taijpani

broder

Kategori: tankar


jag saknar min bror, nästan läskigt mycket. men det är inte många dagar kvar nu!


image48

save it

Kategori: random


så sitter man här i mamis lägenhet, laptop i knäet och syster sitter skrattandes åt carolina gynning på tv. mami är nu halvvägs till thailand, that lucky bastard! jag skrev en liten önskelista till henne imorse, så jag bara längtar till hon kommer hem :)

ibland önskar man att folk verkligen tänker efter innan de öppnar munnen. men ja, människor fortsätter överraska mig, verkligen. den ena saken är lika dum som de förra personen sa. då orkar jag inte riktigt lyssna mer för då känns de bara som nästa sak personen säger kommer bara bli värre. spara det till ett bättre tillfälle, säger jag, för jag är inte på humör för det.

idag var det malmö med emzan, ingen större lycka. imorgon kanske jag drar dit dock och handlar ett par jeans, för jag hade inte pengar med mig idag. jag är för övrigt ledig imorgon, det känns riktigt skönt!

nu ska jag fortsätta kolla på i huvudet på carolina gynning, för hon är oerört charmig. men hennes engelska uttal får en att vilja skjuta sig i huvudet, men bara lite smått!
   ha det bra, byye!

fotsteg i natten

Kategori: tankar


jag har sagt det förut och säger det igen, jag lyckas så bra.

det finns nog ingen bättre än att bara gå ut själv och bara gå. sätta i ipod med deppmusik på högsta volym och bara försvinna in i sin egen värld. det är vad jag har gjort de senaste 40min. jag tror det får en att släppa taget om allting och att man bara får vara sig själv, bara just nu.
  min syster ringde precis när jag lämnat huset och frågade vart jag skulle ta vägen och jag snäste lite emot henne, förlåt för det. jag vet ju att hon bara vill mitt bästa. men jag kan inte prata, orden kommer verkligen inte fram. men det kommer nog snart. får vi hoppas.

jag har lite huvudvärk nu och jag känner mig frusen. men trött är det minsta jag är, så det är tur att jag börjar halv tolv imorgon.. man kanske skulle sätta sig framför en film, och drömma sig bort? jag vill inte riktigt vara kvar i verkligheten just nu, så jag tar varenda chans jag får!
  gonatt folks, vi har en ny vecka framför oss.. lycka till

lördag

Kategori: random


vad är ideal egentligen? om man ska ta ett lätt exempel, säger man kanske att kattes ideal är att vara snobb. men om man ska prata om mindre saker.. följer jag idealet? och vilket ideal isåfall, finns de flera olika? hut vet man att man har fallit in i vanligheternas värld och följer idealet, precis som alla andra gör?

ikväll är det middag hos carran, enbart flickor. känns rätt skönt faktiskt, få komma bort från alla pojkar och allt som har med dem att göra. klockan sju ska jag och emzan infinna oss på jupitervägen, vilket betyder att jag borde smått börja tänka på vad jag ska ha på mig osv..
  Jag har precis städat typ hela huset, jag känner mig sjukt duktig. samt svettig.. fyy! men det räcker ju att bara titta ut så fryser man igen. jag gillar inte dagens väger. jag kommer flyga som ett löv ikväll, frii som en fågel!

nu ska jag äta ett korvbröd, sen duscha. ha en trevliglördagkväll!
  för det ska jag, girlpower

resor

Kategori: random


jeanette la precis av ett gallskrik där nerifrån. tror jag hoppade två meter upp i datorstolen.. jag får alltid gåshud när någon skriker så, för det är så genomskärande. man vet att det är äkta. usch, läskigt! som tur var så va det bara robban som skrämde henne genom fönstret.

min pappa kommer hem på lördag, det ska bli spännande att se om han har köpt någonting till mig. sen om typ två veckor kommer bror hem. det ska bli jävligt skönt att ha honom hemma igen, ursäkta språket. trots att man inte spenderar varenda levande minut med honom så är det ändå tryggt att veta att han bara är 20min ifrån mig.
   sen på tisdag åker mami till thailand. två veckor, detta är helt galet. hur ska jag klara mig utan att prata med min mamma i två veckor? jag ska iaf önska mig tröjor och sånt, skor kanske.. jag vill ha massor när hon kommer tillbaka!

nu är det snart tolv timmar tills willie och ollie åker till snön och lever loppan. jag vet inte varför jag nämner detta i min blogg faktiskt. kanske för att bevisa att alla verkligen åker iväg nu, medans jag sitter hemma.. jaja, det är kul för dem.
   jag känner mig bitter. gå ner och ta en bit kladdkaka och sen sova kanske? ensamble imorgon. metallica. det ska gå bra. vi har ju ida!

i'm back

Kategori: random


efter fyra dagar med slit så är det nu överstökat. vi har haft alla föreställningar och nu är det över. förutom faktumet att vi måste dit imorgon samma tid för att städa. man blir lagom sugen att stiga upp halv sju bara för att städa. men ja, alla förstärkare och instrument måste ner igen. sen är det utvärdering.. jag säger bara buuh

imorgon ska jag göra mitt sista försök för att hitta ett par nya jeans på carlings, femte gången gilt eller nått.. jag hoppas innerligen att det inte regnar imorgon också, då blir jag lite besviken!
   visste ni att busskorten slutar fungera efter klockan åtta nu? de har alltså satt igång med den oerhört dumma iden. jag fick reda på det igår när jag skulle hem från dalby klockan halv tio. hade inga pengar eller något. som tur var så va chaffisen någorlunda trevlig och lät mig åka med gratis.. AH, jag har inte rååååd att betala bussen hela tiden. stick.

nu är det verkligen tid för mig att sova. ta med en veckorevyn och lägga mig i den oerhört sköna sängen. aah, jag längtar lite smått. sen är det ju så att jag råkade somna hos emmie, så det kanske tar tid innan jag somnar, fasen också! :(
   gonatt alla människor, sov så gott!

bra söndag

Kategori: random


lugn helg, dock helt utan emmie och carro. det känns tomt! jag har träffat adrian och linus, båda somnade. man känner sig oerhört rolig när folk somnar. men ja, jag får hoppas att de var trötta.. senare ikväll ska jag träffa emmie och mysa framför lite gossip girl och grey's. jag lääängtar!

jag såg att min syster hade massor av veckorevyn på sitt rum, så jag tror faktiskt att jag ska lägga mig och läsa lite. somande halv fem inatt och steg upp vid lite över elva. sen åkte jag och mami en sväng till nova, så jag är rätt trött. mami åker snart till thailand så måste börja skriva en önskelista på saker man kan önska sig.. det är så svårt, jag vill med! tänk vad härligt att komma bort från denna kyla i två veckor. men för att vara lite positiv så var det ju faktiskt lite vår-väder i helgen :)

kopp varm chocklad, grov macka med ost&skinka, veckorevyn och ett täcke.
     vad säger ni? bra söndag säger jag!

övervikt vs undernärd

Kategori: funderingar


alla har en gräns, men hur vet man att man har överstigit den om man inte har testat? man kan inte ta livet för givet utan vi måste ju ta tag i det själva. så hur vet vi att man inte kan gå utan mat i över två dagar? är det för att vetenskapare säger det, eller är det för att man själv tros sig veta det? Jag anser att det är upp till var och en. det må vara vetenskapligt bevisat att man ju inte får i sig näring och därför ingen energi. men det är inget som säger att man verkligen inte kan överleva två dagar utan mat.

Just det med mat har blivit något som intresserar mig oerhört mycket. jag har pushat min kropp till max en del gånger bara för att se vad den tål. och hur korkat är inte det? jo, väldigt idiotiskt. men jag tycker att det är spännande att se hur kroppen reagerar. tar kroppen mer stryk om jag drar ner på mina matvanor, eller om en något kraftigare gör det?
  och de som inte har kraftighet i generna, utan har helt enkelt ätit upp sig till den storlek de är, hur har de lyckats? okej, lyckats kanske var fel ord. men borde de inte någonstans på vägen, när vikten ökar lika snabbt som midjemåttet, märka att något går på fel håll?

men alla de som väljer andra hållet, de får ju lika mycket skit som de som är kraftiga. det är inte hälsosamt att vara smal men ändå är det hemskt om någon är mullig, eller vadå? jag har inte riktigt förstått mig på dagens ideal.. men visst försöker väl alla, trots att de kanske förnekar det, se snygga och slanka ut? killar ska ha sitt sixpack medans tjejerna ska ha smala ben och snygg midja. egentligen väldigt töntigt men så är det ju, och "alla" följer mer eller mindre det.
   men har det inte gått för långt när tjejer bantar ner sig bara för att tillfredställa samhället? för jag tror att trots att de kanske säger att de går ner i vikt för sin egen skull, så är det omöjligvis så! om idealet hade varit att man skulle vara mullig så hade ju folk inte legat med huvudet ner i toan och spytt bara för att de skämdes för deras tjocka lår.

så vad är slutsatsen med denna blogg egentligen? jag tror jag har gett upp lite, för nu har det gått till det extrema. eller det kanske bara är jag.. kanske bara är jag som nästan mår dåligt av att se en människa på 120 kg gå in på mcdonalds och äta. kanske bara är jag som mår illa av att höra smala tjejer säga att de är tjocka? men berätta, vad är egentligen bäst att vara?
  ska vi följa idealet och träna tills vi inte längre har något fett. eller ska vi äta bara för att trotsa allt och alla, gå emot samhällets levnadssyn?



      vs    


extrema bilder, men det är för att få er att förstå att det är detta vi lever i nu. vi bestämer vårt eget öde. jag säger inte att man inte kan vara snyggt smal eller snyggt tjock, det är klart. men det är inte ofta folk stannar där, utan gärna går ner lite till. och det är det som rubbar mig.. det är ett spännande ämne som kan diskuteras i evigheter. jag ville bara framföra min åsikt.

Med detta säger jag gonatt!

hyser känslor

Kategori: tankar


haha carolina gynning, jag säger då det! jag tänkte att jag inte skulle kolla på programet bara för att det känns bara så oerhört löjligt och ja.. blont. men fyyy vad jag skrattade! hon är rätt klockren och hennes rena skånska är ju to die for :)

människor har ofta väldigt svårt för kommunikation, vi tar oftast hjälp av alla andra metoder som finns nu i det moderna samhället. det är såklart en säkerhet, för när man sitter bakom en datorskärm så kan ju ingen se hur man reagerar. man kan kasta ord hej vilt utan att ens tänka på hur personen på andra sidan tar emot det. jag tål det inte, folk har en vana att göra det med mig. bara för att jag inte klarar av att prata i telefon så betyder inte det att jag inte kan ta en diskussion. alla är rädda men att vänta ut det blir faktiskt bara värre. så jag råder er, ni som sitter och gnager på fingrarna för att ni är rädda, ta upp det. för trots att det kanske kan såra och vara jobbigt så är det  nödvändigt. för vem mår bra av att hålla alla problem inom sig?

imorgon är det onsdag, gossip girl med emmie? maybe. jag hoppas på att få träffa dear adrian, det känns som evigheter sen sist.. det är ju faktiskt bara. en dag. gud, kan man bli beroende av vänner? för isf har jag nog blivit det, det går inte förbi en dag utan att jag pratar med honom. hur länge har det gått nu? åtta månader? kort tid med tanke på vårt förhållande. du är världsbäst <3


   vi må se mongo ut men.. ja.. de är vi också.

slummen

Kategori: random


så sitter jag här igen, "slummen i lund" enligt linus själv. jag skulle ju faktiskt hem, men jag lyckas lika bra som alltid och missade min buss hem. och jag bara tänker på hur tidigt jag måste upp imorgon, jag ooorkar inte. men jag behöver inte tänka på det nu, allt jag behöver tänka på är min oerhört goda clementin som är i min hand at this moment. jag gillar det!

imorgon är det dataprov första lektionen. filmredovisning den andra. och sen när dagen är slut i skolan så kommer jag träffa emmie och antagligen carro och de kommer göra kvällen till ett helvete. jag älskar dem, ingen tvekan om saken.. men ah, inte när de gäller sånt här!

nu har linus pratat klart med världens bästa adrian i telefon och vill sätta sig här och göra sin labbrabbort. orkar jag flytta mig? inte riktigt, men jag borde faktiskt sova.. så jag får nog ge upp, annars kittlar han mig som han alltid gör. elak liten tomte det där :(

nu är det tisdag. får rysningar.. gonatt!

allmänt

Kategori: random


jag baaara skojade, igår blev det inget dalby. kanske för att linus var i lund och kanske för att vi bestämde oss för att ta det idag istället. ikväll är det partaj som jag blev medbjuden till, deras klassfest nämnligen. snart kommer de tro att jag inte har en egen klass.. det har jag, det är bara det att vi är på tok för lata för att fixa en fest.

det finns nog ingen riktig anledning till varför jag skrev denna blogg, men eftersom willieponken nämnde mig i sin så känner jag att jag kan vara lika snäll och göra desamma! han höll mig någorlunda lugn igår när emzan var och hämtade erik och jag satt kvar ensam i emmies hus, sjukt läskigt. sen skrämde emmie mig när de kom hem. hjärtattack! men ja, det var en trevlig kväll igår, trots fisbomber och spraykrig haha.

nuuu ska jag göra mig iordning för en kväll med naturarna, det kommer säkerligen bli mys! ha en trevlig kväll everybody, och ät inte för mycket kakor för då kanske ni hamnar på outsiders på måndag, och då kommer jag och willie sitta och titta på er och små-le!  byebye now :)

thank god it's friday

Kategori: skola


fyyyy vad jag är trött! borde inte vara det med tanke på att jag somnade elva igår och började tio idag. men ja, det är väl själva tanken av att jag kunde börjat ett som slår en som ett slag i ansiktet. vår lärare har nämligen brutit benet så hon var inte där idag. vi tog lektionen i egna händer och började repa metallica - enter sandman. det gick bra, jag älskar idas röst, kan sitta och lyssna på den i evigheter! kören var som den oftast är, skum uppvärmning och sen pressen på att man måste klara av att sjunga air. aah, mitt minne fliker! men jag och ida kom ju faktiskt med i solo-stämman på 'holding on' så det var ändå braaa (:

funderar på att ta en powernap och sen en dusch, för att senare åka vidare till dalby. blir väl att jag stannar där inatt, för jag är för snål för att betala bussen hem också. sen på morgonen kanske adrian joinar frukost vid åtta. jag gillar tanken! på söndag fyller linus år.. jag hatar att köpa presenter till pojkar, de är så svåra.. han kan få en puss :) haha

dataprov på tisdag. filmredovisning på tisdag. ingen musik på tisdag. någon som gissar på att jag längtar till tisdag? hemska tanke. sen börjar EOS på fredag. chansen att komma med ida är ju minimal med tanke på att vi ska vara åtta pers i var grupp. ah, vi får se..

nu ska jag ta min efterlängtade powenap då det är helt tomt i huset. detta händer inte ofta! somna till oc, finns det något bättre? gonatt och ha en trevlig helg!

jag saknar ögonen

dagen

Kategori: random

you look so good, it hurts sometimes


första dagen i skolan på några veckor, hur kändes det? jag vet inte, det var en bitterljuv känsla. träffa ida och alla andra efterlängtade var såklart kul men jag känner redan vikt på mina axlar. jag orkar inte riktigt.. men det är helt enkelt att bita sig i läppen för så lång tid är det inte kvar!

mys med linus, jag säger bara det (:
plus ny outfit till adrian, jag gillar det starkt!
   ni gjorde det till en bra dag <3

so long, nu ska jag sova så jävla gott, aaah vad skönt de ska bli
upp och pigg till gehöret imorgon, sen gå till kvart i fem. helt underbart..
gonatt mina vänner och ovänner!

inget att göra

Kategori: random

haha detta är ett bevis på att jag verkligen behöver börja skolan igen!

jag är numera så uttråkad så jag skriver blogg hela tiden, känns det som. min syster står framför speglen nu och gör sig iordning efter att papi och jeanette fick ett ryck och fick för sig att åka till burlöv center. man bangar ju inte chansen, nu kan jag ju kolla på nya jeans! plus att jag inte har någonting annat att göra idag, så why not?

 imorse konstarerade jag även att jag faktiskt inte vill vara ledig imorgon. det enda som är bestämt imorgon är att jag ska hämta mitt busskort som jag så slarvigt har glömt att hämta! frågan är bara.. kan man fortfarande hämta det, eller har det också någon deadline? emmie och jag ska dit imorgon så vi får fan hoppas på det bästa, för annars blir det en dyr termin!

jag säger som charlotte, ikväll är det victoria secret fashion show på tv, och jag sitter bänkad. kanske för att smått avundas dem men samtidigt är det en rolig run-way.


         ah, jag är.. lycklig

halkar runt

Kategori: random

men okej, hej. någorlunda irriterad dag

vaknade av klockan, som jag själv hade ställt, klockan elva imorse. jag steg motbjudet upp 45 min senare. gjorde mig iordning och kom ner där nere. när jag kollade ut så såg det så jefla kallt ute men jag visste att jag skulle behöva gå ut ändå. måste ju hem till emzigirl. när jag kom ut så regnade. efter någon timme ringde carro och joinade oss i den varma sängen på kyrkbacken. det visade sig då att det var halt ute och att hon hade trillat  hela tre gången på vägen till emmie. vi skrattade mycket åt detta faktum. det borde vi inte gjort. när jag gick hem senare gjorde jag samma sak. och landade på rumpan. ont som tusan gjorde det!

när jag kom hem fick jag sms av linus som berättade att det inte längre gick några bussar pga halkan. så inget mys med honom ikväll. och inte imorgon för då skulle han plugga. och på måndag går han i skolan hela dagen. så på tiiisdaaag blir det date. är det jätteskumt att jag redan längtar? jag vet inte. men längtar gör jag iaf.

nu ska jag snart gå ner och äta paj med la familia!
ha en fortsatt trevlig kväll och akta er för att halka. för shit, vad det är halt. so long!


  jag ser dubbelt så stor ut som linus. men sweet

det nya året

Kategori: händelser


sjuan har blivit till en åtta. i förra inlägget skrev jag att det hade varit ett av de bästa åren i mitt liv. och ja, det gör det.. men jag tror att det kommer bli ett bra år nu också. så skriver ju de flesta, för hur positiv är man som person om man skriver "ah, detta året kommer suga"? 

det har börjat bra, två timmar in på det nya året fann jag någonting som jag minst troligt skulle finna. dagen efter uppstod det problem och jag blev besviken. men nu sitter jag här och har världens möjlighet att få vad jag vill ha, det blir erbjudet till mig. varför sitter jag här då? varför kastar jag mig inte på mobilen och svarar? jag antar att det är så läskigt. jag har blivit bränd förut och jag vill inte slänga ut mig frivilligt igen. bevisa att jag kan lita på dig, snälla

nyår började med middag hos med mimmi, mia, emmie & carro. det kändes bra och samtalsämnen som emmie absolut hatar kom upp. vi skrattade mycket! 20.48 gick de till bussen medans jag och carro gick hem hit och dödade en halvtimme innan vi skulle vidare. jag orkar inte ta allt som har hänt, folk gör mig besviken och irriterad, och att de senare har mage att låtsas som om allting var som vanligt. usch säger jag bara, och därför gick jag! träffade världens bästa adrian och linus, åter igen. det nya året blev invigt med folk jag inte riktig känner, förutom adrian då, och det kändes skumt. för visst hade jag velat ha caroline och emmie vid min sida.. men ibland blir det inte som man tänkt sig. gott nytt år, folks!

när jag börjar falla för en kille så glömmer jag hur de ser ut. jag kan minnas deras hår, vad de har på sig och hur de beter sig. men jag kan verkligen inte minnas deras ansikte.
       oh gud, vad jag inte kan minnas hur du ser ut..


  aldrig utan er <3      gott nytt år!