taijpani

dagens

Kategori: bilder


med det sagt beger jag mig till jobb!

tvillingarna

Kategori: random

sov hos emmie inatt och imorse när vi skulle dra iväg så kom hon in på rummet klädd i blåa jeans och randig skjorta - precis som jag. hon sätter sedan upp håret - precis som mitt. och för att få pricken över i:et frågar hon vilken färg jag har på jackan. tänker inte på det förrn vi kommer ut att hon tog en grön - precis som min. hon säger sedan "äh, ingen kommer tänka på det!". det första tessan säger när hon ser oss är "vafan har ni samma kläder på er för?".
ja. ska man vara sambos så ska man vara det fullt ut.


bilden lånar vi snällt, utan att fråga, av tessan

johanna

Kategori: bilder


2006-2012

been this way since 18

Kategori: bilder


the best things in life comes free to us.

släkten är bäst

Kategori: random

tung anledning att åka till karlskrona men väl här är det skönt att vara omringad av alla dessa fantastiska människor som får en att skratta så man gråter eller gråta så man börjar skratta. idag är det alldeles förträffligt väder så vi ska ner en runda på staun. men innan dess ska jag krama om mormor för att hon är så fruktansvärt bra som hon är. supermormor.

family

Kategori: bilder


däär är den, min nya kärlek.

jag skulle nog inte säga att den gjorde mer ont än den förra men den gör mer ont att läka. det spänner och har sig, inte det optimala med det jobb som jag har. men det är det värt.

makeover

Kategori: random

imooorgon ska jag äntligen färga håret. det är hälften brunt och hälften blont just nu. skulle man vilja vara brunett så är det bara att sätta upp håret, vill man se liite blond ut så ha det nersläppt. himla praktiskt. dock inte snyggt, så imorgon blir det ändring! och innan dess så blir det en tripp ner till studion för en ny tatuering. waaaah, makeover-lördag!


över två år sedan sist, nu är det på tiden för en ny!

i brist på kärlek

Kategori: bilder




idag är en dag då det hade behövts lite kärlek
himla tråkigt att vara ensam i lund.

min nya sambo

Kategori: händelser

det tog två dagar, ett mail och 25 minuters samtal sen stod vi där. två brudar med en stor dröm och en liten chans blev verklighet. den första juni flyttar vi in i en lägenhet mitt i lund. om än bara för tre månader så är det en start på något större. det har inte riktigt hunnit smälta in än. men om två och en halv månad så har jag en sambo ..som inte är en familjemedlem.

självklarhet

Kategori: bilder

knas när man lever en vardag och sedan stannar upp och tänker efter. idag insåg jag att sisådär varannan dag träffar jag mina brudar. varje dag pratar vi. något som en gång var tvunget att bli planerat är nu en självklarhet. det är ju helt fantastiskt.

vanity fair

Kategori: bilder









hade jag kunnat så hade jag kollat på alla bilder som någonsin varit med i den tidningen. de är helt fruktansvärt fantastiska. imorgon ska jag se om jag kan hitta en här i lund. gonatt

lång dag

Kategori: random

onsdagen har varit lång och tuff, på något sätt känns det som den är uppdelad på två dagar. kan inte förklara men förmiddagen känns som igår. kvällen har iaf spenderats på netto med inventering. fem timmar, så det gick ju faktiskt snabbt. nu ska jag sova för imorgon klockar jag några timmar på lundbergs! typ två månader sen, det ska bli kul. gonaaatt


i söndags

2/3

Kategori: bilder


en fredagkväll
bild lånad av tessan