taijpani

inspiration

Kategori: random










1. mia & david dansar på en crazy feet-uppvisning
2. skanör
3. saga visar vad hon kan
4. karlskrona november 09
5. manuel skulle åka till spanien i två och en halv månad
6. roxys födelsedag
7. vovvsingar pussas, granebo i juni
8. manu sjunger "she" med elvis castello. gåshud


jag vill fotografera men min inspiration är icke existerande. här får ni några bilder från de senaste två åren. jag vill till usa, jag tror det är där min inspiration har gömt sig

iste

Kategori: random

jag har aldrig gillat kaffe, trots många tappra försök men så nu har jag funnit en substitut. ISTE. så jävla goott! nu sitter jag här och är supernöjd. plus att den har så fin färg :)

 

tålamod

Kategori: random

nu har jag profilbild och fått bort den svarta rutan. tyvärr blir mina kommentarer också i vit färg så man måste markera för att kunna läsa dem. men mitt tålamod är inte det bästa så jag orkar inte fixa det. haha åh! varför är jag inte bra på sånt här?

röra

Kategori: random

mitt tappra försök till att försöka ändra bloggen lite. det gick sådär kan jag känna.. det är en svart rektangel uppe i högra hörnet och min profilbild går inte att ändra så nu finns där ingen. men nu ger jag upp, om det är någon som vill försöka göra klar min röra - varsegod!

inga ord

Kategori: tankar

ibland får jag sånna ryck då jag inser hur mycket kärlek man känner för dem man älskar. att livet går runt när man har bra vänner, upplevelser, familj och om man har tur - riktig kärlek. och jag kan säga att mitt liv hade inte gått runt utan min syster. det finns så mycket som jag kan säga om henne, vilken underbar människa hon verkligen är. men ändå så sitter jag här och får inte ut ett enda ord. så jag inser nu att det kanske är så det är. inga ord gör henne rättvisa. inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar henne.

plåster

Kategori: random

såhär ser jag ut just nu:



jag har en finne som inte längre är en finne utan bara ett sår. och ni som känner mig vet att jag älskar att riva av sårskorpor. på detta vis kommer jag inte åt såret! bilden gör inte plåstret rättvisa dock. det är mycket större än vad det ser ut.

äntligen! eller?

Kategori: random

knight and day var bra. inte over the moon bra. men bra.

loggade in på facebook för att se vad som händer i mina vänners värld och ser att invalida är påväg hem. äntligen tänker jag. men inte så länge tänker hon. tydligen åker hon tillbaka till göteborg på torsdag. hoppas din syster slänger ut dig snart (menat på ett snällt sätt!!). så imorgon blir en busy dag om hon lyckas klämma in mig i hennes schema. sen ska jag ut till staffanstorp och träffa tjajorna. kul kul kul! så mycket har inte hänt på samma dag sen jag tog studenten i princip. arbetslöshet is fun!

so soon

Kategori: random

ikväll är det bio-kväll, manuel har bjudit ut mig på date hah! vi ska se knight and day, från vad jag har hört så ska den vara väldigt bra.

annars då? ja. det är mindre än en månad kvar till usa och varje gång jag ser en film eller serie som visar från new york blir jag helt bananas. det är gaaalet vad jag längtar

Fo

Kategori: random

här satt jag och tittade på höstkläderna från H&M (som förövrigt är galet snygga) och så dök hon upp! i sportkläderna stod hon, fo, från americas next top model. haha! det roade mig lite

friends

Kategori: random

manuel hade inte sett hela vänner säsongen, så snäll som jag är (okej, det var jag som sa att han måste ju ha sett den) så såg vi om hela. och igår såg vi alltså sista avsnittet of all times. och trots att jag har sett det säkert 20 gånger så gråter jag ändå som en bebis.



och till min glädje: manuel tyckte att det var den bästa komediserien som funnits!

student

Kategori: tankar

på radion så finns det en reklam som börjar med studentsången. jag blir alltid lite glad/ledsen när jag hör den. jag längtar tillbaka till en av de bästa dagarna i mitt liv

idol

Kategori: tankar

jag vill lägga upp en film på bloggen men förstår inte, hittar inte den koden man behöver på youtube. ohwell, så går det ibland. filmen jag ville lägga upp var för att ida la upp den för världen och då tänkte jag ge den lite mer publicitet. hon kommer ju bli kändis en dag och då vill jag att ni som läser bloggen minns att det var här ni såg det först (om ni inte läst idas haha)

http://www.youtube.com/watch?v=5x4BNP0yhD0

hoppas inte du blir sur babygirl! du är och förblir min idol. världsbäst

ekonomiska johanna?

Kategori: random

idag gjorde jag ett test som skulle berätta för mig vad jag ska arbeta med när jag.. blir stor. och resultatet: jag blev "ekonomiska eva". VA? när jag avslutade matte b så sa jag att jag aldrig mer skulle läsa matte. såhär sa resultatet "du är troligtvis en person som gillar högt tempo, ekonomiska eller administrativa arbetsuppgifter". HAH! nejtack.

mia

Kategori: händelser



åh, vad jag blir glad av att se henne. vår egna lilla kändis!

allsång

Kategori: random

jag har suttit och väntat ut ett helt avsnitt allsång på skansen, just nu sjunger darin kärleken är evig. det får förklara hur jobbigt det är att tittta på haha. men iaf! mia (mjöbo) ska iaf dansa med david bakom kicki danielsson i detta avsnittet. men såklart så ska hon sjunga sist av alla. men det är det värt för att så vår lilla mia på den stora scenen! :)

status

Kategori: random

statusuppdatering: jag har lyft röven från sängen. in till soffan..... hah sorgligt


orkaaar inte

Kategori: random

jag har legat i sängen sen jag vaknade (kl halv tio) i princip. jag har flera saker som jag hade kunnat och borde göra men jag orkar helt enkelt inte. men ändå är jag så fruktansvärt uttråkad. detta är nog mitt i-landsproblem för dagen. hur jag ska orka ta mig upp ur sängen..

citat

Kategori: random



manuel - är detta första gången du är i småland?
sofie (5 år) - nej, jag var här igår också

haha ett så självklart svar! hon var översöt

vaaarmt

Kategori: random

det har varit över 30 grader nu de senaste dagarna. första dagen var jag med manuel & hans släkt på en lokal-fest. med 40 personer. VARMT. andra dagen åkte vi bil i närmare fyra timmar. VARMT. och idag har det inte varit direkt soligt men så kvavt så det går inte att vara ute. här sitter jag nu, alldeles klibbig. men man ska inte klaga!

jag tog 613 bilder denna helgen, jag var anställd som festens fotograf. så nu är det bara att sätta sig ner, radera och redigera mig genom allt. bilder kommer inom kort!

summertime

Kategori: händelser




fler finns på fejjan, nu åker jag till småland!

sommarlov?

Kategori: random

haha fan vad dött här är.

SPANIEN ÄR I VM-FINAL! och imorgon ska jag träffa ida. äntligen. åååh vad jag har längtat! detta är pretty much vad som har hänt denna veckan. älskar att ha sommarlov! vara arbetslös

gonatt

himmelrike

Kategori: random

jag är uppe i onsala hos min faster & familj. de har precis byggt pool. hallå himmelriket! vi har legat ute sen 10 imorse så nu är jag lite röd. men guuud så skönt det har varit!

ikväll blir det nog grillning och spanien-matchen. MYS
bilder kommer upp när jag kommer hem, det blev några godbitar idag hah

maraton

Kategori: random

ikväll ska jag se eclipse, som tydligen enligt min syster är retard awsome, så nu ska jag ladda upp med att se de andra två först. jag känner mig sjukt nördig men det är okej. enligt mig. hah



igår fyndade jag på rea. det gör jag verkligen aldrig men jag lyckades. två tröjor för 74,50 kr st och en sjal för 19,50. sjukt nöjd med mig själv!

avundsjuk

Kategori: random

åh min kära ida! haha hon ringde precis och gav mig en uppdatering från peace and love. härligheter blandat med kaos, precis så det ska vara. och ikväll skulle de gå och se robyn. och imorgon lilly allen. avundsjuk johanna? jaahaadu! jag saknar henne haha