taijpani

dedicated

Kategori: random

idag är det första advent.
 
dagen har flytit förbi lite men det har varit mysigt. det är skönt att ha supermormor är i skåne igen, jag har saknat henne. imorgon fyller jag år, sjutton blir jag. ja. trevligt hah

jag har egentligen ingenting att skriva men manuel hade varit inne på min blogg fyra gånger och upptäckte varenda gång att jag fortfarande inte hade uppdaterat. kände mig lite skyldig nu, klockan elva på en söndagkväll, så det här inlägget blir tillägnat till honom. jag älskar dig

puss!

9 ½

mina fnullor

Kategori: händelser

är ni redo för lite mera? kanske. ja, alltid faktiskt

ikväll har varit en så mysig kväll, precis vad jag behövde faktiskt. jag och ida gick på date på wrap house, där vi fick se att rika människor går före ungdomar. dåligt men sant. hur som helst så fick vi senare vår mat och njöt av den in till de sista. men det tog emot att hon fick nio kronor i dricks. det var hon inte värd. det var hennes fel. men vi är inte bittra! hah

det fortsatte med en spymf-kväll och vårt umgänge utökades med en alexis och en ebbsiluring. vilka fnullor! de kan alltid få mig att skratta. vi spolade tillbaka på massa saker, flera gånger om. vi kommer nog aldrig glömma det och det är det nya uttrycket i skolan. men det är gött!!!

imorgon blir det match och mys med supermormor
nu är klockan mycket, sov gott! puss

10

tack för maten i kör

Kategori: skola

idag bjöds vi på pepparkakor. av C-F. lite oväntat


efter adventsången så var det bara att sätta igång med skola. men estetiska som vi är så höll sången i sig hela dagen. efter maten så kände vi att vi inte uppskattade mattanterna tillräckligt, så vi delade upp oss i en fyrstämmig kör, gick fram och lämnade tallrikarna och sjöng därefter tack för maten i fyra stämmor. det tyckte jag var fint. och glada blev dem! :)

ida är en fin vän, det är hon ja.

jag och anti satt och pratade under hela kulturhistorian (då det var problem med projektor osv) om allt mellan himmel och jord. vi röstade fram klassens sötnos, det blev viktorteddybear. han är söt, ja är det är han. jag vet att ida gillar honom. mest för hans hår. men vem gör inte det?

nu ska jag ta en powernap
en skoldag mellan sju och halv fyra tar lite smått kål på en
men adventsången var fin. ja. puss

rutiner

Kategori: random

telefonen ringer (tredje gången inom loppet av tio min)

- hej vad har hänt?
- hej. va?
- ja, tittar du inte på criminal minds?
- jaha hah

varje torsdag kommer min syster hem tio över nio efter träningen och undrar vad som har hänt i criminal minds. jag fyller i så hon är med. denna veckan bor hon i staffanstorp men tydligen håller rutiner i sig. haha sött! puss :)

trött torsdag

Kategori: random

imorgon är det fredag. igen?

spykens aula + en kör på 120 person = ingen trevlig eftermiddag.
visst, det låter bra (ibland) men så sent på eftermiddagen är alla trötta och vill hem och pratar och skrattar och.. ja. ni vet. nu har jag otrolig huvudvärk så efter vi har ätit så ska jag ta mig en tablett och krypa ner i ett varmt bad. ikväll blir det till att varva ner så jag är pigg nog till att börja sju imorgonbitti. ouf, det kommer bli jobbigt.

nu har snön dött och försvunnit och det är tillbaka till gråa dagar. men klostergatan är alltid lika mysig och fin. nu är det mörkt när man åker hem från skolan. då är det mys!

ikväll är det criminal minds, om jag orkar sitta uppe
ha en trevlig kväll, puss!

13

ångestfylla

Kategori: funderingar

en ångestfylld dag. ja. mycket sant

det är tur att det är så underbart väder som det är. annars hade jag legat i sängen med nerrullade gardiner. fast det gör jag ju ändå. mest för att jag inte rullade upp dem imorse. men också för att jag inte vill se ut. för då ser jag snö. och då ser jag manuel framför mig. som ju inte är här. och därav är mina gardiner nere. och förblir nere. tror jag

jag slutade elva idag

lilja. puss.

15

härligt när kören aldrig tar slut

Kategori: skola

advent är häär, var glad vaahar glad!

idag hade vi det så omtalade kör-repet. tre timmar med underbara sverker och alla fantastiska advents-låtar. nah jag vet inte.. men det låter ju någorlunda bra iaf. på torsdag är det genrep och sen på fredag samlas vi klockan sju (!) på morgonen och sjunger första gången klockan kvart över åtta. det blir en lång dag.. men sen är det helg och sen min födelsedag!

jag halkade på spyken idag hah, halka tycks vara min grej att göra nuförtiden. precis när man kommer in, när man gått ner för trappan och går mot biblioteket. där var svinhalt. jag trillade aldrig. men tappade fotfästet lite. snygg räddning dock

ikväll vill inte manuel prata med mig.. hm.
det är sex dagar kvar i november. och tio i december. vad blir det?

16

puss

påfrestande

Kategori: random

känslorna äter upp mig lite. jobbigt


idag var det strålande solsken och när jag stod ute i snön och kände hur min näsa blev mer och mer kall så tittade jag mot solen och helt plötsligt blev jag varm igen. fin dag. när jag senare skulle gå ner för den lilla bron vid stationen så höll jag på att halka omkull två gånger. sen gick jag skrattande hela vägen hem. måste sett töntigt ut. men det var faktiskt kul

ikväll är jag trött och jag ska kränga massa clementiner

jag hatar söndagar


allting är påfrestande det är därför det blir som det blir

ibland vill man bara säga lämna mig ifred. trots att man inte menar det


17

årets första snö

Kategori: händelser

nu är det helg. igen

en liten snöflinga landade mitt på näsan och jag log. jag log hela vägen hem med snön fallande runt mig. och trots att det snöar så är det blå himmel. fantastiskt. det är sån här kyla jag tycker om, inte blåst och höstväder. nej, snö-kyla! sån kyla som bara genom en kyss blir man varm i hela kroppen. synd att rätt läppar är i spanien. men snart <3

jag utnyttjade detta väder med en liten runda med kameran. bilderna tog slut innan jag var ens halvvägs genom min runda som jag så noga hade planerat ut.. men jag är nöjd ändå, det blev nog en hel del bra. framkallning om någon vecka eller så!

nu sitter jag här, invirrad i en filt med en kopp te och datorn i knäet.
ikväll är det tema kärlek på idol och jag saknar manuel ännu mer för det
hoppas ni får en underbar kväll! puss

plugg?

Kategori: skola

torsdagkväll

plugg. plugg. plugg. plugg och plugg
sen lite mer plugg

nu paus för criminal minds

sen. plugg.

        20

sunkigt

Kategori: random

det är onsdag, klockan är sju och det är tre veckor kvar.

mörkret trycker sig längre och längre ner i halsen, snart spyr jag. det enda man vill göra är att gå hem och sova. kanske bra, då flyger dagarna förbi. men inte så bra när man har prov och arbeten hit och dit som trycker ner en ännu längre ner i den sunkiga och geggiga jorden som finns här i lund. på fredag ska det bli en grad. EN GRAD? fan sjukt.

jag ska plugga historia. vi har prov på fredag. sen är veckan över. nästa vecka går jag till 17.oo två dagar och 17.3o en dag. plus att jag börjar o7.oo på fredagen. mysigt schema. det är tur att det är fyllt med sång iaf.. sen två veckor senare har jag samma schema. puss på att vara estet. men puss på att manuel kommer hem då iaf <3

jag har letat resor. ja det har jag. ni behöver inte veta mer. men jag ska fly
ikväll är det grey's anatomy, jag sitter bänkad. kanske med manu i knäet
                      puss

21

en annan värld

Kategori: tankar

some day i'll fly

precis som igår så har jag nog ingenting vettigt att skriva. hinner knappt med att tänka efter vad som händer under dagarna så därför blir det så. jag är väl i en annan värld. med manuel.



idag har det blåst och regnat. perfekt hemma-mys-kväll
dags att komma hem, tycker du inte?
jag saknar dig

springer i cirklar

Kategori: funderingar

här sitter jag, helt blank. jag har tappat orden

ibland vet man varken in eller ut och det leder till att man blir besviken. anledningar som egentligen inte finns är ständigt puls-slaget i den värld som alltid felbedömmer allt. jag suckar, ser mig omkring och suckar igen. för vad är meningen med att fortsätta gömma sig bakom första bästa person som faktiskt går emot vad alla andra anser vara rätt? personer har tydligen ingen egen vilja. jag springer runt i cirklar för jag kommer inte ifrån detta stället. jag är yr

ni vet när man äter en riktigt god clementin och är nere till den sista klyftan och verkligen önskar att man inte hade ätit så snabbt eller att det fanns fyra klyftor till. men icke. där sitter man med bara en klyfta kvar. äter man och njuter eller sparar man den?   jag är en sån som sparar.

där har ni min dag i ord som jag knappt själv förstår
jag är trött. men det är långt från över

typisk söndag

Kategori: random

haglet har kommit, hur lång tid tar det innan snön är här?

idag har varit en typisk söndag. vakna elva, inte orka sminka sig och sen plugga. inte den roligaste söndagen. men det var effektivt. men imorgon smäller det igen. matten är min nya pojkvän, en pojkvän jag kommer dumpa direkt efter matteprovet på tisdag. sen kommer historieprovet på fredag. är det hopplöst att hoppas på att veckan redan ska vara över? ja.

manuel-projektet tog ett nytt steg idag. det är kul

vad som är mindre kul är transponering. ja. det är hemskt. det är ju kul att veta att manuel inte är så bra på det heller. men det spelar ju mindre roll. mitt solo i girls just wanna have fun måste ändå transponeras från fiss till d-dur. sen ska ordinary people sitta på torsdag. kul att denna veckan vill ha det bästa av en. trevligt. ja. det är ju trevligt.

imorgon börjar en ny vecka, nu tar vi sats! puss

24

femtonde i elfte

Kategori: random

i florida är det olagligt för skilda kvinnor att hoppa fallskärm på söndagar


idag var jag på nova och köpte en klänning till nyår. skönt att ha det avklarat så slipper man sen. jag köpte julklapp till charlotte också! nu har jag bara tre personer kvar att köpa till. tror jag..
   mitt coming-home-projekt till manuel har startat nu också. jag längtar tills han kommer hem, rätt mycket för att jag vill ge honom hans present haha, men ja. jag saknar ju faktiskt veberöd.



ikväll ska jag sitta hemma med mami och mysa
hoppas ni tar det lugnt ikväll! puss :]

25 dagar kvar
and counting

svennieboy

Kategori: tankar

man kanske skulle ta sig ett bad?


sven har ett av de mest avsmittande skratten jag vet. varje torsdag kommer han till mig efter engelskan och frågar vad jag ska göra och utan att vänta på svar så säger han att vi ska leka fram till hans naturkunskap börjar. men varje torsdag får han samma svar, jag har gehör. haha han är så söt när han försöker övertala en. svennieboy. han har gett mig många fina stunder




jag tyckte att detta inlägget skulle sitta fint. för han är en fin människa
och det passade såhär i pausen på idol. men nu börjar det igen!
    puss

ett skratt förlänger livet

Kategori: random

för vilka värden på a är linjen (a - 4)y - 2x + 3 = 0 stigande?
ja. bra fråga.

idag hade jag mysigt med mina tjejer i matsalen. vi kom in på alla gånger vi har uppträtt med kören. och att vi verkligen failade på alla! vi skrattade nog i tio minuter sträck, dansade alla dansrutiner vi haft och skrattade lite till. puss på dem. & på vår kör. och första året i gymnasiet



ikväll är det idol. jag är jättetrött.
men en söt pojkvän har jag, som köpt en väst. han lyssnar på mig trots allt



ha en trevlig kväll, puss

julstämning

Kategori: random

hellogoodbye - oh, it is love. fint.

idag tog det emot att gå till skolan. kändes som det var en massa vikter på axlar, runt midja och släpandes efter fötterna. typ som en sjukt satsig kille på gymmet häromdagen. förstod inte hur han lyckades lyfta allt. men imponerad var jag. och min blick så fast vid honom att jag glömde gymma själv. min kamp var att stiga ur sängen. men jag kom upp! och vinglade iväg till skolan

när jag hade min sånglektion så hade ulrika tänt ljus. och jag åt en clementin. och så bestämde vi vilken jul-låt jag skulle sjunga. det var mysigt. hon är mysig

idag har jag en manueldag. jag saknar alltid honom men vissa dagar är jobbigare än andra. så idag är en sån dag. och de har satt upp granar nu i lund. en stor jävel på mårtenstorget. jag är glad att manuel är hemma till jul. det är jag. mm :)

nu ska jag ta en huvudvärkstablett. och kanske en powernap
 jag är glad att jag har ida. bara så ni vet. puss

oh just det, idag träffade jag per. han hade klippt sig. snygging som han är
  han är nog min favvis. efter ulrika. det ska jag säga till honom nästa gång jag ser honom

fem månader

Kategori: tankar

tiden flyger
fem månader idag


  



and many more to come
jag älskar dig

ishallen

Kategori: random

jag trodde manuel hade skrivit ny blogg, men icke. so sad

idag på bussen kom det på en kvinna med barnvagn, så satt det en tant där barnvagnarna ska stå. och hon vägrade flytta sig! och de tycker att ungdomar är oförskämda..

idag åkte vi skridskor i den nya ishallen, och satsig som jag var så hade jag med mig varm choklad. mums! jag och ida var stjärnor på is, C-F flög över sargen och emma kunde knappt stå. vi saknade jens, han gör tillvaron mycket roligare.. men det var kul, puss på min klass

nu har klassfotot kommit hem, dock inte till mig, och enligt ida så ser hon ut som en uppstoppad valross. men jag är bergis på att hon kommer vara supersöt. hon kan inte vara ful. babe

ikväll är det grey's och imorgon är cubase inställd. jag börjar 10.50, WOH
ha en trevlig kväll vänner! puss

webcam fo sho

Kategori: random

visste ni att köpenhamn grundades 1100 men blev inte huvudstad förrn 1410?

idag var vi i domkyrkan, därav starten på bloggen. det var nog det enda jag minns från den guidade turen. men hon var rolig. söt. eller kanske inte. men nästan. jag gillade henne

jag har installerat en webcam här hemma nu, jag lyckades helt själv! igår satt manuel och "tittade in i ett hål" och tyckte det var lite tråkigt att han inte kunde se mig också. så nu har han fått som han ville, vi har suttit på msn och videosamtalat, billigt och bra. gratis tillochmed.
   hans blogg var fin. nästan så att man fällde en tår. men bara nästan. eller?

såhär ser jag ut när jag samtalar med honom. kul att se, inte sant? hah



imorgon är vi lediga, då ska jag gymma, woooh!
och jag skrev fel igår i bloggen, det är på onsdag det är fem månader
en månad kvar, sen är han hemma. puss på det

flawless

Kategori: händelser

tillbaka i skåne, vi välkomnades med regn. mys

helgen har varit flawless, jag har köpt julklapp till manuel och hittat andra grejer som jag ska köpa när jag väl växlar in mina pengar till svenska igen haha. sen var det 50-års fest igår för faster gun och muje. muje var king på dansgolvet, vi försökte vara copycats allihopa men det gick inte. det var bara han som lyckades! bilder kanske kommer kanske. om jag orkar.
ni kan få en söt bild på karin iaf


imorgon är det skola och jag vill verkligen inte. ikväll ska jag sätta mig och spela lite så jag inte har glömt allt vi håller på med. känner mig lite ringrostig, det var ändå två veckor sen.. men det är imorgon! när manuel kommer hem så ska vi prata. längre än 20 min. vi har haft lite olika tider denna helgen så nu får vi ta igen det. på torsdag är det fem måndader, bara så att ni vet :)

snart ska vi äta mjölkmakaroner. MUMS
ha en trevlig söndagkväll, puss!

det faller. faller vi?

Kategori: händelser

tårarna föll och snyftningarna ekade. sången skapade gåshud och orgeln skapade lugn. ute var det kallt och blåsigt, precis som det brukar vara i november. vi gick i mitten av ledet, ledet av 200 män och kvinnor och barn. unga som gamla, vi var alla där för samma sak. hela vägen föll löven bredvid mig. gula som röda, oranga som gröna. när vi stod där, tittande ner på alla blommor som kastats, alla tårar som spillts så tittade jag upp. ovanför oss stod ett träd med endast ett litet gult löv kvar. när sista psalmen var sjungen började folk vandra vidare medans jag stod kvar och tittade. jag vände mig om och gick, tittade tillbaka på vad som nu var försvunnet. och just då. då föll det allra sista lövet.

vila i frid maggan, du är saknad.

google

Kategori: random


jag googlade precis manuel. töntigt? jag vet.

det var skönt att höra att hans röst igen, och ninas också. puss

pojkvän nr 2

Kategori: random

idag skrev jag en kör med fyra stämmor. det var kul

det har blåst något otroligt ute idag, höll på att flyga iväg när jag stod och väntade på bussen. när jag väl kom in i värmen så öppnade jag min väska. och gissa vad jag hittade! mitt rosenlöv. det var sönder, men det var ändå där. följde med mig hela vägen från jazzbaren i madrid till lund. storyn är såhär: vi var på baren i lördags och då kommer det in en kille som säljer rosor. jag tittar på manuel men får ingen respons. när jag vänder huvudet mot nina så sitter hon där med ett löv från en ros. jag säger då det.. nina är en bra pojkvän.



till helgen åker vi upp till göteborg för att fira min faster & hennes man som fyller 50. riktigt längesen jag var där, har inte ens sett det nya köket.. det kommer nog bli mysigt, jag ska ta med kameran också. om det är någonstans man ska fota så är det där.

nu ska jag dricka något sen vänta på att manuel ska komma tillbaka
trots att jag har väldigt (!!!) mysigt att prata med nina.
ikväll är det criminal minds, woooh! puss

ps. ida, hur gick det på provet? jag höll alla tummar jag hade!!

fina vänner

Kategori: tankar

idag är fotografisk bild inställd. det känns så skönt

jag stod i omklädningsrummet imorse när jag ser ida komma igenom dörren i speglen. hon slänger väskan, skriker och vi hoppar och kramas. det gjorde mig så glad, hon gör min dag
  en minut senare hoppar alexis och ebbsiluring in och kramas. mums, jag har så fina vänner

kalle sa att jag var söt idag. han är en liten charmör, sött

  


ikväll kanske jag ska prata med manuel på skype. det är lite sjukt att igår så var jag hos honom. snabbt kan saker förändras.. idag är det ju exakt fem veckor kvar. sen är han here to stay.

imorgon börjar jag halv tolv, helt underbart
nu ska jag äta maltesers, puss
<3

sammanfattning

Kategori: tankar

det lät lite väl deppigt och kort i förra inlägget, så nu skriver jag ett nytt


manuel håller på att fixa en blogg, det tycker jag är lite kul. om han kommer vara aktiv är ju en annan sak. men han är väldigt aktiv med att läsa min. så kanske!

spanien var underbart. trots att vädret inte var perfekt så var dagarna det. jag har skrattat något otroligt. manuel är en person som pratar innan han tänker och nina är den som hoppar på honom för det. hon säger oväntade saker och ibland vet man inte om hon är seriös eller inte. precis som med manuel. så de är rätt lika. jag är glad att det är nina han åker med. om någon så är det henne jag litar på. "åh jag som ville kramas" haha puss, jag saknar er


     



nu ska jag snart gå och lägga mig så jag är pigg imorgon
kalle frågade på msn varför jag inte var i skolan, haha sött
vi ses imorgon mina esteter, puss


ps. manuel är perfekt. ja det är han. och jag älskar honom

i'm back

Kategori: random

tillbaka i lund

det suger. nedräkningen börjar nu. igen. 35 dagar kvar

imorgon får jag träffa punglorna. och ida. puss på det

mys

Kategori: random

kanske dags att sova men jag vill inte. då blir det en ny dag


nu har jag läst klart alla mina bloggar och de flesta skriver att imorgon är det skola och att de egentligen inte vill. och det förstår jag. det är bra att jag är i spanien två dagar till. jag njuter



nu ska jag mysa med min pojkisvännis. trots att man typ svettas ihjäl när man ligger nära varandra i detta rummet.. men det står jag ut med. ikväll var vi på shoppingcentret men det var ingen höjdare. vi köpte varsin läsk och nina köpte en glass. sen gick vi genom stan, mysigt

nu ska vi titta på en film till, so long suckers

utgång

Kategori: händelser

idag är det söndag. men imorgon är det ingen skola. sköönt!

ännu en eftermiddag sitter manu och nina och tittar på disney chanel. eller det kanske det inte är. men det är iaf landet från längesedan på tv. man fick lite nostalgi. men såklart så är det dubbat till spanska så manuel sitter och översätter allt till nina. det låter för kul haha



igår var det utgång. först gick vi med jennie (manuels kusin) och hennes vänner ut och åt sen vidare till en bar lite längre ner på gatan. tyvärr så var jag och nina inte så intressanta tydligen, då manuel och jennie var de enda som pratade med oss. och såklart killen som flörtade med nina. men vi hade kul ändå, dansade till abba, grease och allt vad det fanns. klockan slog tre och de var redo för att gå vidare till klubben. jag, nina och manuel tittade på varandra och bestämde oss för att ta taxi hem. det kostade 70 spänn. det är så sjukt billigt här!
 
    det är nina som har de flesta bilderna på kameran men jag bjuder på nina & manu i sitt esse



idag har vi ätit pizza, charlotte. haha det var på tiden
nu ska vi iväg till ett shoppingcenter och imorgon ska vi på kinesisk marknad
ha en trevlig söndag, puss!