taijpani

spisen

Kategori: random

efter en lugn fredagkväll så satsade jag på en utgång igårkväll. jag, lotta, fredde, peter och manuel begav oss ut i det snöblandade regnet och gjorde oss stabila på spisen. väldigt trevligt och mysigt. tequilan blev den skyldige till varför mitt huvud gör lite ont idag.

ångest-söndag bjuder på bio med emmie.

lugn fredag

Kategori: random

nu sitter jag här i min ensamhet och degar i soffan. det är fredag + csn + 18 på KB ikväll men jag känner inte peppen. jag är en tråkig tjej and i know it. men jag tror jag behöver sitta hemma och bara.. sitta. lovet har spenderats med någon varje dag så nu är det bara jag.



mitt faboulösa jag (som tydligen liknar ellen page?)

reunion

Kategori: händelser

Ikväll väntar en utgång. Dock inte en vild en. Jag och Emmie känner oss ekonomiska (snåla) såhär två dagar innan studiebidraget. Men en öl går väl an. Speciellt när det är hela gamla gänget som ska med ut. Ni hittar alltså halva staffanstorp på lilla torg ikväll! Himla mys (:

lugg

Kategori: random

undra om det är såhär jag hade sett ut i hel lugg



haha så fruktansvärt ful bild men ja. jag hade kul

hår(t) beslut

Kategori: random

nu när jag sitter och tittar på gamla bilder så känner jag att jag vill klippa snelugg igen. börjar tröttna på mittbena. men ska jag spara till balen? åh. jobbigt. här har ni bilder

snelugg
lite bättre dagar vs mindre bra dagar

 

mittbena
lite bättre dagar vs mindre bra dagar

  

kanske borde gå tillbaka till hel lugg. det var ju ett tag sedan

nej

Kategori: random

jag vet inte varför jag alltid försöker. det funkar ju aldrig som jag önskar ändå.

loov

Kategori: random

lovet är här och jag känner dess härliga existens. äntligen kan man sitta uppe sent bara för att man inte behöver gå upp kl sju nästa morgon. det ska jag nog fira med att baka kladdkaka. det är ju så himlans gott! imed att jag ska träna imorgon så känns det inte som om det är lika onyttigt som det egentligen är.

jag är hungrig men inte sugen på någonting. jobbig känsla.

födelsedag

Kategori: händelser





bra kväll igår, grattis mandis! puss

fredag

Kategori: random

istället för fredagkväll med manne halvspanne så blev det träff med görls i stp-town. allt för en vän som behöver en. vi kollade på snakes on a plane (som förövrigt kan vara den sämsta filmen någonsin) och åt allt möjligt från broccoligratäng till glass. nu sitter jag här och emmie ligger och sover bakom mig. ikväll är det partaj hos amanda, och det är najs!

nu ska jag spela bubbleshooter

heartbroken

Kategori: tankar

jag är lite heartbroken. jag hittade en kjol på H&Ms hemsida och försökte beställa hem den men det är något fel på mitt kort så det gick inte. inte heller finns den i butik. det kliar i fingrarna! men nu har jag bara 200 kvar på kontot. jag önskar att jag fyllde år samtidigt som manuel. då hade jag kunnat önska mig den. jobbigt.



det finns inga roliga bilder på manuels dator förutom denna. haha så fin

sammanfattad dag

Kategori: random

jag har pluggat samhällskunskap i fyra timmar. sveriges brott och straff-system. det är ganska intressant men ändå jobbigt. speciellt eftersom jag har prov i det imorgon haha

nu har jag iaf skrivit klart min redovisning till projektarbetet (som också är imorgon, döda mig?) och håller på att fixa med bilder och filmen. det känns verkligen inte som att det kommer gå så värst bra för mig. men det får gå som det går, för sen är det bara rapporten kvar. NAJS

mamma bakar bullar. släta. MMMMMMMMMMM det luktar så gott. jag vet att du är avis charlotte haha :) när de är klara ska jag ta mig en välförtjänt paus och äta bulle med mjölk!


babe på musikal-lektion i fredags. hon ska förövrigt spela joanne. WOH

rent

Kategori: händelser

they call me, they call me mimi

wine in bag

Kategori: random

haha herregud vilken kväll. det kan nog vara den roligaste samt konstigaste förfest jag någonsin har varit på. och det är bra på alla sätt och vis. vilka underbara vänner jag har! kameran glömde jag hos carran, ska dit och hämta det nu. så det kommer senare :)

it's a wine in bag var nog gårdagens fras som jag sa mest. sjöng. skrek? ja. allt

tessaN

Kategori: random

jag har precis läst genom hela therese blogg och känner att min är så fruktansvärt tråkig haha </3 hade jag varit hälften så bra fotograf som henne hade jag skrattat mig lycklig och lagt upp bilder varenda dag på denna värdelösa blogg. har laddat ner photoshop. det är alltid en början

nu är det dags för att sova känner jag. gonatt!

olycksfågel

Kategori: random

Emmie kan nog vara den mest olyckade människan i världen ibland. idag är en sån dag! Det mesta har bara gått fel och det enda jag har gjort är att skratta. För fan vad det är kul när hon får lite panik och springer runt som en yr höna. Imorgon blir det utgång med henne + massa andra. Men innan dess åker vi i blåa faran med rallycarran. Känn peppen!

söt

Kategori: random

jag hittade en väldigt söt bild på min syster.



puss!

tatuering

Kategori: tankar

jag tänkte att jag kunde visa min tatuering för de som inte än har sett den. det är ju tre månader sedan nu men jag har helt enkelt glömt att fota den. faktiskt!



det är för övrigt sjukt svårt att fota sin egen rygg! haha

balförberedelser

Kategori: random

jag har hittat en balklänning. tyvärr är det inte en som går att köpa så jag funderar starkt på att be en vän till familjen att sy den. för att den är sjukt fin! jag får nog ta och prata lite med mami och kolla på hur mycket det kommer kosta och så. but i want it!!!

sen har jag funderat lite på uppsättningar. MK olsen är min gud

    

nya tag

Kategori: random

nu är det tekniskt sätt en ny dag så då är det dags för nya tag. jag har pratat med mina vänner och börjat småplanera en resa efter studenten. på så sätt blir det inte så att man tar studenten och sen vaknar man upp veckan efter och tänker "jaha. och nu då?". utan istället vaknar man upp i sin lägenhet i barcelona. OH YES! det kommer sitta SÅ fint.

sen i augusti/september åker man ju till new york med mami. och dessutom prag i maj. hah! det kommer bli ett bra år för mig, det känner jag. mellan allt detta kommer det ju lite smått och gott som bal och student också. jag inser det först nu - 2010, here i come!

ps. fyra månader kvar till student. men vem räknar?

time flies

Kategori: tankar


jag är på ett ganska deppigt humör idag. kanske beror det på att det är så deppigt väder ute. för det är det. allt är grått och tråkigt, snön är inte längre vit, den är upptryckt mot alla trottoarkanter och är alldeles brun. den ynka snön som ligger kvar på marken har frusits till is och sedan smält till slask. längtan efter värme, ljus och färger har nog aldrig varit så stark som nu. men det känns inte nödvändigt att hoppas för varje dag jag vaknar och tittar ut blir jag lika besviken som dagen innan. allt tar sån tid och jag har inte mer tid att ge. inte till detta.

varför är det så att jag tror att det är mer färg och värme där jag inte är? i paris. i philadelphia. i australien. kanske är det människorna som är där som gör det? det är dom som ger mig värme och färg till min vardag. det skulle bli snöstorm i philly men jag hade gett allt för att vara där. bara för en dag. för då är det inte längre vädret som spelar någon roll. då är det charlotte som ger mig allt jag behöver. bara genom att ge mig en kram. det är värme.

förkylning

Kategori: tankar

jag hatar att vara förkyld. näsan antingen rinner eller vägrar släppa genom luft. huvudet gör ont och kroppen stretar emot såfort man vill resa sig upp. jag har dessutom blivit beroende av criminal minds igen men jag kan inte titta på det efter kl nio på kvällen för då blir jag alldeles freaked out. och jag har precis kollat klart på mina "happy serier" så jag har inget att titta på efter (om jag skulle få för mig att kanske bara kolla på ett) för att ta tankarna från alla mördare. så nu sitter jag här. kanske dags att sova?

och ja. jag nyser typ varannan minut. jag börjar störa mig på mig själv.



jag vill skratta. ni vet, så man nästan gråter. så vill jag skratta nu