taijpani

skakad från olycka

Kategori: händelser


treorna var glada och pepp på spyken idag, det var sista dagen i sverige på fem dagar. de skulle nämligen till prag. klockan två körde bussen iväg och den hann inte långt. vid katedralskolan var det en man som sprang ut och vägen och bussen hann inte stanna. han omkom, då hans hjärna spräckts. Jag vet inget mer, det lär ju stå imorgon i tidningen.. fyfan. rysningar.

jag har ingen aning om treorna fortsatte eller om de stannade, det återstår att se..

valborg är smått nedstämd just nu, jag känner bara fan asså.. tänk om det var någon man känner? jag blev riktigt nervös när alla började snacka om katte och den första jag tänkte på var nordin. fyfan, skakade som tysan. men han är i levande exemplar fortfarande.

ikväll då? jag vet inte, just nu är jag opepp på allting. detta har skakat hela min värld lite, med tanke på att det hände så nära mig och att det hade kunnat vara någon jag kände. plus att det var folk man känner på bussen. Men ikväll så blir det middag hos carran sen får vi se vad som händer. som sagt, inte så pepp.. majbålet kanske? alex är pepp haha

hoppas ni får en trevlig valborg, och ta det försiktgt där ute!

världens snyggaste

Kategori: random


idag såg jag den snyggaste killen jag har sett i hela mitt liv, helt seriöst. det var helt sjukt, jag stod bara och glodde efter honom med hakan nere. jävla tur att man hade solbrills!

invalida ida och jag, stockholm here we come! where the action is-biljetterna är nu beställda och vi ska fantamig se foo fighters, the hives och queens of the stone age m.m. fyfan vad man blir pepp!!! och sen ska vi bo gratis på vandrarhem, för att senare shoppa loss dagen efter på stockholms gator. hur taggad blir man inte?

imorgon är det nationella prov i engelska, så sjukt taggad på det. och jag har fika inhandlat!! efter det blir det en söt tripp till danmark med carran och nikkan och sen ska jag ut och fota med emz och erik. och sen ska jag ha kör med alla tvåor, treor och iv-kören. så min tisdag är fullspäckad, fylld med roliga äventyr. erkänn, ni hade velat vara mig i detta läget?

nu är jag sjukt trött och måste sova ut inför morgondagen!
haaaaaa de najs, BAJ!



älskling! du är bäst

fånga en ängel

Kategori: skola


satt och kollade på kommentarerna på min blogg och de flesta kommer ifrån min syster. det är tur att jag alltid har en trogen läsare haha :)

vi har precis haft prov i ARL (fråga mig inte vad det är, för jag vet inte riktigt) och det var över på en kvart. sex frågor som svaret var ren allmänbildning, så det var ju inte så värst svårt. nu är det bara svenskalektionen kvar, sen är det helg fuckers! då ska jag ta och lära mig låten som vi fick idag, nämligen jag ska fånga en ängel - ted gärdestad. det är najs

igår träffade jag allas favorit emogustav. vi gick några rundor i statsparken, berättade dåliga skämt och var allmänt nördiga. det är del av hans charm. eller okej, det är hans enda charm, han är sjukt nördig. gick från emo till snobb, bara av att börja på polhem. jag säger då det..

konserten igår: manuel var bäst. sen gruppen som spelade hanson. nostalgi
   mums på treorna

feel the love

Kategori: skola


"har ni gjort plocka jordgubbar?"
det är min bakrundsmusik. sen kommer den ljuva stämman med "det ser helkonstigt ut". sant så sant, vi har datakunskap med allas favorit. det slutar ofta med att man sitter på bloggen eller bilddagboken. och vi har prov nästa vecka.. WOHO!!!

hela veckan har låten stand by me suttit på (i, enligt sven) min hjärna. jag har fått så många här på spyken att sjunga den, inte bara folk jag känner utan också andra som bara allmänt hört mig sjunga på den. haha sweet! men idag är det konsert så där lär man väl få en ny låt på huvudet. sen är det kör med 100 pers kl tre. jag längtar lite smått :)

igår var min syster hos mami och min respons var "vad gör du här?" haha inte det snällaste sättet att hälsa på sin syster.. men det är väl bevis på att vi inte ses så ofta längre. lite synd. dramatisk johanna är tillbaka men min syster är den enda som hela tiden är en självklarhet att vända mig till. såfort toan är klar så är jag tillbaka på pollux. jag vet att hon längtar!


gammal bild, men vi har ju faktiskt inga nya haha



nu räcker det. ida är min underbaring och sitter här med ett snorpapper. läskigt nära mitt tangentbord. inte helt okej.. men hon är söt haha <3 SO LONG

dåligt minne

Kategori: random


sommar, sommar och sol nananananananana och doft av kaprifol! haha den låten är ju väldigt mysig men sen är problemet att jag inte minns den.. och jag kommer ihåg att den var med i något program, så sjöng man alltid med men ja.. mitt minne är sämst. tyvärr.

jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. idag var det sol vilket innebär vattenballonger på spyken. blev träffad lite smått, men bara på benen. sen efter skolan träffade jag adrian så satt vi på stortorget i typ två timmar :) mysigt

inget brothers & sisters ikväll tydligen. blir så depp.. fyfan. hejdå

klipp klipp

Kategori: random


idag har varit en underbart fin dag, solen skiner och fåglarna kvittrar! how lovely

har ändå hunnit med en hel del idag, och ännu är lördagen inte över. stack och hämtade pengar hos nörd_91 och sen på hemvägen svängde jag inom alleballe, för det var så längesedan vi träffades tyckte jag. var där i lite mer än en timme typ för att senare trippa hem igen

väl hemma så satt charlotte och hade börjat att bli blond igen, med hjälp av emelie. det gillar vi, jag har ju alltid varit den som röstat för det blonda håret på min syster. tre timmar har gått och hon är ännu inte klar! haha det är helt sjukt vad lång tid det tar. men mellan detta hårfärgeri har jag ju faktiskt klippt mig! det är shorty och det var lite det jag ville ha också. sen tar det tid att vänja sig. ju mer hon klippte, desto mer nervös blev jag. men slutresultatet blev bra och jag vet hur mycket mami kommer gilla det! Bild kommer nästa gång :)

nu ska jag börja göra mig iordning inför kvällen tror jag..
först ska vi grilla och sedan är det party, det gillar vi mycket!!
have a lovely night, so loong!

så vackert

Kategori: tankar


alltså.. detta är så vackert. jag fällde en tår
fyfan vad bra.



scandinavias so you think you can dance.. nejtack, de har ingen chans emot amerikas.
för shit.. de är så otroligt bra. eller för att vara ärlig så är de koregraferna.
Just denna dans, och så många andra underbara, har Mia michaels gjort.
i'm speachless

homoäktenskap

Kategori: funderingar


youtube har hjälpt mig många gånger med min läxa och sådant. men nu suger den hemsidan! har en sångläxa som jag möjligtvis kan ha glömt göra och nu hittar jag inte den jävla låten på youtube, vad är oddsen? fyy!


vi ska ha en debatt på fredag i svenska. jag ska hålla i det inledande "talet" och är lite nervös.. vårt ämne är homoäktenskap och jag ska då argumentera för med august. plus tre andra men ja.. ingen kommentar. ju längre jag har studerat debatter om ämnet, ju mer involverad har jag blivit. förstår inte vad folks problem är och varför vissa människor ska särbehandlas. homosexuella får alltså inte lov att ingå äktenskap i svensk kyrka, utan de kan ingå partnerskap. varför i helvete har det ett annat namn för homosexuella än hetrosexuella? jag blir mer och mer irriterad. hur kan världen vara så arrogant att de inte förstår att kärlek är en känsla som vi alla känner, om det är för en gammal, ung, blond, brunett, kille eller tjej så är det ändå kärlek.

nu sitter jag och kollar på sex and the city och känner mig lite som carrie. sitter här med laptopen i knäet och skriver min egna sorts krönika, trots att jag inte får pengar för den.
 "those first kisses are the greatest kisses in the world"
            så sant, så sant

klockan är tjugo i elva & jag ska sova. jag har blivit en tant!
när klockan var tio låg jag och halvsov. helt sjukt haha men ja.. gonatt!

helt galet

Kategori: random


hallå ni vet den låten "what goes around, comes around"? i detta läget så är det en favorit. Jag har aldrig varit den som trott speciellt mycket på karma, men nu på senare tid har det visat sig att det är mer eller mindre sant.

idag satt jag och läste genom alla mina gamla blogg-inlägg. det tog sin lilla tid! men det var kul, man kände hur allt kom tillbaka till en. känslorna man har haft för den ena och den andra men hur jag hela tiden har en person i tankarna. det visade sig redan i början av mitt bloggande, helt sjukt. när man började på spyken, hur nervös man var. det är kul att läsa nu i efterhand. imorgon börjar vi igen, bara åtta veckor kvar. helt galet



time to hit the sack, godnatt!

kärlek

Kategori: tankar


det gjorde hela min kväll, seriöst. blicken säger allt.
efter det studsade jag hem, lyckligare än förut!

jag vill hoppa och vara glad men kan inte
alla ligger och sover, så måste anpassa mig..
men trots allt, ett steg närmre

ah, kärlek

spykister

Kategori: skola


haha är det inte bara getunderbart när solen skiner? jo, oerhört!

idag var det innebandymatch på högevallsbadet mellan spyken och katte. rivaliteten var på topp och därför kändes det så jäääävla gött när vi slog dem :) EHHEHEH! klacken var het och det var även spelarna. jag har kommit till att inse att de enda killar som jag anser ser bra ut nu förtiden är spykister. framförallt esteter. är man kräsen så är man! snyggkille_90 will be mine

nästa vecka får vi nya band i skolan, vi kommer bli drygt tolv stycken. det är helt sjukt! vi är vana vid att vara fyra st och nu ska vi framföra en hel-akustiskt spelning på skolavslutningen. synnerligen intressant! äh, det kommer säkert gå bra

blir lite ledsen av att tänka på hur lite tid det är kvar i skolan och tänka på vem som kommer ta studenten. att när man kommer tillbaka så är det inte alls samma människor som går i korridoren, utan det kommer nya rädda ettor. jag har ju en kille i trean som är min förebild och det suger verkligen att han tar studenten nu, jag kommer sakna honom. han  var den första jag lärde mig namnet på, bland andra än min klass.. & aldrig kommer jag glömma det, manuel!

ni får en mindre smickrande bild på mig, men söt på ida
men det är känslan, spyken & solsken, det gör min dag!



nu kom mamis gäster och plötslig känner jag mig lite unwanted :(
försvinna är mitt nästa uppdrag då alltså, tjingepling!

bara älskar det

Kategori: random


woho, statestiken klättrar. jag gillar det!
min syster tycker att jag ska sluta skriva massa utropstecken, men jag är verkligen beroende. tycker det är lite charmigt, men det är nog bara för att jag tänker på carran när jag skriver det!!

dagens bild:



våren är här & sommaren är på väg
jag bara älskar det

inte det nej.....

Kategori: funderingar


haha jag frågade i slutet på mitt förra inlägg om det var okej att må lite bra åt andras skador. sålänge man inte kastar det i personens ansikte, varför inte? det finns inte någon som ärligt kan säga att de aldrig har pratat lite illa om någon som man inte tycker så värst mycket om, eller som har gjort någon underligt. men det var någon som kommenterade anonymt som inte tyckte att det var okej. jag antar att det är någon som inte gillar mig så värst mycket, med tanke på att den inte riktigt vågar stå upp för sig själv.
    men ja, fortsätt läs min blogg och stör dig på mig. det är verkligen mitt nöje! :)


min datalärare skulle precis uttala taijpani.. det var smått komiskt! nu slutar jag!!!!

snyggkille_90

Kategori: skola


det är en bebis som skriker. man hör det genom taket. smått irriterande!

idag har varit en helt undebar dag trots regnet. jag och ida har varit pepp hela dagen och därför är humöret hela tiden på topp. spykens hunkar stiger fram och man kan sitta och titta på dem i matsalen hur länge som helst! men snyggkille_90 kommer alltid vinna mitt hjärta :)

jag tror inte jag har så mycket mer att säga faktiskt. ida fortsätter känna _alla_ på spyken och det är inte alltid helt positivt. men hon kan inte hjälpa det, hon är ju en liten underbaring!
  jag har inte träffat carran på getlänge, så det är nog på tiden NU snart DENNA helgen tack!!!

nu ska jag titta på vänner och christine sen film med mami
ha en fortsatt bra dag :)

får man lov att vara lite glad, åt andras skador?

min egna idol

Kategori: händelser


anti är en underbar figur som får ett leende på allas läppar. han är, som ida sa, en stjärna. tillochmed själva porriga peter jhide tyckte han stack ut. under idol var kameran riktad mot anti många gånger. han gjorde vår dag mycket bättre!

image86

idol var en upplevelse som aldrig förr. anti gick vidare och även hans syster
nu gäller det att vänta till det kommer på tv så man kan se sig själv
det är ju lite det man är ute efter också. haha jag gillar det!

idol tomorrow

Kategori: random


två konserter är avklarade, vi har nu två kvar.
körkonsert med tvåorna och sedan avslutnigen för hela skolan..

nu har jag skrivit ut en ansökan till idol, eftersom jag är under arton måste jag ha föräldrars underskrift. imorgon smäller det! ida, jag, malin & anti ska underhålla hela AF-borgen. so lovely, jag bara längtar. tänk alla skönsjungande esteter. ooh

nu ska jag ta gitarren och springa till bussen, hem och käka middag med mor och syster min. sen vet jag inte vad som händer, kanske ut till staffanstorp igen och mysa med emz.. we'll see
  jag blev för övrigt bjuden på fest i maj idag. haha tyckte det var lite skumt. men min kära adrian fyller år så då ska det partajas till tusen. lovely, count me in!

men ja, önska mig lycka till!

grats till två!

Kategori: händelser


jag saknar lullans blogg, när är uppdateringen?

vet inte riktigt om man får lov att sprida nyheterna än, men jag är glad för dig för det verkar som du verkligen vill detta. tror jag tappade hakan en meter när jag fick reda på det, men eftersom det är något du vill så tänker jag inte ifrågasätta det. det är det säkert redan många som har gjort.. jag vill träffa den lilla krabaten när den ploppar ut så vi måste lösa denna skumma situation på något vis. vi är ju trots allt connected på något sätt!

idag fyller emmie år, lekt med henne hela dagen. myst på stan i solen och sen tårta med familjen hemma. hon gillade min present, fast carina gillade den mer haha, i knew it! grattis bäst


imorgon är det konsert, så måste sova och ladda mig till tusen
jag hade kunnat göra reklam för den, men jag kommer faila. så jag gör det hellre med mindre folk jag känner där faktiskt. sen kommer ju lunchkonserten dagen efter. med massa esteter. jag är så glad......  gonatt, sleep tight!