taijpani

onsdagkväll

Kategori: random

om några minuter ska jag springa ner till stationen för att möta upp favvis-ida för lite mys. sen expanderar vår lilla grupp med mängder av härliga människor från klassen på gräddhyllan. kameran hänger med, vi får se hur flitig jag är!



gossip - heavy cross
där har vi grejer!

påskvecka

Kategori: random

det är en så skön känsla när man inser att det inte är ångest-söndag. påsklovet är här på riktigt och veckan ska fyllas med många träffar med sköna människor. emza fyller år på fredag och det ska vi fira med vin. sen har man också finaste tjejerna någonsin i sin klass som man ska picknika med. om vädret vill bli fint igen! och min käresta får nog vara med på en liten kant också. han är ju så söt

    

daddyo och nettan ska ju såklart också nämnas



det kommer nog bli en fin vecka. challanbrallan saknas såklart. men snart är vi där hos henne! och det kommer ju faktiskt att bli himla mysigt :)

prag

Kategori: händelser








jag peppar sautan på prag. 5 veckor kvar. FATTAR NI? fem veckor!
känn peppen!!

earth hour

Kategori: random





johanna slår ett slag för klimatet! och med glädje, jag tycker det är jättemysigt.

hahahah! kaos på körslaget. först åkte en kör ut. sen fick de reda på att resultatet var fel. så de gick vidare ändå! så synd om den andra kören som först gick vidare sen åkte ut hah

vår

Kategori: random

nu har dunkadunka-grannen lugnat ner sig lite - med tears in heaven. haha!

idag är första riktiga vårdagen. man svettas med skinnjacka och halsduk kan jag säga! det tycker vi hemskt mycket om och välkomnar våren med öppna armar.



en av de första vårdagarna förra året

klänningen är här!

Kategori: random

idag kom min studentklänning. WOH! bilden gör den inte riktigt rättvisa men åh så fin den är. jag längtar till studenten ännu mer nu. svarta skor behövs nu bara inhandlas.



gladtjej91

dunkadunka

Kategori: random

det vibrerar i väggarna. en granne (jag vet ärligt talat inte vilket håll det kommer ifrån för det är överallt! övanför, bredvid?) spelar new york med jay-z. mitt huvud gör ont efter dagens långa musikal-lektion så jag kan inte påstå att jag sitter och diggar med.

åh! det blev tyst. nej. förresten. nu började det igen

du är en stor barnrumpa.

två månader

Kategori: skola

i detta nu så står jag och steker pannkakor för fulla muggar inför morgondagens heldag med musikal-gänget. jag kan inte påstå att jag är en mästerkock direkt men gott är det!

nu är det bara tre dagar kvar till påsklovet. och två av dem är musikaldagar så jag känner att så jobbigt kommer det nog inte bli alltså! och efter lovet så börjar ju saker och ting faktiskt ljusna och bli roligt. valborg, prag, musikal, bal och student. allt på två månader. faboulöst :)



systers student. fyra år sedan haha

ikväll är det fedefest på tegners. 150 spänn inträde nejtack.

vår

Kategori: random

våren är här. nu växer blommorna fram och bevisar det! och japp, två och en halv månad kvar till student. igår så köpte jag min studentklänning. ohyes vit med svart rosett. det blir nog bra!

jag är helt slut i kroppen idag. vi har haft sång-gympa. hah! helt galet

hejdå

kärlek

Kategori: tankar



det är så himla fint att komma hem och hitta denna lappen på kudden

besviken

Kategori: tankar

Jag blir faktiskt väldigt besviken på folk. Jag kämpar svinhårt med att få ihop en resa till Prag som alla kommer ha kul på, jag fixar boende och resa och det enda jag begär är att folk säger om de ska följa med - och sedan betala. Hur svårt är det? Nu hoppar folk av som om Prag innebar pesten. Det går inte att "hoppa av" en sådan grej, för då står jag där med en faktura på 70 000 spänn och har typ hälften av det. Jag ska ha ett ordentligt snack med min klass och parallelklass för detta funkar inte. Sjukt besviken.

vovvsing

Kategori: tankar

åh! mammas kompis hade frågat om jag hade kunnat sitta hundvakt i helgen. detta fick jag reda på när jag kom hem från skolan. när hon hade vetat det i flera timmar! jag blev helt glad så ringde hon nu för att fråga om han fortfarande behövde hjälp. men nä. nu hade de hittat någon annan. gud vad jag blir ledsen.

på senaste tiden har jag blev helt kär i hundar. jag vill jättegärna ha hund. nu hade jag chansen att ha en liten vovvsing hela helgen! men icke. åh. jag är superdupernere nu.



åhåhåh SÅ söt!

nörd

Kategori: skola

nu är jag klar. eller ja, jag har varit klar i typ en timme men ändå! åtta timmar satt jag med det idag. fruktansvärda rapport. men det blir nog bra och jag förväntar mig minst vg. japp, tjena höga förväntningar. men vafan, jag har slitit som en gnu! och än är jag inte klar.. måste till skolan imorgonbitti innan lektionen (dvs innan kl åtta) och skriva till det sista innan vi börjar. åh. är det såhär det känns att vara nörd?



gonatt!

uppmuntrande

Kategori: skola

jag sitter och skriver min samhällsrapport om processen man går genom för att bli en au pair. åh. det är så jobbigt. fram och tillbaka på UDs, polisens och skattemyndigheternas hemsida. blir helt yr i bollen. det är tur att challan är au pair, det underlättade lite. nu ska jag göra en uppmuntrande fruktsallad så jag inte somnar när jag fortsätter skriva!


uppmuntrande var det ja!

.

Kategori: tankar



vi är bra. puss

åkarp is the place to be

Kategori: random

ikväll blir det mejeriet med tjejerna från klassen, jag känner peppen riktigt mycket! hoppas inte ida är slö i kolan efter tequila-racet igår haha :) beger mig till åkarp vid sju woh!

ni som har sett den lilla asiat-pojken som sjunger hey jude (ni som inte sett den, SE DEN!) så har det kommit en ny. fast en annan pojke som sjunger i'm yours. aaaah så sött


bild från random fest med ida. fan vad kul vi hade haha

spanska

Kategori: random

ibland får jag för mig att det luktar någonting som jag vet att det inte finns i närheten. som nu precis luktade det mjölkmaccaroner. min näsa spelar mig spratt. sjukt skumt!

om 40 min är jag och manuel inne på 21 månader. det låter ganska lite. och det känns ganska lite också. men iallafall! när vi träffades så var det svårt att komma in ordentligt i familjen eftersom de pratade spanska. jag kunde säga hola typ. och uttalade nog det tillochmed fel (hur man än lyckas med det). till en början så var de förstående men nu börjar de tröttna lite po maj.. Jennie, manuels kusin, var här för några månader sen och hon babblade på en massa och insåg ganska snabbt att jag inte förstod någonting. då skriker hon och skrattar "har hon inte lärt sig spanska än?" till manuel. japp. tog det som en pik! så nu har jag lånat en spansk-gramatik bok på skolan eftersom jag antar att charlotte brände sina spansk-böcker när hon var klar med det. och jag kan säga att det är fan inte lätt.

men det första (och enda, jag gav upp ganska snabbt) jag lärde mig idag var att hyckleri heter la hipocresía. undra om jag någonsin kommer använda det ordet. eftersom jag knappt vet vad det betyder på svenska så känns det sådär!

new yoohoork

Kategori: händelser

lägenhet i new york är hyrd nu. vi kommer bo typ 10 min från times square och allt sånt där fint som finns där. fast först ska vi ju bo i "charlottes" hus i philly i en vecka. längtar!

tre ord

Kategori: tankar



en bild säger mer än tusen ord. men jag säger ändå tre.
vänskap. kärlek. glädje.
v

musik

Kategori: random

idag satte jag ner min lilla 35,5 storleksfot och begärde mer än vad jag kanske förtjänar. vi får se om jag får som jag vill. inte så att det var stora förändringar eller så men som min mamma så fint säger så "många bäckar små blir till en hel å". la vie boooheeeeeeeem

japp, musikalen tar upp det mesta i mitt liv. låtarna flyger runt som yra hönor i mitt huvud. huuuur ska vii beeetala hyran nu? den går jag och sjunger på. hela dagarna. störig är jag.

mmmm salem har släppt ny skiva. älskar honom. lyssnar febrilt (kan man säga så?) på den på spotify. åh så bra! och ja, manuel ska med till new york. mest troligt. det blir fint

la roux kommer till way out west. jag dör.

finest

Kategori: händelser

på fredag fyller finaste ida år och det ska vi fira. stenhårt. jag längtar!



hah åh så söt

hemma

Kategori: random

nu är jag himma från en mysig helg med släkt i karlskrona. jag har dessutom köpt den kjolen som jag hittade på HMs hemsida. den fanns i kallekrona!! glad johanna. mmm

ikväll blire häng med emmie, det var längesen. vi ska kolla på oscarsgalan (:

roller coaster tycoon 3

Kategori: random

jag vet inte varför men det känns som fredag idag, vilket gör det jobbigt att inse att det är skola imorgon också.. men efter skolan så åker jag ju faktiskt upp till kära karlskrona för att gratta min kära kusin! släktkalas för hela slanten på björkholmen imorgon alltså! NAJS

nu ska jag spela roller coaster tycoon 3. minns du det spelet charlotte? haha! när man byggde nöjesfält! på tal om charlotte så ska vi boka flygbiljetter till new york imorgon WOOOOOOH

hejdå!

religion

Kategori: skola

visste ni att 1951 kom religionfrihetslagen som tillät människor att byta religion eller gå ur kyrkan. detta blev sedan både en grundlag och en mänsklig rättighet. bra va?

jag skriver detta så jag inte ska må dåligt över att jag sitter vid datorn istället för att plugga.

kan inte påstå att jag mår bättre..

ny hatt

Kategori: random