taijpani

längtan

Kategori: random


just nu handlar allting faktiskt bara om längtan för mig! Henrik kommer hem och jag ska få träffa honom igen efter många dagar. och jag har saknat honom, trots att han bara har varit borta i fyra dagar.. det kanske låter lite nerdy, men det är faktiskt sant.
Min andra längtan sträcker sig ända bort till fredag. Jag hoppas ju smått på att det händer något storartat då, med tanke på att det blir första dagen på det efterlängtade lovet! och låt mig bara säga, lovet kommer vid ett väldigt perfekt tillfälle. jag tror jag behöver lite tid från skolan, från klassen. det behöver vi nog alla..
Den trejde och absolut största längtan är lätt efter FREAKING BARCELONA! nu är det exakt en vecka kvar tills jag, charlotte och mams går runt i värmen och njuter & shoppar :)    gief!

något som man inte kan längta lika mycket efter är nog faktumet att det är två prov som ligger och väntar på mig i skolan. Vi har både nv och engelska prov denna veckan, plus en svenska redovisning. rätt så illa!      Men nu närmast ska jag göra mig iordning för min syster ska spela match. jag kände mig smått skyldig när hon kom in på rummet och sa till mig:
 "jag har match imorgon.. och du har inte varit på en enda av mina matcher.."
wops, så nu ska jag springa dit och heja allt vad jag kan!


ha en mysig söndag, för det är finfint väder ute. so long suckers :)

underbart

Kategori: tankar


tänk dig att vakna upp med en arm som håller dig tätt intill honom, att inte alls vilja stiga ur sängen.. tänk dig att ta på dig hans tröja och gå ner för trappan i det smått kyliga huset, att titta ut på hästarna som går fridfullt ute i dimman. tänk dig laga mat med honom, få honom att bränna pannkakorna, äta framför tv:n men egentligen kan man bara koncentrera sig på vad han gör. tänk dig att somna till en film i hans armar och vakna upp till hans leende. tänk dig att dansa runt till en smått gay men söt låt, nära varandra.    det är underbart.

                det låter som en dröm.. och jag vill aldrig vakna

skolan

Kategori: skola


jaha, så då sitter man här på spykens bibliotek med halva klassen. och ja, jag kan skriva blogg för att vår svenska-lektion är inställd. Lyckan var stor när vi fick reda på detta :)
Från andra sidan hör jag "din mamma är som en buss, 50öre och redo för en åktur" , för i min klass har jag smått omogna pojkar.. haha, det är sjukt hur mycket de kan skratta åt så pass gamla skämt! Matten börjar om 40min och det är redan många som har gått och sjukanmält sig, men why liksom? okej, matte är så sjukt bull men ändå.. jag vet inte, men jag stannar kvar.

nu släpper jag datorn, bye