taijpani

hipp!

Kategori: random

 
en bild från i lördags blev det och den hittade man på facebook.
awesome kväll however!
 

fyra månader senare..

Kategori: random

haha jösses kors! har inte skrivit här sedan juni. okej. ja nä men jo, allt går bra. jag jobbar till fullo fortfarande, har bokat resa till karibien, 10 veckor to go!! 
vi var ute på personalfest i lördags på paddys i malmö. maten var fantastisk och drinkarna flödade. när en drink var slut så stod där en ny framför en direkt. många som gick hem vid tolv så vi till slut bara var tre kvar. hipp ligger på andra sidan gatan så vi ställde oss i kö där. trots 25års gräns och faktumet att jag är 21 (snart 22!) så kom vi in och dansade från att kväll övergick till natt. det är nog första gången jag inte åkt hem kl ett. vi var hemma halv fyra och mådde som förtjänat i söndags. men så värt det.
 
känner att det kanske är lite dags att ta tag i livet lite. fick reda på för någon vecka sedan att vi genom företaget har rabatt på mycket kul. sitter här och kikar och det är 44% rabatt på gymkort på 24/7. det kostar fortfarande mycket men det kan det väl vara värt. känner mig bara tvekis för jag tycker inte om att byta gym. nu är det ju .........ett par år sedan man satte foten i ett gym men friskis är trots allt, enligt mig, bästa i lund. det är bara det att det ligger på andra sidan stan. och prisskillnaden är 1100 spänn. svider lite, det måste jag erkänna.
 
behöver något för att komma igång. jag jobbar korta pass, 7-12 eller 14.30-20. det blir mycket dötid där jag hade kunnat göra något men är så van att bara stiga upp och äta sen dega i soffan tills det är dags att gå till jobbet. och att bli av med lite överflödig massa hade bara varit bra till resan. 
 
nu ska jag kika vidare på det. vem vet, lite av sparpengarna kanske får gå till det. det är ju trots allt en investering. nästa mission blir att få med sig gubben också.. lycka till johanna.
'
HA DET GUTT, ses om fyra månader igen.