taijpani

spanskt temprament

Kategori: random

ja nu sitter jag här, röd som en liten kräfta, som vanligt, efter en dag på stranden. jag har förövrigt även tagit mitt första dopp i det blå. det var förjivla kallt ska jag säga er..

kvällen spenderar jag hemma hos manuel, vi ska kolla på spanien-matchen ikväll. note to self: sitt inte nära hans pappa, han rör sig mycket när han tittar på fotboll. speciellt när det är spanien. då kommer det spanska tempramentet fram. hejja hejja spanien!

i'm off! bye bye

midsommar

Kategori: random

jag håller på att ladda upp lite nya bilder på facebook men det verkar funka sådär så jag kastar upp en här istället. det är från midsommar när dagen hade gått över till kväll och vi spelade kubb. eller ja, ett tag gjorde vi iaf haha

taack

Kategori: random

tack för stråhatten syster :)



den användes fint till mitt mys med favvis-ida igår. sista gången jag såg henne på en vecka, det känns redan tomt. men hon kommer ha svinball på peace and love tillsammans med de andra!

förövrigt så är jag i usa om exakt två månader. ja, då sitter jag där i philly hos min syster. känns sjukt overkligt, jag längtar sönder mig. mwaaah

helt okej

Kategori: random

mina midsommarplaner går från icke existerande till någon plan till inte alls och sen till middag och nu. ja. nu är det icke existerande igen.. blir sjukt besviken på vissa saker som jag hör. jag kanske misstolkar men det är väldigt svårt att ta det på ett bra sätt faktiskt.

min hosta börjar smått försvinna nu men det hindrar inte mig från ha en date med min dator och filmen remember me ikväll. jag menar.. robert pattinson? HELT OKEJ kväll!

paramore + ida = sant

Kategori: random

åh jag loggade precis in på it's learning. det var lite sentimentalt för mig.. snart har man ingen inloggning där längre. vi kompenserar med att träffa några godingar från klassen på onsdag för att fira roxys (sjukt intert) födelsedag. han kommer få en sjukt bra present, jag ska fota den. jag, ida och emma dog nästan när vi såg den och köpte den. LOVELY

nu är ida i gbg och träffar paramore. fattar ni? PARAMORE! och här sitter jag, hostar och hulkar, i vetenskap om att jag hade kunnat vara där. det, ska jag säga er, är fan sorgligt.

hallabalu

Kategori: random

nu sitter jag här med min hosta som har gett mig träningsvärk och en sömnlös natt. känner mig aningen bitter men jag har laddat upp med hostpiller, ipren, näsdroppar & halstabletter!

idag så gifter ju sveriges kronprinsessa sig och det är hallabalu här. när jag och manuel åkte för att handla mat så såg vi inte en enda bil förrn vi kom ut till kvantum. där stod typ fyra. änsålänge är det typ tre stycken präster som har välsignat dem och än är det några kvar. hon har ett jättesläp på klänningen och agnes & björn skifs har sjungit en duett. jag som har varit så mycket emot all hype med bröllopet sitter här och tycker faktiskt att det är lite gulligt. men jag växlar självklart mellan det och VM.

jag och manuel (jag vet inte varför han är kvar här med mig och mina basiller) åt mac and cheese nu precis. challan sa att vi inte skulle hate it until we tried it. jag kan inte säga att jag är helt övertygad. när vi hade ätit upp så sa jag till manuel att det fanns mer i köket och han svarade "nä, så gott var det inte" och går ut för att lämna sin tallrik. jag kikar dit och ser att han står och trycker i sig de sista mackaronerna. "inte så gott va?" sa jag och han svarade "men.. jag kan inte slänga mat okej?". haha min egna lilla soptunna

love

Kategori: tankar

jag har oerhört fina vänner





i love you

nu har jag dragit på mig en förkylning, sitter och snorar och hostar non-stop. så ikväll ska jag sitta hemma och tycka sjukt synd om mig själv. och titta på fotboll. wohp

apjävel

Kategori: random

jag är hemma! dessa dagarna har varit underbara, berättar mer sen.

nu sitter jag och kollar på oprah, detta är SJUKT. en schimpans attackerade en kvinna, slet av läppar, näsa och händer. apjäveln hade också brutit hennes överkäke. stackars kvinna. nu sitter hon med en slöja över ansiktet, men man ser "läpparna". ASSÅ. fyfan, hur kan en apa göra något sånt? det är helt jävla otroligt



jag får ont i magen av detta.

en liten bild

Kategori: händelser

en bild kan ni allt få



fler kommer om några dagar på facebook. för nu ska jag packa för imorgon åker jag, invalida och har-jag-ört-emma till karlskrona för två dagars mys med sara

13 juni

Kategori: random

studenten var underbar. bloggen har legat på is för att jag inte har vetat vad jag ska skriva riktigt.. det känns sjukt, livet som jag har levt det de senaste tre åren kommer aldrig tillbaka. det är ju sjukt deppigt. men jag hade den bästa sista dagen som jag kunde ha haft med dem.

nu sitter min syster på flyget tillbaka till usa. det är sjukt jobbigt men om två månader ska vi dit och det ska bli så jävla kul! men först en tripp till karlskrona med de härligaste tjejerna!

irriterad

Kategori: tankar

nej, det kommer inga bilder om 20 min för facebook är idiot. det står "select photo" på en knapp. SOM INTE GÅR ATT TRYCKA PÅ! hur idiotiskt är inte det? blir arg.

es3b

Kategori: random



smygtitt på vårt plakat till flaket. fler bilder finns på fejjan om 20 min!

överraskning

Kategori: händelser

manuel var sjukt stressad och hemlighetsfull imorse och sa att vi skulle till lund för att han skulle fixa det sista till min student. han släppte av mig i min lägenhet och sprang iväg och hinner vara borta i fem minuter innan han kommer tillbaka igen. då tänkte jag "vafan händer?" och gick ut i hallen. och vem står där om inte min syster? jag bara står och tittar på henne. så kramar hon mig och jag börjar gråta, självklart haha! jag kan knappt fatta att hon är här. inte i usa. HÄR! och det är för min skull, för min student. åh hon är bäst



så idag har gått ut på att överraska alla. minerna har varit priceless!

jag & max

Kategori: tankar



we go way back så att säga. redan på dagis hittade vi varandra och komiskt nog har vi följt varandra fram tills nu. han fulländade min gymnasietid och är den största orsaken till att balen var en av de bästa kvällarna i mitt liv. han är den varmaste killen jag känner.
jag kunde inte ha fått en bättre kavaljer

nu inväntar jag bilderna som nettan tog! mammas blev som ni ser lite korniga för att hon hade helt fel inställningar på hennes kamera. så synd. men denna var fin :)

underbar var ordet

Kategori: random

balen var underbar. jag hade kunnat säga så mycket, bland annat att ida trillade typ tre gånger på spykens dansgolv. men jag låter mitt minne ha allt det roliga faktiskt. bilder kommer upp när jag kommer hem och känner för det. inväntar även bilderna som nettan tog!

imorse tog jag ut håret från min balfrisyr. den var underbar, jag har aldrig haft mitt hår så fint! om jag någon gång gifter mig ska emma få göra samma igen. tråkigt men sant!

idag har jag solat, lekt med en katt, polerat manuels bil och ska nu äta spansk sallad och sen grillad flintastek, nypotatis och tzatziki. OMG. så jävla gotttttttt! underbar dag

jag älskar min klass. och max, han var ultimata baldaten
puss

lite nervis

Kategori: random

nu sitter jag här i staffanstorp och äter frulle med nettan, himla mysigt! klockan tio ska jag iväg och fixa hår och smink. jag ljuger om jag säger att jag inte är lite nervös! men det ska nog gå bra. klarblå himmel tittar jag på, lite vind men det är nog bara skönt haha

wiih hörs sen!!!

studentväder

Kategori: händelser

detta gjorde mig lite gladare. det kan klart ändras MEN TÄNK OM!

vänskap

Kategori: tankar

usch vilken dag. det har varit jobbigt för hjärtat och hjärnan och det enda jag behöver nu är lite tur och vänskap. vänskap har jag ju, varje dag men turen känns som om den vill inte gå i min riktning. förutom att det ska bli sol på vår bal-dag. på tal om balen så har jag idag köpt allt som behövs. det känns som en stor lättnad och nu kan man bara gå dit och vara fin!