taijpani

Live from the Caribbean

Kategori: random

Hola! wifi:et är inte direkt top notch, man kan logga in en gång per dag och sitta i max 90 minuter.. Det är väl bra på sitt sätt antar jag. Vi har det riktigt bra med en riktig vykortsstrand och i snitt 29 grader. Vi har en standardplats under vår favoritpalm (som jag utmanat jocke att han ska klättra upp i, det kommer hända!) där vi ligger och dricker våra drinkar. Maten är super och varje kväll dricks det drinkar till the crazy show. Nu blir det lite mat sen några drinkar och lite kortspel. Hoppas ni alla (typ en, hej Charlotte!!) har det bra där hemma. 
Love! 
 
 

allmän januari-uppdatering

Kategori: random

 
idag är en sådan dag där man bara vill ligga i sängen hela dagen - vilket jag fortfarande gör. men jag ska bege mig till jobb om typ en timme och är sådär lagom omotiverad. regnet öser ner utanför fönstret och sängen är så varm och skön. men det är väl bara att bita ihop och ta tag i livet..
 
idag är det exakt en vecka kvar till avgång. det är bara det som motiverar mig just nu. att räkna ner dagar och jobb-pass man har kvar. det mesta är fixat inför resan nu. nytt pass, pengar växlade, solkräm inhandlat och taxfreen är beställd. på lördag ska vi städa och tvätta för att sedan packa. vi åker torsdag eftermiddag och jobbar mån - ons, så finns inte så mycket tid över då.
 
jul och nyår var precis som jag ville. julen var fantastiskt mysig att spendera hos supermormor och nyår var det först jobb och sen en avslappnad och rolig kväll ute i sandby. ramlade in vid halv tre och hade en perfekt nyårsdag. gottis, film och allmänt mys i soffan.
 
för övrigt! har varit igång med träningen i över en månad nu. så sjukligt nöjd med mig själv. börjar redan synas och det känns riktikgt bra. protein-shake varje morgon, träning varannan dag, bra mat och gott om sömn. heja heja!
 
 
<3