taijpani

vi är

Kategori: tankar

blåmärken, tårar, dans, skratt och slemhosta. där har vi musikalveckan i ett nötskal ungefär! jag har haft en underbar tid på stadsteatern med alla människor som var runt mig och man inser att man tidigare inte alls har känt dem. nu gör vi. vi har sett varandra i våra bästa och värsta dagar. och det är bland det finaste som finns! ni är fantastiska. vi är fantastiska.

nu skulle jag lagt in en fin bild på oss men är inte hemma :(

ni hittar lite över 100 bilder på musikalgänget på fejjan! i sydsvenskan idag så står det att det är lämna-facebook-dagen imorgon. jag vet ju en som inte kommer göra det iaf. vad skulle man göra när man sitter vid datorn då? okej. det lät sorgligt. men tänk själva!

knarkare

Kategori: random

premiären är imorgon. här är en bild på mig som knarkare. bättre bild utlovas!

stadsteatern

Kategori: random

nu sitter vi här i trappan på stadsteatern och väntar. bandet riggar upp och fixar och scenografin sätts på rätt plats av bildeleverna. vi gör ingenting. jag vet inte om jag tycker om att vara stjärna just nu för det är faktiskt ganska tråkigt! men snart så är det vår tur att gå upp på scen och sätta igång med första genomdraget.

dags att återgå till att göra.. ingenting. BYE BYE

lövebög

Kategori: random

efter en väldigt lugn helg så känner jag mig relativt redo inför premiären på onsdag. fram tills dess så kommer vi i princip bo på stadsteatern. det enda som ska fixas nu är hostmedicin eftersom min rethosta verkligen ligger i halsen och retar mig. dags att ta död på den jäveln!

balklänningen är klar, den hänger här och ser faboulös ut. bara väska kvar!

nu ska jag till nova och köpa medicin för att utrotningshota min hosta. manuel ligger här och säger att jag ska skriva att han är min lööveböög (lovebug). han är speciell, reta inte honom..

många om och men

Kategori: random

ÅH! jag överlevde musikal-veckan! det har varit sura miner, fika, tårar, skratt, svett och dans. och en massa mer. lite lapdances också. på måndag beger vi oss ner på stora scenen på stadsteatern. det känns riktigt mäktigt! efter många om och men så blir det nog bra trots allt :)

nu måste jag ner i tvättstugan, min tvätt har varit färdig i 20 min
bjuder på en finfin bild på mig och august som emmie tog i PRAG!


jag är inte lika osmidig som jag ser ut

praha oh lala

Kategori: random

jag lever! vilken helg jag har haft, det är ju helt galet. drama drama men fyfan vilka guldkorn vi fick med oss hem. något annat som följde med mig hem var även en förkylning. det känns super eftersom vi har intensiv-vecka med musikalen nu. men ska jag vara ärlig så var det fan värt det! vårt rum hade det bäst, härliga stämningen liksom. nä. bara. så jävla bra!

bilder ligger självfallet ute på fejjan. här får ni en på mig från idas kamera.



vi hamnade lite fel och gick runt på gator där man kände sig lite.. felplacerad. jag håller i ett paraply med tiger-mönster som kostade 50 kr inne på ett litet livs. sjukt snyggt

so sad

Kategori: random

mitt kära minilivs tvärs övet gatan har stängt. jag anade att det skulle komma eftersom dag efter dag så förvann mer och mer från hyllorna. och tillslut försvann alla hyllor också. nu måste man gå hela vägen bort till konsum om man vill ha ett paket mjölk. me so sad!

nu är det 6 timmar kvar till vi sitter där på bussen. gaalet!

jag ska dit

Kategori: random

jag tycker jag läser och hör överallt att folk inte ska med till prag ändå. jag känner såhär: nehepp! dumt att lägga pengar på det men det är deras val. jag ska dit och kommer ha sjukt ball. imorgon sitter vi där på bussen, varesig vi blir 15 eller 35!

jag vill ha godis.

väder

Kategori: random

jag kollade precis på smhi och det ser ut som det ska regna på fredag i prag. det är ju lite tråkigt faktiskt. men det kan ju alltid ändra sig! pappa sa att det skulle komma in ett högtryck men det kanske inte landar över tjeckien dårå.. vi kommer nog ha kul ändå!

nu har jag packat det mesta, det känns bra. dags för lite cougar town :)

likhet

Kategori: random

när vi gjorde pekleken så kom det fram att jag var den som liknade min karaktär bäst. vilken ära! själv tycker jag att mat och jers gjorde ett himla bra jobb haha




resten av bilderna ligger uppe på facebook. nu ska jag ner och hämta resten av tvätten och sen börja laga maud.  pasta med ost & skinksås blir det idag :) vilken hemmafru jag är!

bästa på länge

Kategori: tankar

gårdagens klassfest var som jag förväntade mig alldeles alldeles underbar. det är kvällar som dessa, när man bara sitter och tittar på de människor man spenderar nästan varje dag med, som man inser vilken tur man har haft. vilka vänner man har hittat. det var den bästa kvällen på länge.

bilderna är gaalna. de ska upp på facebook imorgon. jag hoppas på att stankos (den riktiga) bilder kommer upp där också. det blev nog några guldkorn där med haha

ida, du är underbar
i love you

klassfest

Kategori: random

efter en lång musikaldag så avslutar vi med klassfest. kommer bli super! tema är varandra. jag ska vara sven och han ska vara mig haha :) ska bli spännande att se varandra



jag och svennie på förra klassfesten

missing sweden

Kategori: random

nu sitter mami och mormor på planet till kreta. jag och manuel körde dem ut kl halv fem imorse och när vi kom hem och la oss igen har telefonen ringt säkert sju gånger. men eftersom man är så trött så tar det ju två signaler att vakna, en att inse att man måste stiga upp och sen när man väl har stigit upp: då lägger de på. åh vad störigt!

det känns lite tomt utan henne här. jag klarar mig säkert men ändå.. när hon kommer hem så har jag redan åkt till prag (!) så vi ses inte på nästan två veckor. wäää

nu ska jag väcka manuel, han dregglar på min kudde.

ps. challan. om du saknar sverige: http://missingsweden.com/

otur

Kategori: random

jag vet inte om mamma och mormor kan ha mer otur kastat mot dem. först askmolnet som gjorde att de satt och bet på naglarna och nu är det strejk i grekland så all trafik har stannat. så ja. de kanske inte kan flyga dit imorgon. hah jag tycker så himla synd om dem! vi får hålla tummarna att det löser sig. vid midnatt skulle ett beslut tas

nöjd

Kategori: random

jag är heelt slut. konserten gick bra, småfel lite här och där men så är det ju alltid. jag är nöjd

jag har så ont i huvudet och i kroppen. inte kommer det bli bättre av att skriva lita på min eng c uppsats. nahjnahj. men vi får se framåt: idag fick jag hem all info inför prag. för 300 kr får man trerättersmiddag OCH en halv flaska vin var. haha hur gaalet är inte det? jag längtar!

dags att hoppa in i duschen. jag kan ju knappast påstå att man luktar gott efter att ha hoppat rundor på världens minsta scen i 40 minuter. men det är ju så kul :)

end of an era

Kategori: random

imorgon är det konsert med ensamblen och på genrepet idag gick det bättre än någonsin faktiskt. jag är så nöjd med min kära grupp. vi har kul tillsammans, lite sorgligt att detta faktiskt är det sista vi någonsin kommer spela tillsammans. it's the end of an era.

annars? valborg var kul, kallt, men roligt. träffade alla olika sorters gamla och nya ansikten i regnet. jag vet inte om vårvärmen hoppar över sverige i år, för fan vad kallt det är!

nu ska jag kolla på glee. ny favvis-serie, de är så sjuukt duktiga!