taijpani

första intrycket

Kategori: funderingar


När jag vaknade imorse så gick jag rakt in i datarummet och satte på datorn. precis som vanligt. jag känner att jag har blivit smått besatt av denna maskin, tyvärr. Jag använder msn för att prata med folk och uttrycker mina känslor i en blogg på internet. Det är inte så att jag vill detta, men det blir bara så! Men kan man ha en relation genom internet?
Det är ju många som genom msn, bilddagboken eller andra hemsidor hittar vänner och kanske tillochmed kärleken. För de som är blyga och skygga för att träffa nya människor så är det kanske bra, men jag anser att det är på något sätt inte riktigt rätt..
Man vet ju inte riktigt hur personen är, tänk om han/hon är halvt störd i huvudet och man tror att det är det bästa som har hänt med en själv. jag vet att jag låter som en mamma!
Jag vet att jag gör desamma och att jag på något sätt går emot det jag tycker, men jag önskar att det vore annorlunda, faktiskt. Jag tycker faktiskt att det är spännande att träffa nytt folk, då får man det första intrycket med egna ögon, och inte med någon bild!

Jag tänker själv på när jag har mött nya människor, sist får nog bli adde. en riktigt snäll och härlig kille som jag enbart hade hört talas om innan. jag och carro träffade honom när vi minglade runt på balen, och han var hur trevlig som helst! och det är då man blir så glad
han var även hos rebecca för några veckor sen och det var så kul att se att han smälte in så bra hos oss!

trots att jag har mycket ångest och har tvek mot gymnasiet och ny klass så tror jag det är nyttigt för en. Det är läskigt som in i helvete, eftersom jag har gått i samma klass nu i fyra år med min bästa vän. att hon då ska gå till en annan skola och få nya vänner, det är klart att det skrämmer mig. Jag är dock glad för henne , för hon behöver träffa nya människor och det behöver även jag. jag hoppas vi klarar oss genom gymnasiet som bästa vänner ändå


Min mening med detta inlägg är att komma ut i världen (förbi datorn iaf) och utforska alla! om ni får ett erbjudande att gå ut med annat folk som ni inte har träffat förut, varför tacka nej? msn är en livlina, även för mig. jag har en rädsla för telefoner, så jag väljer hemskt gärna msn framför telefon. Men man kan förändras, det har vi bevis på! hoppas att detta inlägg inte bara varit något ni har blurrat igenom , utan att det har på något sätt fått er att fundera.

första intrycket är viktigt, och det kan man inte få genom internet.
 det är genom egna ögon

en bra början

Kategori: random

jag känner att jag har halkat lite efter i det här med bloggande och vill nu ta igen det!
innan har jag använt mig av det enkla lunarstorm, men det är ju rätt så dött nu eftersom ingen pallar logga in längre..
det lär ju inte bli något dagligt bloggande för min del, för jag har inte så spännande liv..

Men ja, det är en bra dag att börja på iaf! idag har jag varit oerhört glad för någon anledning.
jag vet inte om det är för positiva förändringar hos människor eller  för att jag helt enkelt gillar läget idag! Folk blev chockade och trodde jag hade slått huvudet för att jag var så glad
det är då man reagerar och frågar sig själv:
 jaha, är jag alltid sur? är det så jag framstår hos människor?
Eller är det helt enkelt så att jag inte är lika stark som alla andra, att alltid ha ett leende på läpparna? jag ska iaf göra så gott jag kan för att hålla mitt humör uppe!

idag har jag lekt en stund med emzan och qvickely , och emmie färgade faktiskt sitt hår :)
jag fick tyvärr inte se slutresultatet, men det kanske blir senare ikväll!
sen kanske jag får dra mig utåt med andy, ifall han fortfarande vill ha med mig..
man får ta vara på de fina kvällarna vi får även om vi önskar att det var lika fint på dagarna.


I'm taking back the life you stole .