taijpani

hjärndött

Kategori: random

tv4 kallar farmen för 'ditt livs utmaning'.
jag vet verkligen inte vad mer jag ska skriva efter det.

saaant

Kategori: random

oscars

Kategori: random

ikväll (inatt...) ska jag krypa ner och kolla på oscarsgalan med syster och vänner. för att ladda upp har jag redan sett två filmer idag. inte alls relevanta till själva galan men för att jag ville se dem. galan börjar 02.30 och jag kommer nog somna runt 03.30 haha. men det ska bli mys!



kenny wormald. snygg? inte snygg? JAG VET INTE.
men han är dansare, så han blir nog snygg av det. ja. det är dagens i-landsproblem

fest. jobb. utgång.

Kategori: random

fredagen var fantastisk. 20 personer som man träffar ca en gång om året, om man har tur, i ett och samma rum - där har vi en fredagkväll som heter duga. sen att jag ville dö när jag vaknade av alarmet kl 05.15, det var ju en annan femma.


my partner in crime igår

nu har jag jobbat klart och är hemma för en re-boost eftersom det blir utgång ikväll. fina nina fyllde år igår och vi ska ut och svira. men först: mat. säng. dusch.

fredag 24/2

Kategori: random

fredag, jobb, löning och fest. där har vi en ganska ultimat fredag. först ska vi säga hejdå till tessan som ska hänga några dagar i london sen tar bussen oss till staffanstorp där vi säger hejdå till ett par grabbar som ska vara iväg på obestämd tid (läs; till pengarna tar slut).
det enda som tar emot är att imorgon kl 7 ska jag infinna mig på netto och jobba. MEN idag känner jag att jag kan vara lite ung och dum. det blir en bra fredag!


ett hejdå till max ikväll

vänner som tittar på vänner

Kategori: random

känslan när ens värld vänds upp och ner? fyfanihelvetetsjävlaskit. men också tacka gudarna för fina vänner som kryper ner i soffan med chips&dippa och kollar på vänner med en.

trött

Kategori: random

efter tre timmars sömn, sex timmars jobb och lite ärenden ligger jag nu halvt däckad i sängen. det var det enda jag skulle skriva. jag är trött. nu ska jag sova.

helt klart värt inlägg att skriva.

mycket vänner

Kategori: bilder

trots det tråkiga vädret så blir den en fin dag. har spenderat över fyra timmar med vänner från es3b och kvällen bjuder på inflyttningsfest hos tessan och alex. mycket vänner idag.


hjärtegull

grå ton

Kategori: random

det tog två dagar för mitt egypten-rus att lägga sig. himla tråkigt. när jag vaknar ser jag nu bara en grå ton över vardagen. en olycka kommer sällan ensam sägs det ju och ja.. så är det. att gå och jobba ikväll känns tungt. känns som att hjärtat jobbar lite hårdare för att slå.

hemma

Kategori: random

hooney i'm hooome!
en vecka i egypt med klenis var en boost som behövdes. bilderna ska alldeles strax upp på fejsbuk men innan dess ska jag avnjuta en frukost. jag har levt på choko-pops och jordgubbar i en vecka så nu är ostmackan välkommen!

t minus 10,5 timmar

Kategori: random

känns helt stört att om tolv timmar sitter jag och klenis på ett plan till egypten. helt overkligt. här snöar det och där strålar solen. här är det minus 10 grader - där är det plus 26. inte en enda sak har jag packat än, jag som brukar vara så bra på det. men har trots allt skrivit en packlista så det ska nog gå bra. kl 07.00 går planet. nu taggar vi!

4/2

Kategori: bilder


hahah. bra lördagkväll.

reunion

Kategori: random

lång dag, helt slut i kropp och knopp. men trots det så ska jag ta mig i kragen och peppa till. ikväll är det reunion. jag och emmie och alla grabbarna. högstadiet delux! vi ses ungefär en gång om året så ser riktigt mycket fram emot det.


gänget, plus och minus några.
vi har nog ingen bild på oss egentligen. får nog ta tag i det idag!

jag behöver inte 800 vänner.

Kategori: bilder

då var man ca 15 facebookvänner lättare. folk som jag mest troligen aldrig skulle ha någonting att säga till - de försvann. även folk som jag inte ens tror jag känner. haha! hur lyckas man? har så fina vänner så behöver inte 800 st på facebook. det räcker med dem jag har i verkligheten. och det är ju trots allt de som är viktigast.




näst intill fantastisk

Kategori: random

det är nu man ska sätta en kork på känsloflaskan. så jag gör det.

förutom det så har det varit den fantastiska dag som jag hade hoppats på. nu går jag till sängs med en blandad känslokompott men imorgon är det fredag! wooh

fantastisk dag

Kategori: funderingar

har suttit och tittat på en massa gamla bilder samtidigt som jag lyssnat på musiken jag och min syster hade på den gamla datorn i stp. nostalgitripp delux! men det kom ju något bra utav det. jag känner just nu att jag är på topp. om det bara är för idag vet jag inte men idag känns det som att inget kan gå fel. jag älskar livet.

jag bestämde mig idag för att jag ska gadda mig igen.
två år sedan den förra, nu är det dags.