taijpani

kallekrona

Kategori: händelser


imorgon är det off till karlskrona! dags att koppla av :)

cheesy

Kategori: random


jag gillar att vara cheesy. har nog aldrig varit stort fan av det innan. men det var innan jag kände manuel. nu kan jag sitta och sjunga westlife för honom tills han får panik för det svämmar över av cheese. men jag får honom att le. och det är då jag mår bra

if every day was as good as today was, i can't wait until tomorrow comes
westlife - moments

haha cheese<3

klippa gräset

Kategori: random


idag skulle min syster klippa gräsmattan. ja, charlotte. jag blev minst sagt chockad när hon fullt seriös gick ut och satte igång.. men jag hade riktigt kul åt det också!



sen helt plötsligt slutar den funka. hon kallar på farmor och båda ser smått fundersamma ut varför den bara la av.. de trycker på on/off knappen flera gånger innan min syster faktiskt inser att.. sladden har åkt ur. haha aaah, så underbart!



när farmor sa att jag skulle klippa framsidan så försvann jag illa kvickt dock..
idag blir det fika med mor, farmor & syster. sen mys med manuel
jag har saknat honom

carran

Kategori: tankar


när jag tänker på förra året så tänker jag på kabaren i nian. det var där jag hittade en alldeles underbar människa. hon fick mig att skratta när som helst. det klarar hon fortfarande av.



jag älskar caroline
no doubt

lycka

Kategori: tankar


haha jag bara känner hur mina trogna läsare försvinner för varje inlägg jag skriver. you can't really blame them i guess, jag har nog inte så intressant liv.. jag bara intalar mig själv det.

dagarna flyger iväg och livet flyter på snabbare än någonsin. det känns inte alls som om jag gör någon nytta, men vad kan jag göra? hade jag fått bestämma så hade jag fått träffa alla jag ville varje dag. varje dag skulle varit en fest. att hela tiden ha möjligheten att bara prata med emmie, skratta med carran, pussa manuel, mysa med ida och umgås med syster och hennes söta små vänner. tänk att varje dag få ha allt och alla man ville. då hade jag varit lycklig.

men vem är jag till att klaga egentligen? nu när jag sitter här och skriver sitter jag och ler. för jag inser nu att.. ja.. livet är bra just nu. oh vad bra det är. för jag är lycklig. jag sitter med världens nördigaste smile just nu. men lycklig är jag.


        

puss. riktig stor puss

mwih

Kategori: random


jag saknar ida. min ida. invalida ida. shit vad jag saknar henne. och hennes visa ord. och hennes söta skrik när hon halkar. "woohhOH". jag älskar det!

det var det enda jag ville berätta. att jag saknar henne. och skolan lite grann.. faktiskt. det är ju faktiskt ganska nördigt men så är situationen. jag satt och tänkte på bussen innan.. vad betyder solodaritet? solideritet? jag vet inte ens hur det stavas! men jag har hört det. dock ingen aning om vad det betyder. men det är ett sjukt coolt ord ändå! haha ja.... ehh...
             nu kommer manuel, hejdå!


(oh. onödigt inlägg <3)

bästa syskon

Kategori: tankar


för första gången på länge så är jag ensam hemma med båda mina syskon. och det är så härligt, jag saknar att ha dem runt mig varje dag. när jag bor hos mami så är syster här hos dadiyo och bror bor i hjärup. så det är inte ofta man träffar dem samtidigt. så jag njuter av varenda minut!



"tapani. det är ett jävligt coolt efternamn"
mhm, och vi lever upp till det!

kyss i regn

Kategori: random


det ser så grymt porrigt ut när noah och allie kysser varandra i regnet i the notebook. igår efter min och manuels väldigt seriösa date så började det såklart regna. och bara för att vi är så kliche-fascinerade så sa han "är det inte nu jag ska kyssa dig, här i regnet?" såklart kunde jag inte neka och där stod vi i veberöd. inte heller lika fint som noahs fina lilla land. men charmigt var det. och mys. kyssar i regn <3

nettan

Kategori: random


jag kom precis på att jag inte har ätit en riktig och hel måltid på.. sen i lördags.

det är så sjukt, för jag är inte hungrig. inte så att det kurrar i magen eller något. jag är liksom inte sugen. jag förstår inte.. men jag borde nog ta något att äta nu. vår frys är överfull för nettan har köpt hem en massa vegetarisk mat, mums! hon är så söt <3

tröttsamhet

Kategori: random


manuel har läst min blogg. hur långt han kom vet jag inte. tror inte jag vill veta heller. haha det är ändå läskigt, trots att det är mitt liv. men ändå. shit. aah.

jag började titta på moulin rouge för alla säger att den är så bra! men jag orkade inte. kollade till första pausen sen var det nock. jag ska kolla på criminal minds halv tolv iaf. jag längtar. sjukt beroende av det programet. nu ska manuel gå och lägga sig så jag ska nog lägga mig i sängen så min syster kan få sitta vid datorn..

imorgon åker papi och nettan till karungi. jag kan nog inte stava till det.. mami sa att jag måste bo hos henne. jag orkar inte. mwaaah. vi får se vad som händer. nu skriver jag bara på måfå, för jag vet inte riktigt. fördriver tiden lite. nu räcker det. gonatt!


joshua radin - winter.

festival-livet

Kategori: händelser


ja, det tar ju faktiskt lite kål på en. men underbart är det!

efter en tio-timmars resa med buss till stockholm så var man rätt död. inte bara för vi hade skrattat och smsat men också för vi sov så oerhört obekvämt på bussens golv. vi hittade snabbt "hem" till vandrarhemmet i regn. men receptionen hade inte öppnat. så där satt vi. tillslut fick vi rummet och tog en powernap inför kvällen.

vi slapp betala bussresan till stora skuggan, det kändes bra, bra början liksom! sen kom vi dit, stod i kö i drygt 20 min innan vi kom in på självaste where the action is. jag orkar inte skriva om allt, för det hände så jävla mycket. det regnade, det var sol. sen kom det regn igen. vi frös. vi dansade. vi halvsov bland plast-tallrikar och muggar. vi fick söndertrampade fötter. vi flög kors och tvärs av tjockisar. en 40+ något juckade på ida. vi blev kära i dave grohl. vi skrek när the hives spelade walk idiot walk. stod framför en kille med ticks. och framför en som var 2.03 typ. fick en smäll av en ful tjej. syrebrist på foo fighters. haha händelserikt? nah. festival.



mina vita skor är inte längre vita. de är.. svarta. och mina fötter är platta.
nu sitter vi här på vandrarhemmet och tåget går om typ två timmar. vi har inget rum. ball
tror jag ska gå och sno en soffa någonstans här nu. so long!


och vet ni vad? jag har sett foo fighters.

kärlek

Kategori: tankar


ni vet när man ler så fort man träffar honom. ni vet känslan när det pirrar till i magen såfort han kysser dig. ni vet känslan av trygghet när han hela tiden rör dig, håller din hand och pussar dig på kinden och inte bryr sig vem som tittar. ni vet när han tittar in i ens ögon och ler. ni vet hur bra det känns att bara liksom vara med honom. ni vet när han ligger och sjunger för dig i en park, samtidigt som han kliar dig på armen och du leker med hans hår.

 ni vet allt det där.. jag vet. jag är kär.

student

Kategori: händelser


idag tar, precis som louise sa, spyken studenten! det var helt underbart blandat med ångest när jag såg alla söta människor som inte kommer vara med oss nästa år. sjukt sad är vad det är! jag var med manuel och hans klass på en bar efter skolan. de är helt sjuka. men sjukt roliga.

nu är jag hemma hos emmie och ska snart gå till centrals kabare. det ska bli kul! sen vidare till vibberöh till manuel och hela hans spanska släkt. det ska bli ruuuuligt! jag har min väldigt nyköpta klänning, eftersom det har slutat regna, jag är nöjd.

"det där med vänner med förmåner börjar bli gammalt.
vill du bli min flickvän?"

snutte. jag säger då det. in action är allt romantiskt mycket bättre!

spanska

Kategori: random


besos guapo betyder puss sötnos på spanska. bara så att ni vet
det finns två sidor till spanska. den positiva är att det är smexigt. det negativa är att man har verkligen ingen aning om vad de snackar om. idag när jag var på stan med manuel så började han prata spanska med mig. jag har nog aldrig sett mer frågande ut! han skrattade åt mig.



imorgon är det fest!! jag ska festa lika mycket som manuel, trots att det är han som går ut och inte jag. emmie och jag har våra planer. sist funkade det ju hur fint som helst. frågan är denna: what to wear? imorgon ska det tydligen regna. min väldigt nyköpta klänning hänger inne på stolen. ska jag inte få använda den? jag tycker synd om mig själv.



imorgon är det en vecka sen.
besos!

puss i present

Kategori: tankar


jag funderade på studentpresent men var helt lost i huvudet, så frågade studenten i fråga. svaret blev att allt som behövdes var att jag skulle komma så var allt bra. men tycker inte det är okej att komma tomhänt. så istället blev dåsvaret "en puss". jaa.. antagligen den lättaste studentpresenten ever. får nog köpa lite blomfrön till denna student också!
(jag är mycket medveten om att ni vill veta vem det är, men icke!)


jag älskar dig

mitt liv är en dröm

Kategori: händelser


nu var det söndag. ännu en. fast nästa söndag shoppar jag och ida loss i stockholm och pratar om hur jävla bra foo fighters var kvällen innan. ah lycka!

igår var vi på ung på scen och precis när vi kom så spelade katt. rätt sjukt att de skulle spela precis då haha, men de var bra. det är rätt sjukt att man har lärt sig deras låtar nu. när vi satt och lyssnade så fick jag ett sms av ett okänt nummer så jag bara who the hell? och det visade sig vara manuel. sån sneaky han är! han frågade om jag ville komma på deras spelning i malmö idag, så dit ska jag! han sa att om jag stod längst fram så skulle jag få hans väldigt kända hatt. får se om man är så pass nördig och ställer sig längst fram haha

hela denna helgen har känts som en jävla dröm. det sa jag till emmie igår också. vafan har hänt liksom? alldeles för mycket. saker man inte ville veta fick man reda på, vänskaper riskerades, killar kom allt för nära, okända strul, vinglande vinglas och söta potatisar. var inte oroliga, det är inte bara mitt liv som är summerat här, utan alla som jag varit med också!



syster funderar på att lägga ner bloggen. bra eller anus? (filip & fredrik-style)
jag säger ANUS på riktig såndär amerikanare-försöker-sig-på-svenska!!!

toto

Kategori: random


pretty boy, it's waiting for you!

asså. toto - africa. så jävla bra. och nu tänker jag bara på manuel
satt där och nynnade med. fyfan vad. ah. shit. nostalgi efter en dag?
jomenvisstserru!

dagens dag.

Kategori: random

vakna, huvudvärk, sola
svett, låtskriv, klädbeslutsångest, cher, längtan till igår
bränna skiva, grilla lax, social med familj
förfest, fest, efterfest, puss

en sådär bra dag. inget slår igår.
mums på igår. mums

underbar kväll

Kategori: tankar


ja, en helt underbar kväll. fan vad bra den har varit. jag är för trött för att skriva, det får bli imorgon. men ni ska veta! detta var en perfekt början på en långhelg. en underfuckingbar kväll!

grattis till studenten erik!

livs kärlek

Kategori: funderingar

mvg på word-provet. vg på excel-provet. ingen frånvaro. betyg i datakunskap? ett blankt vg.
 ibland kan jag irritera mig något så sjukt. förtjänar fan mvg. kalkon.

Jag såg en film. två tonånringar hade en hjärntumör som det inte fanns något bot till. de hade gått till support-groups tillsammans och känt varandra i två år. sen kom det en medicin som kanske kunde rädda dem. men den hade inte räddat en människa och blivit testad på elva stycken. de var hopplöst kära i varandra. de bestämde sig för att båda försöka med operationen. innan han skulle lägga sig på bordet tog hon hans hand, fällde en tår och sa till honom "don't die. just.. don't." han tittade rakt in i hennes ögon, strök henne över kinden och sa
      "trust me, i won't. i'm not done. i'm not even close to be done lovin' you"

de höll varandras händer så långt det gick, tills de tillslut släppte taget. det blev komplikationer och han hamnade i koma utan någon chans att kunna vakna upp igen. när hon fick reda på det bröt hon ihop. shit vad hon grät. jag grät med henne.


hitta sitt livs kärlek för att sedan förlora honom.
är det bättre att älska och förlora än att aldrig blivit älskad alls?
jag vet helt ärligt inte vilket som är värst.


student

Kategori: händelser

jag är sjuk. attans

imorgon är det ung på scen och fyfan vad jag vill dit. alexis ska spela, och andra sötnosiga esteter! men då ska jag tamigfan på kalas. kalas har aldrig riktigt varit min grej. men det är bara till att bita ihop och fira niklas 20-års dag. jag har trots allt känt honom hela mitt liv.

denna veckan tar malmö studenten och lund har bal. man blir lite deprimerad, jag vill också! på torsdag ska jag på student, erik har äntligen gått ut sina år. sjukt skönt att vi är lediga på fredag också, de blir party hela natten lång!



jag somnade på soffan idag och drömde om min egen student. jag hade kul, riktigt kul

sie-fucking-esta!

Kategori: händelser


ja, folks, jag och ida åkte faktiskt dit. ett av de bästa besluten i mitt liv!


jag vet inte ens vart jag ska börja, för det känns som om det kommer bli en hel novell av allt. i början var det mycket klydd och saker men tillslut hamnade vi i vårt (emmies) oranga och gråa tält. det tog inte lång tid förrns någon liten idiot satte upp ett tält som blockade hela vår väg.

vår utsikt när man kom ur tältet:



banden: det var ju inte så många band som hade lockat mig, men de var fler bra än jag trott. jag tror vi har hittat en liten ny småfavorit, tack till oliver och majsan.

folket: helt underbart. jag har verkligen träffat ALLA sorters människor. och ni som kanske följt min blogg och hört talas om snyggkille_90, jag träffade honom! haha det var sjukt. vi dansade och pratade, sjukt kul. alla var vänner, alla pratade med alla. tyckte man att någon hade snygga kläder (vilket var riktigt ofta) så sa man det till dem. eller om man tyckte någon var söt eller ville veta hans namn, då frågade man!  jag älskade det

mina sambos:

  


så för att få sammanfatta så hade jag en av mitt livs bästa dagar i fredags. det var helt undebart vad kul jag hade, och allt som behövdes var allt trevligt folk och peppande musik!

hitt eller fail?

spännande festivalstrul - HITT
moshing istället för dans - fail
håkan hällström på fiesta-scenen - HITT
kalle när han var full & social - HITT
vattenkrig med oliver - HITT
fimpad på TRE gånger - fail


 over all så har det varit en hitt. nu återstår stockholm och where the action is! det är tretton dagar kvar, det är helt sjukt. här kommer lite bilder som ni kan få nöje av att se :)

        

        

       



HOPPAS NI GILLADE MIN NOVELL!!!
haha nej men, jag var tvungen. de finns ju mycket mer men jag pallar inte. och inte ni heller.
              puss på er och puss på siesta