taijpani

gammalt blir nytt

Kategori: bilder






några bortglömda favoriter

sjuuker

Kategori: random

jag ligger med feberyra på furis. vaknade och mådde kiss kass värdelöst och har helt enkelt inte lyckats lyfta rumpan länge nog för att ta mig hem. nu ligger jag i soffan och hör massa läskiga ljud utifrån. det är bäckmörkt ute och både manuel & anton är iväg. dessutom, för att göra det hela liite värre, så har de "skrämselvecka" denna veckan. hjeeelp.

dofter

Kategori: random

hela stuga 1 är superstädad & luktar super-rent och det enda vi har kvar är att moppa golven, nu är det gjort och det luktar sur mjölk blandat med spya. vilken besvikelse. det luktade och kändes så rent och nu går manuel runt och luktar för att komma på vad det är som luktar. jag gissade på moppen, vi får väl se om jag har rätt!
men inom kort ska jag börja baka en liden kladdkaka så all den äckliga lukten ska ersättas av ljuvlig chocklad-doft. himmelskt! mina finaste hälsningar från ett soligt och trevligt furis. och ikväll är det premiär för 'vem kan slå filip och fredrik', missa inte! de är ju för jevela kul.
och man kan inte göra dubbelmellanrum på blogg på denna datorn.
fysatan vad fult det blir.

twi-day

Kategori: random

jaaadåe, biljetterna är släppta och bokade. den 15e november kommer vi infinna oss under en filt i en soffa i salong ett på sf för att ha ett twilight-marathon. otroligt nördigt på så många sätt och vis men ack så mysigt. det börjar kl 15.30 och de visar alla filmer och vid midnatt visas breaking dawn. superawesome!

familj

Kategori: random

igår var mama's birthday. grattis, du är bäst
idag är det familjedag på furis och jag är här som familj till både manuel och anton haha, deras riktiga kunde (ville) inte komma.. solen skiner så pass att man kan gå utan jacka och det känns allmänt som att det kommer bli en bra dag.

kendiz

Kategori: bilder

på tal om något helt annat, manuels kändisskap sprider sig. tidning efter tidning ser man hans namn och idag fick han sitt första fan-brev! så himla fint.


.

Kategori: tankar

jag kan inte sluta le.
v

cystan is baack ..i think.

Kategori: random

det är ungefär ett år sedan jag fick min cysta och blev inlagd på sjukhuset. vad hände ikväll? fick samma smärta som för ett år sedan och åkte upp till sjukhuset men de hade en operation så de skickade hem mig med en ipren haha! så nu ligger jag här och kvider lite för mig själv och hoppas på att få någon timmes sömn inatt..

favoriter

Kategori: bilder





en bild säger fler än tusen ord sägs det. här har ni tre. tre bilder som så tydligt visar hur manuel ser ut i min värld. leende på läpparna, kärlek i ögonen och hela han utstrålar värme

värdet av manuel

Kategori: random

idag är det kanelbullens dag, dra på trissor!

igår träffade jag tessan, vi gjorde hemmalagad pizza och tittade på film. sådär härligt oplanerat måndagsmys på något sätt. och det behövdes. hon har alltid något bra att säga.

annars då? manuel har blivit utauktionerad för att samla in pengar till världens barn. en spelning med manuel fervenza fick värdet av 20 500 kr. heeeelt galet! en liten kändis

inspelning

Kategori: bilder

efter åtta timmar så är vi hemma igen. manuel har första pax på bilderna så detta är en väldigt exklusiv bild. ni får kolla på hans fanpage om ett tag så hamnar väl resten där!
men kuul har jag haft, det var speenande.