taijpani

gött

Kategori: random

nuu ligger jag i sängen efter många timmars jobb denna vecka. imorgon är jag ledig och det känns riktigt gött! gonaatt, sov gott :)


gladtjej91

svaaaara

Kategori: funderingar

varför är det alltid så att när man behöver få tag på någon så svarar de verkligen aldrig. idag är en sådan dag, jag har massor att berätta för therese men det är ju klart att hon inte kan/vill/orkar svara. hopplöst! och inga deklarationspapper har jag fått heller.

vänner

Kategori: funderingar

jag börjar inse mer och mer vilka underbara människor jag har runt mig. framför mig denna månad är varje helg späckad med folk att fira, mysa och visa kärlek med. och jag kan inget annat än att känna glädje över detta. underbart


två av de finaste människorna

jag har förövrigt en ny dator! jag trivs med den som fisken i vattnet :)

ariman

Kategori: bilder



lördagkvällen var en fin kväll

världens undergång

Kategori: random

idag hörde jag att en amerikansk präst har kommit fram till att jorden kommer gå under den 21a maj kl 18.00 PRICK! då är det verkligen dags att börja leva nu känner jag

starke man

Kategori: random

idag gick jobbet låångsamt trots alla människor på stan. hursomhelst är jag hemma nu och kvällen bjuder på öl med finfina människor. men först ska jag äta middag med min kära mor, trevligt!

rolig sak: pappa ringde igår och var helt glad. han hade varit och hämtat thaimat i staffanstorp och stött på ingen mindre än världens starkaste man. hah! mitt i stora metropolen staffanstorp. så knasigt, vad gjorde han där? kanske ville träffa tiffany..

fredag

Kategori: bilder



jag önskar er en trevlig fredagkväll!

superstar

Kategori: random

efter en hel veckas jobb ska jag ikväll kicka utgång i rumpan och bara sitta hemma med chips, godis och så ska det låta. manuel är uppe i kristianstad och är helt superstar och spelar in med värsta låtskrivaren. heftigt :)) så i'm alone tonight.



update; manuel ringde och sa att han var påväg hem. lycka!

citat

Kategori: random

allt klär en skönhet
& inget missklär en ful

supermormors ord. hahaa hon är så bra

igår

Kategori: bilder


fin kväll igår

ny

Kategori: random



jag har köpt en shortsdress, den är underbar. svart med vita små hjärtan på. den kommer nog användas flitigt i sommar och vår, till både converse och klackar.
love

gonatt!

Kategori: random

efter en öl på möllan med manuel & hans klasskamrater gör jag ett svanhopp ner i sängen för att se big brother och sen ska jag sova. jobb imorgon & after work med fina brudar. gött!


gonaatt

soligt

Kategori: random

idag gick jag till jobbet i skinnjacka och fingervantar. halvvägs dit fick jag ta av mig vantarna för det var för varmt haha! vilken underbar daag

när jag stod och jobbade tittade jag ut genom våra hängare till stortorget. det kändes verkligen som man satt infångad. ganska hemskt men det är iaf fint väder, så det får man vara glad för. när jag slutade försvann solen. såklart. haha


mitt egna lilla fängelse

sämst

Kategori: bilder

jobb, jobb, jobb. söka jobb. jobba mer. där emellan hinner man med att mata lite ankor, titta på modern family och träffa världens bästa kille. känns som att jag inte borde klaga.

något jag borde klaga på är min och manuels förmåga att bli bra på bild tillsammans. det är nästan fantastiskt så dåliga bilder vi har tillsammans. här: bara från i söndags!




awesome.

skutt

Kategori: random

i detta nu sitter jag uppe i manuels rum på furuboda. här är förjivla kallt och det går inte att höja värmen så jag har täcket runt mig at all times. ikväll firas min ankomst med falukorv och pulvermos haha, han är så fin.


bara för att det haglar ute bjuder vi på ett glädje-skutt i hopp om våren

sommartid

Kategori: random

läste i min almanacka idag att nästa söndag så börjar sommartiden. även om det inte känns så, så är det en liten milstolpe hah :) ge mig vår

if i get restless

Kategori: tankar


jag tänker alldeles för mycket
eller säger alldeles för lite
det beror väl på hur man vill se på det

skämt

Kategori: random

jag ringde till manuel för att jag skulle koka ett ägg, men har aldrig kokt ett ägg i mitt liv, så hade några frågor. när jag hade fått svar på allt så avslutade jag med "tack vad snällt att du delar med dig av din äggspertis". humor på hög nivå. haha! han skrattade lite iaf



ps. det snöar ute. gött.

.

Kategori: bilder


charmknuttar

skinnjacka

Kategori: random

idag gick jag ut med enbart skinnjackan på, vilken känsla!


två år sedan

helgen i bilder

Kategori: bilder





doften av vår

Kategori: random

ja, nu är vi inne i mars och för första gången på föralltid så kände jag värmen. det är så härligt att gå ut och känna att det luktar vår!

helgen har varit mysig, precis som alltid med släkten. nu vill mamma att jag går och handlar dumle till henne så jag antar att det bara är att kasta på sig skorna och gå ut. jag slänger upp någon bild från helgen senare ikväll, efter solsidan!

big brother

Kategori: random

jag har aldrig tittat på play-kanaler på internet, för de håller på att pausa hela tiden och det irriterar mig något så fruktansvärt. men nu när jag hänger i stp och de inte har tv11 så kände jag att jag skulle ge det ett försök, för jag vill ju trots allt se big brother. men faan så hackar de varannan minut, så nu laddar jag ner helvetet istället. hela fem avsnitt, yes!

hothothot

Kategori: bilder



detta kan ju vara två av de snyggaste människorna på jorden.

jobb

Kategori: random

jag är registrerad hos manpower, så såfort de får ett jobb som de tycker jag borde söka så får jag ett mail. de senaste dagarna har jag fått två mail med dessa jobben:

1. parkeringsvakt i lunds kommun
2. thaimassör

nu börjar jag undra vad jag skrev in för kriterier som skulle någonsin kunna matcha mig till dessa jobben. haha, så sjukt. men det kanske är mitt framtida yrke, vem vet?

hårigt problem

Kategori: random

jag är sjukt kluven över vad jag ska göra med mitt hår. klippa lugg? sidbena? mittbena? färga det mörkare eller testa vara blond? många frågor men inte ett jävla svar.


ska luggen göra comeback? who knows.

angry birds

Kategori: bilder


sjukt beroendeframkallande.
nu ska jag sova, gonatt!

geek-chic

Kategori: random



jag testar en ny look; geek-chic. vi får se hur länge den håller för efter ett tag börjar det göra ont bakom öronen, för de sitter ganska tajt haha..