taijpani

gömda snyggingar

Kategori: random


idag åkte i princip alla jag känner till siesta. dit jag en gång också skulle. fyfan vilken ångest jag har. började nästan gråta på stationen. jag saknar emmie

ikväll var vi på treornas musikal. mina favoriter var med i bandet istället för att vara på scen och skina, det gjorde mig lite ledsen och besviken för man ser knappt bandet. och hur rättvist är det att de snyggaste ska stå längst bak i mörkret? jag ska ha en stor roll i trean.


nu har jag förövrigt fått lite färg, äntligen!
dagen har varit lång så nu ska jag soooova
puss på gul tröja & manuel, ni är smexiga, gonatt

senilbulimi

Kategori: random


"jag har senilbulimi, jag äter som fan men glömmer att spy"

hahhaha asså... jag har inga ord.
mamma har en gammal kompis här och han har konstiga uttryck för sig!

school och sol

Kategori: skola


mot vår ö, när vi går mot vår ö!
någon som fått körlåtarna på hjärnan? jag, jag!


idag har sett ut såhär då alltså: idrott; satsiga som fan, sprungit tre km i statsparken och sen simma. engelska: träffa calleponken och alla söta samhällare, sen sola bland myror och torrt gräs utanför spyken. håla: sola i botan (botanska trädgården i lund) och glutta på smexiga skaterboys :) svenska: stanna kvar i botan och sola och skriva en dikt.

NU låter det ju som om jag är röd som en kräfta eftersom jag har solat i tre timmar idag. men det är jag fan inte. ida är röd. kul för henne. jag förblir vit!


imorgon är det frukost och sola i botan med ida för att sedan konka ner till musiksalen (på vår väldigt lediga dag egentligen) och ha gemensam sånglektion. jag ska kompa mig själv, haha det kommer gå åt helvete rent ut sagt på svenska.

nu väntar jag på att ida ska komma hem. beroende av henne? lite kanske.
och nu nös jag precis, prosit till mig själv. heeeejdå!

sjukhus & konsert

Kategori: skola

jaha, då var ytterligare en måndag och den sista allmäna konserten över. det var det!

idag fick vi nyheten att tsimon hamnat på sjukhus efter att ha blivit nedslagen igår. det är helt sjukt. det gick rysningar genom hela kroppen för man vet ju aldrig hur farligt det faktiskt är. Simon är, som tur är, i livet och kan gå. inget är brutet utan en blåtira och lite sår i ansiktet. lilla simme, det är synd om honom. jag ska krama honom hårt och länge om han kommer imorgon :)



jag fick även reda på att janet hamnat på sjukhus idag efter att ha trillat av hästen och brutit armbågen eller något liknande? det är hemskt och läskigt, detta bevisar att denna dag inte är bra. jag hoppas jeanette klarar sig och att vi kan leka någon dag snart!


över till något helt annat så hade vi konsert idag. ingen polsk folkdans för mig och henrik! men det gick väl helt ok. lite tabbar här och var, men vi (tcetcilia och lissan)  kan väl inte förvänta oss mer för vi är ju faktiskt bara ettor! mormor gillade det iaf. och andreas sjöng med på vintern rasat. och challan spelade in seasons of love. tur att de gillade det iaf :)

denna dag har varit en dålig dag. ida fick ett sammanbrott och började gråta. haha sötnos <3 imorgon är det idrott så då ska vi allt ta ett varv. du är underbar. puss på er!

supermormor

Kategori: tankar



supermormor is back in town. hur märks det? det är aldrig smutsig disk i köket. haha underbart! nu kommer hon in i vardagsrummet och nynnar lite mysigt. jag har saknat henne

image105


nu kom hon med sina ut-och-gå-skor, jag är inte förvånad! hon och mami kommer gå ut och gå i minst en timme nu. ska jag följa med? nästan lite pepp. men jag är trött och ska lägga mig tidigt idag. måste vara fit for fight imorgon på konserten :)  gonatt!

åldersnojja

Kategori: funderingar


" don't look your age. because you're worth it! "


va? är de helt seriösa? månad efter månad kommer det nya produkter som ska hålla alla kvinnor yngre. jag har inte kommit dit, då rynkorna börjar komma, men en rynka mellan ögonbrynen. det kallas väl orohetsrynka eller nått? nu är det inte okej att ha en sådan heller. sån har ju förfan tillochmed jag! när ska världen låta alla kvinnor se ut som de ska naturligt? och folk tycker det är konstigt att världen är utseendefixerat och att unga tjejer bryr sig för mycket om hur de ser ut. är det egentligen så konstigt?

älskar vi spyken? javisst

Kategori: skola


"det är stort, johanna. det är stort."    ja, det är fan det <3


imorgon ska jag till stenbrottet med alla söta spykister. ida bjuder. det ska bli kul. våra mål ska styras i land. hoppas vi. hoppas det går mer lätt än svårt!
  idag är jag dock tillbaka i staffanstorp och alla är därför lyckliga. jag och emmie ska busa ikväll. jag vet inte vart carran tog vägen.. men ja. en annan dag!

spyken vann mot katte idag i fotbollen, vilket betyder att vi vann tre-kampen. så jävla ägda de blev, det känns bra. dåliga förlorare som de är, tog de till med vattenballonger istället. moget! men det spelar ingen roll.. för vet ni vad? vi är bättre än er.

puss på er, nu ska vi dansa till brittan
ha en motsats till vit helg, so long!

cranky chubby

Kategori: random


jag åkte till staffanstorp idag, som jag skrivit till min syster, för att komma in i hennes värld igen. eftersom vi inte bott tillsammans på ett tag så känns det som jag inte alls har koll längre.
  när jag kom hem till pollux väg och går upp så möts jag av en lite cranky charlotte som ligger och sover. och när hon har sovit så är hon inte på sitt bästa humör, om vi säger så.
 så istället sätter jag mig vid datorn i en kvart och sen tar jag gitarren och kånkar ner till bussen igen och åker en svettig buss tillbaka till lund, utan ett enda djupt samtal rikare.

telefonen ringer
jag: hej, det är johanna
syster: hej det är charlotte, vad gjorde du här?
jag: jag vet inte.. hämtade gitarren bara
syster: ja, men. du kan inte komma när jag sover. du vet hur jag blir!

så istället för irl blev det ett sött litet samtal och jag är nu ifylld all information jag behövde. det känns lättande, plus att jag nu förstår allas bloggar. finally! och ja, dålig stil. faktiskt. smisk



jag spenderade min lediga eftermiddag med kalle och jens. det var mys
  nu spelar ida match mot åkarp, och den matchen "måste vi vinna annars går jag inte utanför dörren igen". så jag hoppas de vinner. för trots att åkarp är ett gulligt ställe och har blommor man kan käka så orkar jag inte åka dit varenda dag för att få en dos av invalida!

långt inlägg, IGEN! hur lyckas man? shit
puss

agera impulsivt

Kategori: funderingar


 

livet är för kort. fan asså.



om blotta tre veckor har jag gått ett år på gymnasiet. va? nej. eller? nej.. jo.
jag minns fortfarande vart jag hade mitt skåp i sexan, sjuan, åttan & nian på central. och ännu mer nördigt? jag kommer tillochmed ihåg alla nummer också. vad hände?
vi lever livet och väntar på att allting ska hända för en orsak, att det kanske möjligtvis till en viss chans så kan det där otänkbara hända. men det är dags att vakna och ta tjuren vid hornen! självklart, det är läskigt. men ska vi vänta förevigt? jag är inte den som ska säga att man måste agera impulsivt, då jag i princip alltid går defensivt och sakta framåt. kanske tom bakåt.
          jag säger hejdå världen av rädsla och hej värld med möjligheter!


hur det kommer gå med detta, det får ni helt enkelt följa upp. heja på mig!! :)
undra om ida är med på denna söta lilla ide.. hm, spännande



tycker det var sött att någon kommenterade ett gammalt inlägg i  min blogg. det gör mig glad!
nu ska jag kolla på sex and the city sen soooova mums, gonatt!

syskonkärlek?

Kategori: random


bilddagboken är en härlig uppfinning. det ger mig mer läsare, mums!

outsiders handlar om att en kille och tjej träffas och får omedelbar attraktion för varandra. och senare får de reda på att de är syskon. och de fälldes för incest. men nu får de bo tillsammans, så länge de inte har sex. asså.. tänk att bli verkligen kär i någon, och sen får man reda på att det är ens bror. vad gör man? fyfan vad hemskt

om en vecka är det konsert på spyken, vi har vår körkonsert. det är rätt sjukt hur vår dag kommer se ut. vi kommer inte få gå hem innan konserten börjar. och den börjar halv sju. vad händer liksom? tcetcilia sa att de ska "bjuda på fika". haha jaja, fika är typ en banan och en mer. mums! men supermormor kommer, jag längtar!!

till syster: aah, jag ska flytta hem igen. men du är smått sjuk och pappa likaså. känner inte mig så pepp på det.. nu är det bara typ tre veckor kvar i skolan. får se.. i know you miss me :)

ikväll är det american idol OCH ladder 49. shit, sån ångest. jag vill se båda
ohwell, imorgon är det idrott, vattenkrig, eng np & tal på svenskan. längtar vi? hmpf..
           so long!

pojkar & 90tal

Kategori: händelser


trots att färgen har kallats vit denna helgen så har det varit en mysig helg. precis som förra så har ida varit 95% av den haha :) i fredags skrattade vi till det nästan kom kiss i trosan och kli i rompan på clemens, och senare gick vi vidare till pojkarna och deras (simons) crib.
    simon, calle, jens, kalle, einar, adam, ida, martin & jag satt och tittade på ishockeyn hela natten lång. sverige förlorade (jag hejade på kanada haha) men det var ändå mysigt!

i lördags vaknade jag upp och det låg två biljetter till musikalen RENT. ida blev min date och vid halv sex kom hon in till lund och såg snykk ut som vanligt! jag grät när vi satt och kollade. helt underbar var den. trots att låtarna är bättre på engelska och sångarna fick till lite ojämna toner då och då, så var det ändå riktigt bra! senare träffade vi calle och simon och spenderade hela kväll/natten med dem :)

idag, söndag, har jag lekt med emzan och kollat på säsong ett av eva och adam, sjukt gulligt! bara för att de hamnade i samma lag på idrotten var det ett tecken att de borde bli tillsammans! tänk om det verkligen var så. ja, man kan ju alltid hoppas :) 



jag fortsätter mitt 90-tals tema denna dag och ska åka RULLOR med ida senare. trots vind så blir det ett riktigt träningspass. det är ju så det ska vara!! du är mys

mums!

Kategori: skola


vart är våra fotbollare?

ja, det var mitt första uttryck när vi kom till klostergården. vi var omringade av på tok för mycket testosteron, dvs byggare.

första matchen var mot samhäll. calle, martin & hela det gänget. vi förlorade med 4-0.
andra matchen
var mot byggarna. sjukt våldsamma typer. vi förlorade med 5-0.
tredje matchen
var mot natur. markus fotbollsspelare. vi förlorade med 8-0.

hahaha asså, vårt facit var ju verkligen inte att leka med. men trots att vi kanske inte är något speciellt bra fotbollslag så har vi nog utan tvekan roligast av alla! i den tredje matchen, där vi förlorade som mest, i slutet på den så var vi 14 spelare på plan. från bara vårt lag.


ida är snykk




mums på alla söta pojkar vi har på spyken.
tvi på byggare som skadar alla.

nu blir det soffan för en powernap. jag och ida har ju planer
hur det går med dem vet jag inte. får ringa den lilla pinglan
men mums om vi klarar av våra mål, eller vad säger du?

mums är för övrigt mitt nya ord!

fascination!

Kategori: random


jag vet att jag skriver alldeles för mycket blogg nu, men man har perioder som ida säger. men jag har hittat en ny favoritlåt som jag lyssnar sönder på. helt underbar! och eftersom den är så underbar och extremt peppande så tänkte jag dela med mig!



kom igen och dansa med mig!

johanna waldorf

Kategori: random


var tvungen att ta testet och lägga in det här nu. belive it or not, jag blev....

For 40 % you are: You are gorgeous, like Blair. You're a bitch, but you're still loved. You got the best clothes and you are very popular.

haha jahapp, bitchig var det ja. ohwell, en snygging fick jag iaf!



ni kan kalla mig johanna waldorf
haha jag är sån nörd

mumsigt

Kategori: random


det är 20 dagar kvar i skolan. 20 dagar! vart tog ettan vägen?

jag fick idag reda på att jag får två små smurfar till spyken till höst. ipz och majzi har valt musik! kul att ha folk som man känner i ettan, så man inte lär sig att hata dem alla direkt. trots att de är mina söta vänner så ska de få varsin vattenballong ändå, mwihi

min syster har körkort, äntligen! jag blev sjukt glad när mami ringde mig. jag hade skrikit om jag hade kunnat, men jag satt på bussen så det kändes lite fel. men grattis, nu är du min chaffis!

idag var det nationella proven i matte, del två. svarade på allt utom en uppgift. om de andra svaren är rätt, det får vi se senare. shit vad nervös jag är, måste ha klarat det. efter provet gick jag och invalida till donkan och käkade glass. sen åkte jag iväg till polhem för att leka lite med adrian och senare träffa carran och vendela. snyggingar, underbart

nu var det precis en reklam för gossip girl på tv, och jag nästan smälte. nate är nog den snyggaste just nu. asså. shit <3 trots att jag och emkan redan sett avsnitten och är way ahead ska jag ändå sitta bänkad nästa vecka!

MUMS!



har nyss käkat. sallad med lite tonfisk och grovt bröd
nu kollar jag på dr.phil, sen ugly betty sen DH sen christine
plus äpple och vattenmelon. hur bäst är inte min kväll?

helgens guldkorn

Kategori: händelser


detta har varit en bra helg, precis som jag hade förutspått, jag har älskat den!

fredag: jag och ida tog oss barfota till tiger för att shoppa loss, vi gick nöjda där ifrån! senare på kvällen gick jag hem till emmie och hade sällskap med henne tills ida ringde och jag träffade henne för att gå vidare till lovisa. det tog sin lilla tid tills vi hittade, men när vi väl kom fram var det hur trevligt som helst. jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som vi gjorde denna kväll. vi skrattade till vi inte orkade mer, och sen skrattade vi lite till, som ida sa. klockrent

fredagen bästa bilder:

                 

lördag: vaknade av de skoskav jag lyckades få under fredagens sträckor. de var inte nådiga, blödde en hel del. det fick jag lida för denna dag! 8.10 var jag uppe och pigg som aldrig förr. solade i några timmar och sedan ner till bonnis för att reta ida som stod och sålde lotter :) sen åkte vi ut till dalby stenbrott och åkte inte där ifrån förrn närmare halv ett. trots motgångar och enbart käka korvbröd hade vi mys. lägereld plus gitarr är livet!

söta skoskav, jag säger aj



söndag: fick sova ut, det var riktigt skönt. gick ner och jobbade några timmar och sedan hem igen. nordin tyckte att jag skulle komma hem till honom, det var så längesen, och jag kan ju inte säga nej till honom! vattenkrig och städning är en bra kombination. snart ska jag ta något att käka, har inte ätit så mycket idag kom jag på.. sen vet jag inte, det är söndag liksom.

min egna ordbok

Kategori: random


linda bad mig förklara för de "gamla som inte förstår dagens ungdomarnas språk nuförtiden" vad pepp betyder. jag tror det var hon som frågade mig en gång vad kirrat betyder. tänkte då snabbt förklara för henne så hon är med på noterna:

pepp - laddad, taggad, spänd på något
kirrat - fixat, tagit hand om.
dirr - förkortning på direkt som betyder omedelbart.

om ni vill veta om några andra av mina smått skumma ord som jag använder lite då och då så är det bara att säga till! min ordbok växer för var dag :)

min syster är off to kallekrona nu. saknar henne redan. ha det kul!
jag ska ner och vika handdukar & tömma diskmaskinen nu.. sen ska jag göra som ida, och äta frukost ute och sola lite. ha en trevlig lördag!

underbar dag

Kategori: random


haha jag pallar inte att det ska komma en high school musical 3. liksom ge upp!

idag har varit en bra dag, jag har gillat den. idrott på morgonen, pepp som alltid. vi blev indelade i lag inför fotbollsturneringen nästa vecka. jag fick ida. thank god!
sen har resten av dagen liksom bara glidit förbi.. vi låg och stekte utanför skolan och jag har nu fått mina ökända fräknar. ingen färg på armar eller ben än, tyvärr, men de kommer nog snart.
efter skolan tog jag bussen till nova och gick därifrån med två klänningar och ett par leggings, allt för bara 400! haha jag är sjukt nöjd. sen gick vi på bio med skolan. this is england. helt ok, inte lika bra som jag trott, men den var bra. sen har jag varit ute och sprungit en söt runda i statsparken också. nu väntar tv-kvällen!!

det mest efterlängtade på hela dagen har dock varit min systers blogg. oh, vad det har varit tomt utan att läsa den varje dag! nu ska jag kolla ugly betty, bye bye!

är jag gift?

Kategori: random


jag har en bra hårdag men inget hårspray. hur ska detta sluta?

det lilla minilov man har haft nu har varit mysigt måste jag tycka. småmissar här och var men det slutar ju faktiskt alltid bra tillslut. emmie har bott i min lägenhet i två dagar och vi har haft det riktigt mysigt! ikväll kanske det blir party och sen ska jag, hör och häpna, sova hos emz. haha vi är som ett litet gift par. det är mys!

nu har mina små söta släktingar från kallekrona rullat in till lund för att spendera natten här och senare fara vidare till barcelona. lite avundsjuk är jag och längtar tillbaka lite grann :( det var så riktigt mysigt, tänker tillbaka på alla hunkiga surfare och så. mums




nu ska vi beställa pizza, sen ska jag ut till stp-town.
ha en finfin kväll!