taijpani

pressat

Kategori: random

igår och idag har jag legat och pressat på stranden, så jag kan få någorlunda färg denna sommaren. det är ju just nu värmebölja nere i spanien, så där kommer man ju inte kunna ligga på straden haha, faan också! nej men förhoppningsvis lugnar det ner sig till nästa vecka.

ooh fem dagar kvar, dags att börja skriva packlista!

beach

Kategori: bilder

nu skiter jag i detta och sticker till stranden

telefonkö

Kategori: random

jag har suttit i telefonkö till citykliniken i 23 minuter och gått från plats 11 till plats 9. jag haaaaaaaaatar telefonköer, hur mycket kan folk ha att säga? mitt samtal kommer ta tre minuter MAX, kan inte jag få komma före? pretty pleaase

åh, åtta personer före dig i kön. yes.

right now

Kategori: bilder

is loooooooooooovely

sommarvecka

Kategori: random

efter en vecka av dåligt väder inleder vi denna veckan med sommarvärme, riktigt gött! och för att göra saken lite bättre så är det exakt en vecka kvar till vi åker till españa. men en vecka är fortfarande 7 dagar och de ska fyllas med aktiviteter. imorgon: stranden med fina nina!


just nu

deep shit

Kategori: funderingar

jag vet inte vart min tid tar vägen riktigt. dagarna fortsätter rulla på och jag står ganska mycket helt stilla. har börjat tänka lite på vad jag ska göra av mitt liv, ganska läskigt. jag hoppas på saker som jag vet inte kommer bli av så det är kanske lika bra att ta beslutet i egna händer. bara hoppa. ut i det okända. ouf vad djupt.

i fredags drabbades jag av min första matförgiftning, det var det värsta jag varit med om i hela mitt liv. jag har ingen aning om hur eller av vad men så blev det. nu är det iaf över, puuh!

nu ska jag spela gameboy, see ya

en gymnasietid

Kategori: händelser

dagarna springer förbi och det är redan juni. dagarna springer så snabbt att både jag och manuel nästan glömde vår lille 3-årsdag igår. tre år. jösses. dagen spenderade vi med vänner på ystad djurpark haha :) kan låta knaas men det kunde inte varit mycket bättre.

han är en kokobolle men det finns inget bättre än honom.

resa

Kategori: random

nu sitter challan, jenny och månsa på kastrup och inväntar planet till usa. jag kunde verkligen inte vara mer avundsjuk. fast jag kan ju inte klaga allt för mycket för det är ju bara tre och en halv vecka kvar tills vi åker till spanien, och det är ju inte fy skam det heller!


haha sjukt ful bild, meen kul hade vi

konserter

Kategori: random

snart beger vi oss iväg till kristianstad för manuels avslutningskonsert, ska bli kul! sen på torsdag ska han uppträda med ingen mindre än erik gadd och sanna nielsen. kendiZ

tjock bebis

Kategori: random

nu är jag uppkopplad till internet igen efter nästan två veckor. skönt!

idag har jag varit och tagit körkortsfoto. tror ni inte att det börjar ösregna? jo, det gör det. slutresultat: 198 kr för att jag ser ut som en blöt bebis. men det får bli som det blir, huvudsaken är ju att jag äntligen ska få ett riktigt körkort!