taijpani

respektlöst

Kategori: funderingar

john mayer kommer alltid vara.. bäst.

En sak som stör mig otroligt mycket är när man sitter på en buss och någon jävel sätter på hög musik på sin mobil. Det är så otroligt respektlöst och jag blir alltid så sjukt sur! Igår satt det nämligen två killar två säten bakom mig och halvvägs in i resan så sätter de på riktigt hög techno musik. Okej om man lyssnar tyst eller, ännu bättre, har hörlurar men man höjer fan inte till högsta volymen. Nej fy, sånt klarar jag inte!

Jag vill jättegärna se i taket lyser stjärnorna eftersom jag har läst boken (två gånger) så vill jag se hur filmen är. Jag ska nog kolla platser nu bara för att se om det finns :)

Ha det bra, puss!

Glädje

Kategori: tankar

Glädje är en fin känsla. Glädje kan bara vissa få mig att känna. Detta är sann glädje och lycka





Ljudtekniken över

Kategori: random

jag är täbbt i nätan :(


Ljudteknik A, check! idag gjorde jag slutprovet och kursen är nu avklarad. Provet gick bra tycker jag så det känns bra. Denna dagen är ju egentligen en d-dag så efter provet gick jag hem och nu ligger jag här. Soffan är sjukt skön ibland!

Min sjukdom har försvunnit, nu är det bara halsen + näsan som spökar lite fortfarande. Inatt insåg jag att jag inte kunde ligga på rygg, för då började jag hosta hysteriskt. Jag tyckte synd om manuel men när jag frågade honom om han hade hört det imorse så sa han nej. Sen är han också typ död när han sover, han vaknar inte för någonting. Skönt för honom

Nu ska jag kolla lite på tv, kanske powernappa
imorgon börjar jag halv tolv woh! puss

39 grader

Kategori: random

nina tycker jag är tråkig. men sanningen är att jag är sjuk :(

igår kände jag mig seg i hela kroppen, jag trodde att det var efter spymf men icke! på kvällen blev det värre och jag fick feber och det är samma status idag. 39 graders feber så jag är trött i hela kroppen och knoppen. förhoppningsvis så blir det bättre innan skolan börjar igen. Jag tror att detta smäller mig lite nu för att ni slappnar min kropp av lite, spymf + cubase är över. två prov, en inlämning + en redovisning, sen lov. tror jag iaf hah

jag och invalida var iaf och såg jesus christ superstar igår och det var nice! okej, inte världens mest peppande story men riktigt bra musik. jag gillar det :)

ikväll ska jag bara ligga hemma och ta det lugnt, det behövs
hoppas ni får en trevlig kväll, puss!

uppdatering nr1!

Kategori: random

det var längesen jag skrev blogg, det syns på statistiken. rackarns!


så vad har hänt? Jag har lämnat in mitt cubase-projekt, nu är det finito! Jag har uppträtt på SPYMF, gick väl sådär enligt mig och så men vi får se. såfort vi får filmen så kommer vi alla väl sitta bänkade.. Nästa vecka har jag studio-prov, sen efter det så är hela ljudproduktion A-kursen över. puwh! Nu börjar vi välja inför trean, fan vad jag längtar. sweeeet!

(ni får bilder från SPYMF snart, de ligger på andra datorn nu..)

Nu kom manuel, så ni får mer uppdatering ikväll, puss!

en fin morgon

Kategori: random

det blåser ute. minus. det är party ikväll. plus


Jag tror att efter att manuel var borta så länge så uppskattar jag all tid jag får med honom. Därför är det extra fint att vakna bredvid honom. Imorse var det något speciellt, kanske var det för att vi skulle på fest på varsitt håll eller så var det någonting annat. Men fint var det. Vakna och känna armarna runt sig och en puss i nacken, ingenting är bättre på morgonen!

Nu sitter jag, väldigt inte alls klar, och ska vara klar och redo att sticka om drygt en timme.. Jag får nog sätta igång nu. Jag måste peppa till, ikväll kommer bli kul, jag vet det.

Låt oss bli redo för att skaka rumpa
Ha det kul ikväll, puss!

illamående

Kategori: random

jag har blivit en suduko-addict

skolan känns likadan som de två sista veckorna innan lovet, allting känns bara som en börda och nästa vecka börjar det nya schemat, med ytterligare en kurs att tänka på. inte jättekul

jag vet inte egentligen varför jag skriver en blogg idag, för egentligen har jag ingenting att skriva. dagarna flyger förbi och snart är det spymf, någonting jag verkligen inte är redo för. jag har redan börjat räkna ner till sportlovet, sorgligt men sant!

på lördag är det dock party party, det gillar jag. fina vänner

nu ska jag lägga mig ner över hela soffan, för jag mår så illa..
ha en trevlig kväll, puss!

det finaste jag vet

Kategori: tankar

lets dance var kul, min favvis var sveriges starkaste man. han är cool

Jag kan minnas mina försök till att hitta någon att prata med första dagen. Det gick inte jättebra.. Jag kände ingen och det kändes som om alla kände iallafall en. Sen hittade jag den kortaste men den största solstrålen någonsin. Vi började prata och hittade varandra finemang. Det skratt som smittar av sig som inget annat, det smittar av sig än. Efter ett och ett halvt år av stark vänskap så satt vi där i matsalen, bara ida och jag, och skrattade med varandra. Precis som vi har gjort många gånger om. Det var ett fint moment. Hon är fin

    


Det var sommar, bara åtta dagar till sommarlovet och jag bara längtade. En kväll och allt förändrades, helt plötsligt ville jag inte sluta skolan. Jag träffade den snyggaste trean (well, enligt mig) och han gillade mig. Studentveckan var en bra tid, spykens studentdag var en bra dag/kväll. På spyken, där jag har alla mina bästa vänner, hittade jag min livs kärlek. Jag är sjukt nöjd, jag har fått mer utav spyken än vad jag någonsin trott att jag skulle få.



Ida och manuel, åh så fina människor. Jag älskar dem, det gör jag innerligen, och mest glad är jag att jag har dem! Puss på dem, en riktigt stor puss. Två kanske. Nej, tre <3

skolstart

Kategori: random

skolan har börjat, det märks. jag är gettrött

inatt drömde jag en mardröm och när jag vaknade så kände jag någonting i sängen. jag sparkade till det, hörde ett bittert ljud och vände mig om. jag hade visst glömt att manuel sov bredvid mig.. inte så snällt av mig, men jag var inne i min egna mardröms-värld. jag pussade honom och vi somnade snabbt om igen.

skolan idag var helt ok, pianot & sången gick bra. engelskan är lite frustrerande med arbetet och så men vi löser det på något sätt.. sen var det gehör. takter är inte min starka grej.

nu ska jag äta laxsås med färskpasta, SO GOOD
ikväll är det criminal minds, puss

pulkamys

Kategori: random

jag har tröttnat på att vara ovetande

alla säger "ge mig sommar!" och ogillar vädret ditten och dittan. jag säger att idag var det helt underbart väder och det utnyttjade jag och manuel med lite pulka-rides, it was fuun

manu ser lite drugy ut, men han är fin mmm



      


imorgon börjar skolan och jag mår lite dåligt, det gör jag faktiskt. och jag längtar också till sommaren såklart. snart börjar man nog räkna ner till sportlovet hah.. det är inte så krävande dag imorgon, tio i elva till kvart i tre, så helt ok! sen får jag ju träffa ida och alla andra igen, det är alltid det bästa med skolan. mina fina vänner

nu är det en dokumentär om flickor med anorexi, hemskt!
jag ska se den sen sooova, jag är trött
puss på er

kroatien

Kategori: random

idag är det sol, puss på det

jag räknade igår ut att min kamera är värd lika mycket som två resor (tur och retur, plus lägenhet där) till kroatien. detta räknade jag ut eftersom jag och manuel planerade vår sommar-resa. och flyget är bokat. jag har inte sagt det till mamma än, ville inte säga det på telefun. hon kommer nog få en liten chock och bli lite sur på mig. men hey, jag ska bo i en lägenhet med havs-utsikt i kroatien i en vecka!! 

vår lägenhet mmhm


idag ska jag fika (eller luncha?) med mina göörls, det är sweet! jag har inte träffat dem på länge.. bebbsan är i berlin så hon kan inte vara med. bilder kommer väl senare :)

nu ska jag lägga mig i sängen igen för jag fryser
ha det niiiiiiiiice puss

ny design

Kategori: random

sådärja!

nu har jag varit nördig en hel kväll och suttit med min blogg-design, det är riktigt jobbigt ju. och tar lång tid gör det också.. jag lyckades tillochmed radera allt jag hade gjort så jag fick göra om det igen. hah, smidig som man är! nu är det klart. inte helt nöjd men ohwell!

life of david gale är en sjukt bra film, se den!
puss

nu är det 2009

Kategori: händelser

jahaja.. då var det ett nytt år!

igår var mysigt. det var en mysig nyårsafton. inte så värst vilt, om man bortser från ölspelet där jag drog nitlotten och fick dricka ur grytan. god mat och trevligt folk och lite söndersprängda högtalare. bussresa in till lund där jag satt och spände mig till jag gick av bussen, såg världsbästa och började springa och hoppa och skrika. som bara vi kan. eller nej, det är nog många som kan det. men det är ingen som får mig att känna så som hon kan! världens bästa ida

annas kamera gick på högvarv, dessa var de enda jag hann knäppa

      

   

på tolvslaget stod vi alltså på lundagård bland alla fyllon och andra diverse människor. vi träffade även nina, det var kul. längesen. champagnen öppnades och under den vackra himlen fick jag mig en kyss av manuel och sen sa han till mig "detta blir ett bra år". mm, det blir det!

nu ska jag äta glass wiiie
puss