:et! puss

anti babe

Kategori: händelser


jag ville mest bara berätta att vår kära anti kom med i körslaget! idol ola hade tydligen sagt att han trodde att anti verkligen skulle lyckas och trodde på honom. tuss, vår egna kändis



inte jättesmickrande.. men han är underbar puss!

idola

Kategori: händelser


idag träffade jag idol-ola på spyken, fan vad fett (eller va). han var trevlig och mycket sötare i platt än lockigt hår. kände mig inte så pass nördig så jag frågade om en bild utan ni får helt enkelt ta mitt ord. han hade blå-röd-rutig skjorta om ni vill veta :)



imorgon är jag ledig och det ska jag fira med att skriva en skiss på mitt projektarbete! ja, så kul kan man ha det. men min syster kom ju faktiskt hem till helgen. mys puss

fint

Kategori: tankar


idag känner jag mig nöjd. jag har tagit på mig den stora uppgiften att börja planera Prag. om jag inte orkar sen så får jag föra vidare kronan till sara. hon är bra på sånt! men änsålänge så har jag hittat några bra och skickat mail och sådär. vi får se! peppppeeeeen!!

nina är hemma, jag träffade henne två gånger på samma dag igår. how lucky am I? mm hon är alldeles sötig i sin solbränna och sitt nya rum borta på arkivgatan. puss 


                             
es1b, nina och manuel som spelar piano.
alldeles jättefina människor i mitt liv <3