taijpani

trött i kropp & knopp

Kategori: random

tretton timmar spenderades på netto igår. först elva till tre, hem och slänga i sig maud, sen fem till två på natten. kan ju lätt säga att min kropp är schleden idag. men efter en kycklingrulle till brunch så tar jag på mig jobbeskorna igen och traskar ner till restaurangen. det kommer väl bli kväll denna dagen också. och det ska firas med en soffhörna.


två favoriter

inget konstigt här

Kategori: random

ännu en gång går jag från en ledig vecka till en fullspäckad jobbevecka. men klagar inte alls! blev dock lurad till jobb imorgon. trodde jag skulle ta kvällspasset på gåsen men det visade sig vara deras inventering. så ja. 17-03. inget konstigt här!

nu ska jag och emmie krypa ner under täcket i soffan och titta lite på tv innan vi går och lägger oss. ska upp med henne och käka frulle innan hon ska ner till jobb. så himla möjsigt.

9gag

Kategori: bilder

parken

Kategori: bilder




fikade i parken med mor, bror, lina och milian idag. han är så söt. sov dock hela tiden så fick inte kramas alls med honom.. men jag tog mig en titt eller två på honom och det gick lika bra det med. lille lille. så himla gosig. kärlek.

sambo

Kategori: händelser


sådärja!

nu sitter vi med röven nersjunken i varsin soffhörna. även om vi är sambos så har vi inte jättemycket tid med varandra de närmsta dagarna. imorgon ska jag göra iordning den förra lägenheten plus flytta lite saker. sen är det ju mors dag också.. och på måndag jobbar vi (tillsammans!!!) på förmiddagen och på kvällen ska jag iväg. på tisdag jobbar vi båda heldagar på olika ställen. onsdag är jag ledig men hon jobbar. men oavsett vad vi gör om dagarna så kommer vi trots allt hem till varandra i slutet på varenda dag. och det är så skönt. 

emza och jag vi är goda vänner.

Kategori: random

försummar mina känslor med jobb. är för jobbigt att tänka på allt så jag kanaliserar det in i att jobba hårt och mycket istället. mycket bra saker händer runt om mig men sen har man ju den självdestruktiva delen i en så man tänker på det stora negativa. men det ska nog bli bra. imorgon får jag och emza nycklarna till nya lägenheten och på måndag börjar hon jobba med mig på netto. ska lära henne allt jag kan. hahaaaaa det kommer bli sjukt. sjukt kul.


whaaaad aaaapp?

grillfest

Kategori: random

jag har gjort ingenting i två dagar, nu är jag trött på det. snörvlar och hostar gör jag fortfarande men det får mina vänner och kollegor stå ut med. nu ska jag snart sätta mig på bussen till öt, grillfest och annat smått och gott står på schemat. netto fabulous!

sjuk

Kategori: random

sådärja, hann vara ledig en dag sen har man dragit på sig en dunderförkylning. nu ligger jag nerbäddad hos mami, there's no place like home när man är sjuk. så nu har jag laddat upp med massa serier och filmer och ska ligga begravd under snuggie och täcke tills jag är frisk igen. vilket kommer bli till imorgon. jag är optimist. för på lördag är det netto-fest och det tänker jag bara inte missa! vicks blå, ipren och nasin - mina nya bästa vänner.


ynkligtjej91

.

Kategori: random



det är inte lätt när det är svårt.

det närmar sig

Kategori: random

har jobbat 15 dagar i rad nu, kommer kännas helt konstigt att inte gå till jobb imorgon. tiden går så sjukt snabbt. två och en halv vecka kvar, sen flyttar jag och emmie till svanegatan. det ska bli så skönt att komma in till stan igen. tror att det kommer bli en bra sommar. hoppas det blir bra väder så vi kan utnyttja att vi har stadsparken som trädgård!

haaard work work

Kategori: random

på två veckor jobbar jag 69 timmar. riktigt gött. min kropp tar dock en del stryk. mina armar är fulla med sår, händer är totallt köttade. klämde mitt finger idag. nu känner jag att jag whinar lite. men de som ser mina armar håller med om att det är okej att vara lite blödig. imorgon är det en lugn dag och det firar jag med att sova över med emza. hon jobbar till tio, så hon är inte här förrn om en timme. börjar bli lite otålig..

jubbelijubb

Kategori: random

tolv timmar har jag och jocke varit på netto idag. jag är helt slut. sitter halvt avslagen hos daddyo efter blivit bjuden på grillad middag. får ett sms. ja. så var man inte alls ledig imorgon. men det är bra, skönt med rutiner. synd att jag inte sovit mer än 7 timmar de senaste två nätterna. ikväll ska jag sova järnet. ska bli så sköööönt.

<3

Kategori: bilder

jag ska verkligen försöka att inte bli sån som lägger upp massa bilder på ens bebis. det är inte ens min bebis men han är ju så söt att man bara vill äta upp honom. och eftersom jag träffade honom för första gången idag så känner jag att jag får lov att bildbomba lite.


milian

Kategori: händelser


bror och brorson milian.
nu är han här, sooom vi har väntat! längtar efter att få träffa lille knodden.
challan har tagit på rollen som "världens bästa faster" men jag ska ge henne a run for her money. ikväll kanske man får sig en liten glimt av honom. åh. det är så mycket kärlek.