taijpani

första presenten

Kategori: random

idag fick jag min första födelsedagspresent - ett jobb! haha. inte ett heltidsjobb men det extrajobbet som jag sökte på lundbergs väskor här i lund. så imorgon börjar jag som lärling och nästa vecka sätter allvaret igång. det är lite läskigt faktiskt. och en bitterljuv känsla, jag kommer sakna alla mina små barn på dagis. de (flesta) var små änglar mot mig idag. de kände nog att jag jobbade från 7.30 så dom skulle cut me some slack liksom. det uppskattades starkt ska jag säga.

denna vecka har (kommer) jag jobbat hela veckan så helgen kommer kännas välförtjänt. därav en välförtjänt utgång på lördag där jag ska tvinga alla att gå all in. allt eller inget så att säga.



här är jag på min birfday för ca 15 år sedan typ.
grattis till mig om fyra timmar

man eller kvinna?

Kategori: random

under en lång tid har jag och manuel undrat om coach beiste (i glee) är en kvinna eller man. för det ser onekligen ut som det. men idag fick jag mitt svar: det är en kvinna!



heeelt sjukt!
man måste se glee för att förstå, för bilden gör verkligen inte rättvisa haha

kaallt

Kategori: random

jag fryser något så fruktansvärt. det är många minusgrader ute och mina händer har varit kalla sedan jag kom hem, dvs i tre timmar. what to dooo?
det blir nog ett svanhopp ner bland alla täcken och filtar i sängen
MYS

i'm missin' ma love

två dagar kvar

Kategori: random

imorgon jobbar jag halv åtta (!) till fyra sen åker jag hem till lund för att sova där så jag kan vakna till min kära mors ljuva stämma sjunga ja må hon leva. jag längtar!

födelsedagen kommer jag mest troligen jobba till minst fyra sen på kvällen ska jag iväg till mejeriet och titta på ES-tvåorna och treorna när de spelar på spymf. manuel kommer ner och ger mig en puss, vilket är väldigt generöst av honom eftersom han kör hela vägen från åhus bara för min skull. jag tror det blir en fin dag, trots att det är en onsdag.



bjuder på en mysig bild på mami & mormor

klipp klipp

Kategori: random

vår lördagkväll spenderades åt att klippa manuel istället. på hans initiativ! så fram med (den trubbiga) saxen och rakapparaten. det gick väl ..sådär. men man förstår ju hur jag ville att det skulle bli. det gäller bara att inte titta för nära haha

före:


efter:


det är väl ändå ..heelt okej?
jag skulle vilja säga det med tanke på vilka verktyg jag hade

myshelg

Kategori: random

gårkvällen bjöd på mys hos lottis med peter. vi åt maaud, titta ut i snöstormen, drack några öl och tittade på idol. synd att linnea åkte ut, hon är sjukt duktig. trevligt var det iaf!

idag har jag jobbat i ett par timmar, vi hade ett bröllop. så finaa de var!
nu har jag slängt mig i soffan men ska snart ta mig ut i snön för att åka till min kära i veberöd. det ska bli skönt att krypa in hos honom i soffan och bara titta på någon film. mysigt.

charmigt

Kategori: bilder

idag har det snöat hela dagen. sjukt

jag hittade en fruktansvärt underhållande bild på facebook innan, tänkte dela med mig här. det är kusinvitamin emelie som tagit denna charmiga bild på studenten.



inte mitt finest moment kanske haha!

kallt

Kategori: random

jag lovar att bara för att jag skrev att det var mysigt med julbelysningen så bestämde sig gud för att ge oss snö och SVINkallt väder idag. tack ska du ha.

ikväll ligger jag hemma och kryper ner under täcket tidigt
det gillas starkt.

snaart

Kategori: random

veckorna flyger förbi och om 8 dagar fyller jag 19. detta insåg jag verkligen för en minut sen. tänkte först skriva att det var 15 men sen gjorde jag lite matematiska uppställningar i hjärnan och kom fram till att jag fyller ju år om ..en vecka. gaalet!

annars då? vikarierar med alla småglin som finns i veberöd i princip. imorgon är det förskola som gäller, det är skönt. de gör iaf vad man säger till dem. oftast.



nu är ljusen uppe i lund, och jag måste erkänna att det är ganska mysigt.

bio

Kategori: random

kvällen bjuder på bio med manuel, unstoppable blir det
mys

trött

Kategori: random

jag är heelt slut och mina händer luktar allt ifrån vin till kaffe till öl. för er som inte riktigt kunde räkna ut varför: jag har jobbat hah. så nu ska jag snart krypa ner i min nybäddade säng (tack mamma) och kolla på några avsnitt av the big bang theory. skönt

kyligt

Kategori: random

det är ju komiskt att challis går runt utan jacka borta i philly medan vi har snö här i lund. sviiinkallt är det också så ikväll är det soffhörnan, geisha och min kille. vi kommer det lugnt för imorgon ska jag jobba och det är fruktansvärt tråkigt att må dåligt när man ..bör må bra.



taa mig tillbaaka!
jag är inte redo för vintern riktigt än.

glee

Kategori: random



ni behöver inte youtuba det, här har ni det! :)

fuck you

Kategori: random

cee lo green - fuck you

gwyneth paltrow var med i glee denna veckan och sjöng den. gaalet bra. nästan så bra att den var bättre än orginalet. me likie! ni borde youtuba det

elever

Kategori: random

- varför ska jag göra detta?
- för att jag säger det
- vemfan är du då? du är inte ens utbildad lärare

vilka underbara elever jag möter varje dag.

bara vara

Kategori: random

jag har ingenting nytt att skriva - därav ingen uppdatering. jag är inne i en konstig period då jag tycker om att bara vara ensam. bara sitta själv och bara vara.

antar att jag har lite att tänka på.



skype-konversation med manuel när han var i spanien
jag hittade denna i arkivet och tänkte "varför inte?"
så ja. varför inte?

vit helg

Kategori: random

NU kan jag ta helg. jobbat sedan 18.00

och vilken helg det ska bli! vit som tyra banks tänder, men ack så mysig. imorgon firas manuels kusin och sen på söndag blir det, som pappa själv kallar det, hotell-frukost hos daddyo och nettan för att fira fars dag. söndagkvällen kommer jag krypa ner i min käres famn, då vi för första gången på 9 dagar har några timmar där vi kan vara med bara varandra



fin bild på nettis och pappa.
de är fina

projekt

Kategori: random

idag har jag äntligen satt igång med mitt projekt för väggen inne på mitt rum. sakta men säkert kommer det komma upp bit efter bit. jag tror det kommer bli superfint. ni ska få se när det är klart :)

nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt gossip girl innan jag nannar
natti natti

lite bättre

Kategori: tankar

jag la nyss på luren efter att ha pratat i en timme och 38 minuter med manuel. vi hade en massa att säga och det känns så himla bra nu. det gjorde det innan också, men nu känns det lite sådär ännu bättre. bara för att han är så underbar.



min käresta
v

onsdag

Kategori: random

wille, therese, stadsparken, ronny, vild bilkörning, malmborgs, laga maud, wii mario kart, hoff, jazz, lundia, emmie, carro, baltazar, espresso house, dusch.

trevlig onsdag
mer orkar jag inte skriva nu.

systrar

Kategori: random

mamma berättade att hon och hennes syster brukade planera in såkallade "pin-kvällar", då man kittlades och torterade varandra haha. galenpannor! sen kom jag ihåg en natt då jag och charlotte delade bäddsoffa i karlskrona då vi verkligen låg och rev varandra allt vad vi kunde, bara för skojs skull.. hur dum får man vara liksom? 

här tänkte jag lägga in en bild, men jag har inte en enda bra bild på mamma & irene tillsammans och jag vill inte höra "men den kan du ju inte lägga ut!!". så jag skiter i det och lägger ut en bild på mig och charlotte istället, vi lyckas så himla mycket bättre.

hah

Kategori: random



...ja, det var hon

skype

Kategori: bilder

idag har jag en skype-date med challis. undra om hon är på lika spralligt och underhållande humör som när denna bilden togs. fråga mig inte varför hon ser ut som hon gör haha

ville

Kategori: bilder

idag har jag haft ett lite annorlunda jobb, nämligen dogwalker! haha, det var ju världens sötaste lille vovve, ville heter han. vi sprang och gick en låång runda och hade det mys.




ojojoj finefine vovven!

taylor momsen

Kategori: random

taylor momsen har på sig lårhöga stövlar, en kavaj och en.. bh. haha jag vet inte, men jag kan inte tycka att det är snyggt. längesedan hon var såhär liten och oskylig i guess.



och ja, just det, hennes ögon var inringade av ett kilo kajal
tumme ner.

EMA's

Kategori: random

ikväll sitter jag bänkad framför EMA's. just nu är det röda mattan!



whoop whoop

känsla

Kategori: tankar

jag vet inte vad det är men helt plötsligt fick jag en sån känsla i magen att jag ville vara hos charlotte. inte här i sverige, utan jag vill bara åka tillbaka till philly och bara vara där.

kb

Kategori: bilder



soffhörnan

Kategori: random

nuu är jag hemma och hamnade direkt i soffhörnan.. på tv visar dem bring it on haha, classic! en liten del önskar att jag hade sprungit inom malmborgs och köpt lite godis men nu sitter jag här och kommer inte lyfta rumpan förrn jag ska gå och lägga mig. tror snart det blir ett avsnitt eller två av GG.

dagen efter

Kategori: random

idag mår man som man förtjänar, vilket kan tyckas dumt eftersom jag börjar jobba om en och en halv timme. men det var det värt för jag hade en väldigt fin kväll igår.

bilder kommer upp ikväll!

tidsoptimist

Kategori: random

kvällen bjuder på utgång och här sitter jag i handduk. bussen går 19.51 och jag vet än inte vad jag ska ha på mig, ha mitt hår eller skor. känner att det nog är dags att sätta igång nu..

04.16

Kategori: bilder

gossip girl

Kategori: random

jag älskar att följa serier. det bästa med det hela är när det har gått så pass långt att man kan gå tillbaka till säsong ett och se förändringarna. så nu håller jag på att ladda ner första säsongen av gossip girl för en ny runda. suuuper!

robyn

Kategori: random

robyn är med i veckans avsnitt av gossip girl! haha min haka var nere i knäet på mig när jag såg henne. det är dagar som dessa som man är lite patriotisk antar jag.

fredag

Kategori: bilder




dessa var de enda bilder som togs i fredags. haha flitigt jobbat, johanna