taijpani

droppa speedon

Kategori: random


jag äter jordgubbar. köpte dem själv innan. 27 kr för nio jordgubbar. rättvist?

ikväll tog jag tag i mitt liv och såg den film jag länge velat se, nämligen the pianist. den var riktigt bra, hemsk, men bra. efter det kollade jag på criminal minds och det var ett mindre bra avsnitt idag, lite tråkigt.. Mamma kommer inte hem förrns om minst en timme. då kan man fråga sig vad jag ska göra till dess? kanske sova? börjar bli lite gammal, somnade klockan tio igår. sjukt tidigt kanske men skönt var det!

insider står är nu på trean och de frågade "ska kvinnor få bada topless i badhus?" eeh. asså. nej. det finns nakenställen på stranden, fine by me. sätter aldrig foten där, och har valet att inte göra det heller. men i allmäna badhus? tänk om en gammal gubbe hade droppat speedon och hoppat i plurret bland alla? tänk på barnen. det är inte okej.

nu ska jag gå och göra mig iordning för sängen, det ska bli skönt
imorgon är det fredag, vilket innebär helg. det gillar vi!  bye bye people

idioti

Kategori: funderingar


alla kan inte vara som dig, och om de inte riktigt passar dina mått så försvinner intresset lite grann.. du är inte den personen är som är elak, utan du tänker smart. du tänker att det är bättre såhär för då kan du inte bli sårad. face the facts, alla blir sårade och det finns ingenting vi kan göra åt saken. om vi isolerar oss från det så kommer vi aldrig mer lita på någon.


ursäkten "förlåt, det var inte meningen" håller inte. så varför försöka, när vi vet att det inte går? enkla ursäkter i all ära men ibland måste det innehålla mer, förklaringar och att prata om det. men nej, det.. är ju patetiskt. snälla. det är vad normala människor gör. vi är väl inte normala.

misstag

Kategori: random


min blogg går sämst ever, lide ointressant jag känner mig haha

nu är jag sjuker, mår illa och har ont i hela kroppen. imorgon kommer det en snubbe som ska borra upp en betongvägg på toan KLOCKAN ÅTTA på morgonen :) därför har jag bosatt mig hos mamma och ikväll ska vi hyra film och sådant mys.

så ibland begår man misstag utan att ens tänka på det, utan att det slår en hårt i ansiktet dagen efter. men vid vissa tillfällen så vet man att man gjort fel redan innan man har agerat. borde man inte ta tillfället i akt och hindra sig själv då? jo, man borde ju det.. förklaringarna och ursäkterna har blivit sagda men det räcker inte längre. det är nu man väntar.


nu tappar mami upp ett bad till mig, så jag ska relaxa lite. det låter väldigt skönt må jag säga! imorgon är jag ledig, om vi inte har rep, så det blir en tillfriskningsdag. gokväll people

drama drama

Kategori: random


syster: ska du på min match imorgon?
jag: jag vet inte..
syster: men detta är den viktigaste matchen i hela mitt liv!
  hon är en liten dramaqueen, men jag vet att matchen betyder mycket för henne så det är klart att jag ska sitta på bråhögs bänkar till min rumpa gör ont! :) lycka till sis


imorse kom pappa in på rummet och sa att de skulle köra till matchen om en halvtimme. när jag kom ner sa jeanette att jag skulle skriva ut ett litet foto på charlotte. jag började göra mig iordning och precis innan jag skulle skriva ut bilderna frågade pappa om jag var klar. EH nej, jag hade inte ens börjat sminka mig vid detta laget, inte heller ätit. så jag sa snabbt nej. och sur som han blev bestämde de sig för att köra själva. ball! ringer till mami, hon är räddaren i nöden. DRAMA DRAMA! jag lovar.. det är bajamajan som gör allt.

nu ere på med kläder sen springa bort till familjen persson :)

btw, lekte med emz och lillgamla viktor igår. och han får bli lillgammal för han är ett år yngre, men vi har ju ett förflutet så han är gammal också. första gången på över ett år man träffade honom, skumt. men ingen fara med det, vi tre hade ball. ni får en gaammal bild på mig & viktor!

SO LONG!


                  

förlust

Kategori: tankar


man längtar alltid efter lovet när man är i skolan. så kommer lovet. och vad gör man? man gör fan inte ett piss. idag är jag på rikitgt dåligt humör för jag fick höra en irriterande sak innan angående mina planer inför sommaren. jag har numera inga planer. jag känner mig inlåst, och att någon har tagit bort min röst så jag får verkligen inte säga ett ord om saken.

det klickade till i just det ögonblick jag fick höra meningen, det kom som en smäll. jag gick in och satte mig på mitt rum och kollade rätt in i väggen. i en timme. det är inte okej. jag känner igen denna känslan.. fast förra gången utlöstes den av något annat.

     jag har förlorat aptiten. igen. fan.

snö

Kategori: random


nu har jag typ precis kommit in från kylan och snön, efter en kväll med emmie och erik. vi avslutade med ett efterlängtat snöbollskrig, jag vann! om man nu kan vinna snöbollskrig.. emmie förlorade iaf, hon åkte in i buskar, ner på marken och upp på en bil. bra jobbat!

förra årets snöbollskrig:

    


som ni nu kanske förstår så blev det ingen utgång ikväll pga vädret. på fredag smäller det dock, det blir i lund istället. det gillar vi lite mer! vi är drygt 12 st just nu, vi får se om några droppar eller kanske tillkommer.. jag har kirrat biljett, men alla andra? we'll see..

ikväll har bilddagboken även bestämt sig för att ändra sitt utseende. väldigt lunar-aktigt och lite komplicerat för en mindre smart människa såsom jag.. men man lär sig väl tillslut! men mindre besök där blir det mest troligen! kära bilddagboken, känner mig smått tom utan den hemsidan. gud vad patetiskt..

nu ska jag sova, gonatt!

beach -08

Kategori: random


jag vet att jag skulle uppdatera er idag, men nu är klockan tjugo i elva och typ ingen är vaken, så jag vet ingenting än! så då frågar man sig: varför är jag vaken?

jag steg upp 08.55 idag, satte på mig träningskläder och skor och sprang en runda. mycket bra sätt att börja morgonen på! sen tog jag en varm dusch för att senare göra powerfrukosten.. gröt, en grov macka med massa grönsaker, ett glas vatten och ett äpple. väldigt mums, mitt nya liv börjar nu! haha kanske inte, men iallafall skärpa till mig lite. våren är runt hörnet och det är på tiden att man börjar tänka på beach -08!

uppdatering får vi (ja, vi, med tanke på att jag inte heller vet) senare idag. Nu ska jag titta på lite grey's tror jag sen ska jag iväg och jobba. pepp på det? inte alls. men pengar är pengar

kusin

Kategori: händelser


oj, vad det har gått nerför i statestiken för bloggen.. fy!

nu är jag åter igen i skåneland och håller på att samla ihop alla inför utgången imorgon till malmö. änsålänge går det sådär, vi är typ tio just nu. alla är inte ens säkra, vilket känns lite bull. men vi får hoppas på det bästa! jag är pepp som alltid

karlskrona var mys, både motion och fest fick vi in på bara en helg. tack till min kära kusin som alltid tar så väl hand om mig när jag kommer dit!

old picture haha :)  


nu ska jag skutta hem till emmie för att mysa där, ni får följa mitt drama imorgon då jag kommer berätta om det blir utgång eller inte. kanske blir till etage på tisdag istället. eller mejeriet på fredag? vi får se, jag är pepp på allt! haha soo loooong, people

my immortal

Kategori: random


jag lyckas alltid bli lika blown away av hur bra my immortal av evanescence är. jag har börjat lära mig den på piano men jag har inte kommit så långt. men jag älskar den. jag hittade en söt version på gitarr på datakunskapen igår. hans röst är lite rocky i början men sen skärper han till sig och andra stämman kommer även in. pooowhf!


        


haha woho, jag kan göra en youtube-ruta. grattis till mig! (tack till syster haha)

nu ska jag gå och packa inför min två-dagars resa till supermormor och hela tjocka släkten. jag som hade date med erik imorgon, den blir inställd. men vi har ju hela lovet framför oss, sweet!   
     ha det bra, so long

gåshud

Kategori: random


hade jag kunnat göra så som min syster, med youtube-klipp så hade jag gjort det. men nu är det så att jag är mindre cool så istället ger jag er en länk som jag ber er att lyssna på. jag satt och fick nyss gåshud. loooves it, verkligen en av mina favoritlåtar och en snubbe som har så sjukt mysig röst.

                    http://www.youtube.com/watch?v=KR-iDcFWKX8


nu ska man tillbaka till arbetet här i datasalen, sen har vi matte.
och sen följs det av sång. sen 13.10 är min dag slut. längtar vi? lite kanske!
have a nice day, so long :)

det är för övrigt mitt 100:ade inlägg, grattis till bloggen! haha

how lovely

Kategori: tankar


ett stort grattis & woho till familia björklund riesbeck! ikväll slog lyckan igenom och efter många år av tipsa från peters sida vann de äntligen. orden från peters mun "det är helt sanslöst" var underbart att höra. glädjen spreds sig i hela huset på kyrkbacken. grattis igen, ni förtjänar det :)

så som min syster har pratat om familjen persson känner jag för familjen björklund. om man någonsin behöver komma bort från sin egen vardag så finns det inget bättre, ur min synvikel, än att komma hem till dem. man möts av korkade kommentarer blandat med sjuka skämt. men det är just det som är det undebara, de är verkligen som ingen annan. carina och jag mobbar alltid emmie lite smått, och trots att emmie blir lite cranky så vet jag att hon gillar det. Jag känner mig trygg där hemma, som om ingenting dåligt kan hända mig där. och ja, jag kan kalla det hem.

jag har suttit och försökt tänka ut hur jag ska förklara carina för er. men jag får inte fram det i ord, utan tänker mig bara henne när hon skämtar så mycket med emmie, när hon gosar med loppan, när hon leker med kevin eller när hon sitter och röker. allting bara finns i mitt huvud. 
   orden.. ja, de får helt enkelt bli.. tack.


jag & världen bästa emz 

wiiiieely

Kategori: skola


det har varit en lugn och mysig helg utan några pojkar överhuvudtaget! eller jo, jag hittade ju min anonyma_snygging på bilddagboken igår.. snacka om chocken när jag insåg att han hade kontakter till mina kontakter. lite läskigt ändå, att vi känner samma människor men inte träffats. eller ja okej, kanske mer synd än läskigt haha

idag var jag på nova med mami och köpte en klänning och idrottsskor. imorgon kanske hon ska dit och köpa ett par svarta stövlar till mig. om jag känner att jag har råd, dvs.. När vi satt och fikade så såg jag min engelskalärare gå förbi. det är sjukt skumt att träffa sina lärare utanför skolan, det känns så fel på något sätt. hon har så speciellt uttal på engelska, lommapojkarna brukar alltid skratta åt det efter lektionen. "i wiiiiieelly wiiiieely tiiinkk" det dära wiiieely betyder då really.. plus att hon aldrig har något svart på sig. jag fattar inte hur hon lyckas, för alla måste iaf äga någonting svart. men inte hon! men hon är söt :)

dags att sätta på sig skorna och gå och jobba i en timme!
ha en trevlig söndag, ångra misstagen och "ett glas för mycket" från igår haha

sweet

Kategori: tankar


för en halvtimme sen kom jeanette upp och bah "oh just det, jag skulle ju ge dig en kram" och kramade mig. chockad som jag blev fick jag bara ut "haha jaha... tack.. varför?" så sa hon att hon hade läst min blogg och blivit glad för det jag hade skrivit om henne. haha sött, det är ju sanningens ord. vi har fått nya grannar och jeanette kände att vi skulle vara trevliga och välkomna dem till gatan. och därför bakade hon en sats muffins och gav till dem. väldigt bree van de kamp av henne, som min syster så bra uttryckte sig!


     haha riktigt störd bild, men ja. den är härlig


nu är helgen kommen ännu en gång, känns som veckorna bara springer förbi! nästa vecka är vi lediga en dag och sen veckan efter är det påsklov. liksom.. hej? trots att jag längtar efter sommarlovet vill jag inte riktigt ha det. jag vill gå till spyken ändå, jag vill se alla söta pojkar ändå. för det är nu, när solen tittar fram, som de visar sig. helt underbart säger jag!

jag har inget riktigt avslut till denna blogg, så jag avslutar med en bild.
en gammal bild från när vi var i london. och syster kommer gilla mig mindre
för att jag lägger in den, men det får hon tåla. tycker hon är söt whenever :)

              jeanette, sofia, syster & jag

ha i baktanken att detta är en två år gammal bild.
tandställning, skumt hår & ingen smink på mig. hej!

underbart väder

Kategori: skola


@ spyken, Lund.

det började som en riktigt dålig dag idag. vaknade sju och skulle ta bussen kvart i åtta, alltså en halvtimme att göra mig iordning och packa alla grejer för att senare springa till bussen. Jag hann med den, men halvvägs till lund kom bilkön. jag hatar bilköer, blir alltid sjukt frustrerad! missade min stadsbuss och kom därför försent till idrotten.

ida kom inhoppande på kryckor och det slog mig direkt att jag nu i en vecka framåt kommer vara hennes lilla bitch. men det är lungt för mig, för jag får ju åka hiss hela tiden. jag gillar det! vår dag blev ännu bättre efter lunch, då solen sken och vi gick ut på skolgården och satte oss och njöt. Livet kändes plötsligt så lätt när man bara satt där och njöt samtidigt som två snygga killar satt och spela och sjöng för oss. jag säger då det, spyken in my heart. esteterna regerar.

Jag ringde nyss emmie för att berätta för henne att hon ska hjälpa mig med mitt svenska arbete. vi ska skriva om en musikgenre och grupp/artist inom den. och eftersom jag inte vill ha rock eller folkmusik som alla andra så tänkte jag dirr på emmie och konstaterade att jag skulle skriva om indie. möjligtvis indierock. fett najs

david (som klippt av sitt hår, tagit av tandställning och beställt nya glasögon) hälsar: 3654 d<a4!
ja.. typ! en bild på vår nya hunk lär komma, för han är synnerligen oerhört söt :)

solen skiner och jag slutar om en dryg kvart, det är ju helt underbart! sätta sig på torget i lund och titta på folk kanske? eller möjligtvis sätta sig här ute på skolgården och se på alla söta små esteter som springer runt och sprider glädje. ha en bra dag! 
                  THAAA TAAAH (emmie, alex & nordin, den är till er)

" ja, taijpani "

Kategori: händelser


det är folk som har frågat varför jag på min blogg kallar mig själv taijpani istället för tapani som är mitt riktiga namn. och det finns faktiskt en tanke bakom det! min favoritlärare på central envisades med att alltid kalla mig taijpani och trots att alla rättade honom gång på gång så log han alltid stort och sa " ja, taijpani. "  jag saknar nisse

igår var en trevlig kväll med bara tjejer och jag säger som charlotte, jag är glad att jeanette greppade tag i papsi, för jag kan inte se vårt hus utan henne faktiskt. 

  papi och jeanette


precis varit ute och sprungit en liten runda och trots ett litet astmaanfall (kändes de som) så gick det bra. så nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar till min systers match sen. jag har lovat henne att komma dit och vara fotograf, med tanke på att de vinner serien foo shoo idag. ikväll har jag en date med nordin, vi ska sitta och whina över alla dåliga bidrag i melodifestivalen. jag längtar! haha


underbara nordin!