taijpani

v

Kategori: random

mja, här är min nya header. nu ska jag bara kunna lista ut hur jag ska få upp den där den faktiskt ska vara. har suttit med det lite för länge nu och orkar inte mer. får bli ett framtida projekt.

netto

Kategori: funderingar

"vill du verkligen jobba på netto resten av livet?". "är det verkligen kul att jobba där?". "det verkar som att varje dag är den andra lik". "du måste ju ha fler timmar i veckan för att få in några pengar". "är det inte dags att söka något annat?".
 
nej. ja. nej inte ens i närheten. mja, jag klarar mig ganska fint. nej.
 
känner att jag börja tröttna på förutfattade meningar och folk som lägger sig i mina val att stanna kvar på netto. nej, det är inte något jag planerar att göra resten av livet, men just nu mår jag bra. riktigt bra. jag är bra på mitt jobb, jag har fina människor runt mig och framför allt - jag trivs. inom kort ska jag flytta till en annan butik och få en promotion. så det är inte så att jag intalar mig att jag är bra på vad jag gör. andra ser det också. men inte ens det duger. "det är fortfarande bara 20 timmar i veckan, pisskontrakt rent ut sagt".
försök hitta ett heltidsjobb idag. jag har möjligheter att klättra inom netto, gå hur långt jag bara kämpar för att gå. det är en kamp, det kommer bli tråkigt att byta butik med tanke på att värpinge har varit mitt hem de senaste året men det ger mig möjligheter. det är inte så att jag är kvar på butiksbiträde på 3 timmar i veckan. på nio månader har jag etablerat mig nog att få ansvar i en butik. och för de som jobbat i butik VET de om hur mycket det innebär. så jag tänker ta mig i kragen och gå in med världens mest positiva attityd till detta. oavsett vad andra tycker och tänker. jag vill inte höra det mer. ni får gärna fråga mig om jobbet men kommer det något negativt så vänder jag ryggen till. för säg vad man vill men netto ger möjligheter. och erfarenhet. och jag kommer vara för evigt tacksam till magnus som anställde en liten tjej med knappt något på cv:t.
 
efter mitt andra arbetspass. glada b-ruden.

en månad

Kategori: random

igår hade jag skypedate med syster. en bra bit bort men för 40 minuter så känns det som att hon sitter mittemot mig vid bordet och får mig att skratta. om exakt en månad ska jag krypa ner i hennes lilla näste i tallin, ska bli himla mysigt.
 
sen kommer hon ju faktiskt hem till jul.
älskar för övrigt den bilden. haha som vi fnissade åt mamsens lilla gran.

blandmix

Kategori: bilder

syster, emmie, jobb, jag & milian (lite lika ändå?) och efterrättsbuffén i turkiet.
skulle egentligen ladda upp fler men internet är lite tråkigt just nu haha

fint väder

Kategori: bilder

vi hade typ tre timmar av njutbart väder idag. då passade jag på att gå en runda.

fint väder

Kategori: bilder

vi hade typ tre timmar av njutbart väder idag. då passade jag på att gå en runda.

hjärta

Kategori: random

med order från min syster så borde jag skriva här oftare. antar att jag hade gjort det om mitt liv hade varit mer händelserikt.. dagarna drar förbi med jobb, vänner, renovering av lägenheten. och massa saknad av min lilla kärlek milian. sist jag träffade honom så var han superglad och skrattade en massa. har man en dålig dag så räcker det med en bild på den lille kotten så är man up and going igen. knaas hur mycket kärlek man kan ha för en människa.
 
bara några dagar gammal.