taijpani

mitt eget sällskap

Kategori: random

idag har jag haft en riktig johanna-dag. ja, en dag för bara mig själv. min kära mor är i karlskrona så jag bor ensam denna helg. sjukt mycket vuxenpoäng till mig, speciellt när jag gick och handlade (detta höll manuel med om när han fick höra). jag pantade burkar + hade en värdekupong så det blev billigare. PLUS att jag hade med mig egen påse så jag inte behövde köpa en ny. kalla det snålt - jag kallar det sparsamt!

sen har jag varit och tränat, tagit ett bad, legat på spikmatta (AJ!) och lagat extremt god mat. nu sitter jag här och tittar på körslaget och alla jublar för dansbands-killen. why oh why? jag är ett troget ola-fan, så troget att jag t.o.m är med i en klubb på facebook!



jag tycker om mitt eget sällskap.

nya grannar

Kategori: random

imorse fick vi nya grannar. och de som har varit här vet hur icke-ljudisolerat det är ut till trapphuset. om ni inte vet så kan jag berätta att det låter fruktansvärt högt om någon bara går ner för trappan. så att vakna av att tre män springer upp och ner för trappan denna morgon var inte det bästa. men jag är inte den som är den

kvällens mys

Kategori: random

ikväll har jag haft en mysig kväll med alldeles för mycket onyttigheter - alltså visade jag för nina att jag inte alls är så nyttig som jag låter haha! vi tittade på idol (synd att erika åkte ut) och sen smala sussie som är en hemsk film, jättekonstig verkligen.



vi var typ tio pers sen tappade vi en efter en under kvällens gång. tillslut låg jag, karin och nina i varsin soffa och halvsov. det har varit en bra fredagkväll måste jag säga :)

 

jag, finanina & karin

debatt

Kategori: random

ikväll är det tydligen debatt mellan linda rosing och kissie på svt. OM jag kommer sitta bänkad! ämnet är plastkirurgi, det ska bli ytterst spännande må jag säga. kl 22 ikväll alltså :)

idag träffade jag amanda, hon fick en hel dag att passera så snabbt. sötast är hon. sen ringde finanina och skulle göra en undersökning på mig men jag var för nyttig (tydligen?) för att kvalificeras. men jag fick iallafall en date med henne imorgon. det uppskattas väldigt mycket

ps idag har jag färgat håret. det var på tiden!

halo

Kategori: tankar

jag sitter och tittar på ellen show och hon visade precis ett klipp där beyoncé sjöng halo för en 8-årig flicka som har leukemi. så himla fint, det var så att man fällde en tår. faktiskt! heartbreakern var när hon sjöng "Chelsea I can see your halo, I pray you won’t fade away.”



beyoncé är så himla fin människa.

nördjohanna hjärta pussel

Kategori: random

jag har hittat en ny sysselsättning. något som kan anses nördig men det är också väldigt bra för hjärnan - pussel! har inte gjort det på flera år så när jag väl satte igång så insåg jag hur kul det faktiskt är. så nu är sudoko upplagt på hyllan och jag ska ner i källaren imorgon och leta efter fler pussel. säg vad ni vill men jag trivs med att vara nörd - sålänge jag får pussla!

man väcker en ångest när man släpper en annan

Kategori: tankar

ibland kan man bara inte säga någonting utan man bara ser hur allt läcker igenom ens händer. det är en fruktansvärd känsla. det är lite som när man får ett sår så gör det så galet ont sen efter ett tag så blir det en skårpa. men dum som man är så pillar man bort den och i slutändan så är det enda man har kvar ett fult ärr.


allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

.

Kategori: tankar




utan ett ord så vet vi båda två

melissa horn

Kategori: tankar

och ja, charlotte du hade rätt. melissa horn är underbar. min favorit är New York

skanör

Kategori: random

idag är jag ledig, det firar vi med att åka till skanör. och med vi så menar jag emmie och jag. trots tråkigt väder ska vi ut på fotoäventyr. det är ju faktiskt alltid kul!

p.s. august klarade körkortet WOH!

prov

Kategori: random

idag har jag haft prov på sveriges valsystem och demokrati. det var ett sånt prov med lite sådär flummiga frågor så antingen gick det SJUKT bra eller käpprätt åt helvete. spännande!

nu ska jag sticka iväg och träna lite sen ikväll ska klassen på black silk på malmö opera. fett!

p.s. om 50 minuter har august uppkörning. jag håller tummarna!

helg i bilder

Kategori: händelser




myshelg

Kategori: händelser

här sitter jag i grevie med körslaget på tv, manuel bredvid mig och en katt & hund som springer runt och nosar mig på fötterna. lite tända ljus och polly i en skål. utanför ligger en stor gräsmatta där vi lekte med vovvsingen tidigare, som för övrigt är en boxer - ser farlig ut men är översöt när man känner henne. det har varit en mysig helg - en helg som behövdes. bilder kommer imorgon!

ibland behöver man åka ut lite på landet för att få lite frid, skönt är vad det är

den där kvällen

Kategori: tankar

haha jag hittade precis denna bilden på mig & sven på tildans blogg!



fan vad kul vi hade den kvällen, helt sjukt!
något annat som är sjukt är hur kallt det är ute. tänker inte gå utanför dörren mer idag.

mysdag

Kategori: skola

idag har varit en bra dag. faktiskt! trots att jag kom till skolan 8.40 och hade.. ingen lektion.. utan bara håla fram till kl 12. MEN! jag fick mycket gjort, alla Prag-pengar är inne, tack mina kära vänner. vid tolv hade vi (vårt sista!!) klassfoto sen var det bara att springa iväg till ensamblen. fyfan vad kul vi hade, jag är så nöjd med min ensamble.

det känns som fredag idag, och inget mig emot - för jag är ledig imorgon! så nu ska jag ladda ner lite serier som jag har halkat efter med sen mysa hela dagen & kvällen.


gårdagens bästa bild haha, ni är söta

mammsi

Kategori: händelser

grattis världbästa mammsi! inte nog med det, supermormor är på besök också

 

puss

fina ida

Kategori: tankar

idag har varit den sjukaste dagen. fast sjuk på ett bra sätt. och det bästa är att den var med ida. fina ida, i två timmar skrattade vi som förr. det var fint. hon är fin (:


puss!

daaance

Kategori: händelser

nu kom bilder upp. denna får beskriva vår härliga kväll


jag älskar att dansa haha

älskling

Kategori: random

gårdagen var väldigt trevlig, fyllt med människor som jag inte har träffat på ett bra tag faktiskt. dock inga bilder, får vänta på linneas på facebook haha

idag har varit en myspysdag med min kära älskling, vi har helt seriöst bara legat i sängen och pratat och tittat på vänner. nu har han precis stuckit iväg men det har verkligen varit en helt underbar dag. det var precis vad jag behövde. det har varit en bra helg.



puss

paaartyparty

Kategori: random



jag hoppas på såhär kul ikväll!

fredagkväll

Kategori: random

ikväll har jag haft en trevlig fredagkväll:



jag fick diska i TRE omgångar. sjukt.
nu är emzan här och kollar idol MYS

salem + manu

Kategori: random

jag har lyssnat på salem hela dagen idag. fan vad bra han är! jag har även pratat med manuel i 40 min på telefon. när vi insåg det (efter att vi hade lagt på) så ringde vi upp varandra igen och bara "vi pratade i 40 min, haha!". sjukt.. jag älskar honom för att han är lika störd som mig

imorgon är det fredag sen är det lördag. mm då nalkas det partaj. puss på det
nu ska jag kolla på criminal minds med en cocosboll & te. gonatt!

gonatt!

Kategori: random

blogg.se fungerar sjukt långsamt så jag tänker bara lägga upp en bild och sedan säga gonatt



gonatt!

underbara vänner

Kategori: tankar

jag har så bra människor runt mig varje dag. när jag nu sitter och tittar på gamla bilder och minns alla fina tider man har haft med var och en så inser jag hur bra de är. och hur mycket jag uppskattar att jag har dem i min närhet. upp på min vägg, det ska de alla! så jag kan titta på dem närsomhelst och minnas våra fina stunder <3

    

 

    

underbart!

underbar kväll

Kategori: händelser


hahaa jag hade så jävla kul igår, heeelt sjukt! jag skrattade så fruktansvärt mycket, mest åt folks outfits. och sen självklart för att jag har de bästa vännerna.





badkaret hade sjukt konstig form, jag kom verkligen inte upp! sen hoppade alla ner med mig och någon lyckades sätta på vattnet. men ändå - vääldigt kul hade vi

fel

Kategori: random

ja, min syster är snabb på att märka fel. självfallet menade jag att det var den första oktober igår. hoppsan! nu är det fredag med en skön känsla. prag-listor klara WOH

ikväll blir det chill och som sagt - klassfest imorgon. KÄNNER PEPPEN

arton

Kategori: random


idag är det den första september. vet ni vad det betyder? JA alldeles riktigt - jag fyller arton om exakt två månader! det kommer bli så fruktansvärt skönt. jag märker på alla (även om de inte säger det) att de tycker att det är störigt att jag inte har fyllt år än. men som sagt, det är inte mitt fel att mamma inte ploppade ut mig lite tidigare. om två månader smäller det iaf!

imorgon ska praglistorna skickas ÄNTLIGEN. det helvetet har varit hemskt. tänk när jag ska samla in pengarna. tacka gudarna för emma, hon ska hjälpa mig bränna dem i röven så allt funkar som det ska! men imorgon är halva jobbet klart iaf. det ska ju firas med klassfest


en gammal bild på emma, tildan & mig