taijpani

väckarklocka

Kategori: random

sen två dagar tillbaka har det stått grävmaskiner och grejer utanför köksfönstret men det har inte låtit någonting. tills idag. jag vaknade av att hela sängen vibrerade och det lät som om någon borrade in i mitt huvud. men nej, de borrar in i väggen mellan köket och mitt sovrum. jag skulle upp men jag hade uppskattat en liten.. mindre brutal väckarklocka.

samtal

Kategori: random

varje kväll så ringer manuel mig för att prata om sin dag och vad som har hänt i min. med tanke på att jag inte har något jobb så är det oftast han som pratar i 20 minuter och jag som lyssnar. sen kanske jag berättar vad jag har ätit och hur många gånger jag har kissat haha. men jag tycker så mycket om honom så jag lyssnar gärna på all hans klagan på teori och hans lycka om ensamblen. men framförallt så är det bara skönt att höra hans röst.

madrid

Kategori: random

för två år sedan, ganska exakt, så åkte manuel och nina iväg på sin spanien-resa. gaalet vad det var jobbigt men en månad senare så var jag också där och det var verkligen fina tider. inte bara att få träffa manuel igen utan också ut på äventyr med ninis






shishi, fint

röra

Kategori: random

jag har fruktansvärt mycket bilder. och nu försökte jag hitta bilder från stunder jag har haft i stadsparken. jag vet att det finns bilder från minst sju tillfällen, men jag hittar tre. det borde förklara vilken otrolig röra det är bland mina bilder. bara för att jag inte orkar göra en ny mapp (för att jag har för många redan) så lägger jag nya bilder i en gammal mapp. sen hittar jag dem inte igen haha. jag ska organisera ..någon dag.

jag är på halva säsong 3 på how i met your mother. två och halv kvar, YES!

how i met your mother

Kategori: random

vissa saker gör mig arg. men jag tycker inte om att vara arg så nu ska jag krypa ner i min säng och titta på how i met your mother så att jag somnar med ett leende.

ps. min intervju gick super idag, håll alla tummar!

mandis

Kategori: random

det ser ut som om kenza har köpt likadana byxor som mig. de svarta från H&M. om de är de som jag tror att det är så köpte jag faktiskt dem före henne och dessutom i NY! hihi

dagen har gått bra, snart ska jag dra mig bort till amanda och mysa lite med henne. kanske in en runda hos emmie och laga mat senare. jag har varit hemma hos daddyo och nettan ett tag nu, det är så mysigt att komma hem, om än det bara är en timme eller två.



haha, söt liten bild på mig och mandis från.. åttan tror jag :)

trevligt

Kategori: random

jag vet inte varför jag blir förvånad varje gång någonting går fel. för det är ju alltid någonting som måste gå fel. som ni kanske förstår så var det inte superparty. men det var en väldigt trevlig kväll ändå, det måste jag säga. bilder kommer upp så småningom!

idag är det mycket att göra, jag som egentligen hade velat ligga hemma hela dagen..

superparty

Kategori: random

nu har jag kommit över min frustration och känner glädje istället. och varför skulle man kunna fråga sig? jo, för ikväll är det superpartyt på G. fler gäster än vad jag hade trott men det blir några gamla godingar som man inte har festat med på ett tag. kameran hänger med och jag hoppas på roliga och galna bilder. med det folket så kan man väl inte förväntar sig mindre



babyboo & jag på äventyr i usa (eheh rim)
ikväll kommer vi rocka

frustration

Kategori: tankar

man blir lite positiv och så möts man av dessa mailen

"Din ansökan har nu värderats. Urvalet görs bland många kandidater och vi kommer inte att ta din ansökan vidare i rekryteringsprocessen"




frustrerande.

framåt

Kategori: random

idag har jag varit på en liten intervju på dagis i staffanstorp och på måndag ska jag på intervju här i lund. det börjar gå framåt nu, det känns bra. denna veckan var ett litet tillbaka-steg pga mitt lilla sjukhusbesök haha. nu kör vi på här och hoppas på det bästa!

ikväll blir det en fin middag här hemma och sen imorgon är det party hos peter. det ska nog bli fruktansvärt mysigt kan jag tänka mig. så jag har en fin helg framför mig

vila

Kategori: random

fyfaaaan vad ont blodprovet gjorde idag. nu är jag helt svullen och har flera blåmärken i armvecken, så det är tur att jag får vila i några veckor nu innan jag ska tillbaka.

riktigt mysig fika med linnea idag, vi satt ute på gräddhyllan ett bra tag. det är helt underbart väder ute idag. sånt härligt höstväder som man kan sitta och mjölka av hur länge som helst! men nu ska jag ta mig en tupplur för jag är helt slut.

heeemma

Kategori: random

nu är jag utskriven men det var för att jag ville det. det verkade på dem att de helst hade sett att jag hade sovit där en natt till. men jag hade inte klarat en minut längre med en jättenål i armen. men än är det inte över, imorgon ska jag in och ta fler prover.

jag har väldigt små blodkärl så de har haft stora problem att dra blod från mig. vilket är ganska jobbigt eftersom jag hatar blod och nålar, så när de står där och petar på mig med nålen så vill jag bara svimma av så jag slipper känna det! jag får dessutom jättelätt blåmärken så nu har jag ett på höger och jag hade inte ens vågat titta på vänster, där droppet satt. så det ska bli spännande att se vart de ska sticka mig imorgon

det ska bli skönt att sova i min egen säng inatt

inlagd

Kategori: händelser

hej. nu ligger jag inlagd för observation för natten.. en cysta har spruckit under min livmoder och tydligen så kanske den också (som om den inte var störig nog) vill strypa sig själv, och då kommer jag få ONT så då måste de in och gräva i mig. det låter värre än vad det är, som jag har förstått det. nu orkar jag inte skriva mer, hej så länge!

sjukhus

Kategori: tankar

varför är det så att när man väl behöver få tag på hjälp så har de antingen konferans eller en timmes väntetid. jag har fruktansvärda smärtor så nu åker jag till sjukhuset för det här går fan inte. om jag rör mig minsta lilla börjar jag gråta. hoppas på bättre lycka där uppe.

krypa ner

Kategori: random

det är sådär höstigt och ruggigt väder här, med regn och kyla. så med glädje kryper jag ner under mitt täcke och tittar lite på tv innan jag somnar in till en stor dag imorgon.

gonatt!

dagens händelser

Kategori: random

ja ouf, vilken dag!

jag sitter hemma och min brors sambo ringer och frågar om jag fortfarande söker jobb. jomenvisst sa jag. vad bra! sa hon för hon hade rekomenderat mig till deras regionschef, så jag ska på intervju imorgon (!) i malmö klockan ett. haaaah YES! kontakter

sen går jag till bussen för att åka till staffanstorp och en kärring, VERKLIGEN kärring, tränger sig förbi hela kön för att komma först på bussen. sen kollar hon på mig som att "jag har företräde för du är en liten skit".

jag går av bussen, det ösregnar och där går jag till salongen utan paraply för att när jag kommer fram inse att jag har glömt nycklarna. hemma. i lund. ÅNGEST. så det är bara att gå till bussen igen, haha, och ta nästa buss tillbaka till lund

väl på bussen ringer manuel och säger att han har pratat med kvinnan som fixar med vikariat på skolan i veberöd och hon var väldigt positiv gentemot mig, så hon skulle ringa mig imorgon och gå igenom vad jag skulle villja ha för lektioner och när jag kunde och sådär

och allt detta på en och en halv timme. huvudet bara snurrade tillslut. men som helhet så är det ju en relativt bra dag haha! sen nu ikväll så bestämde jag med cathrine att jag skulle komma ut till dagiset för information om vikariat där, på torsdag klockan 10. me likie

så det börjar hetta till lite, jag har inte nått något än MEN det är mer än att bara gå in på platsbanken dag in och dag ut. nu har jag lite att se fram emot, så håll tummarna för mig

långt inlägg, lång dag. tack för mig!

händelserik tid

Kategori: random

det är helt sjukt vad mycket det är som har hänt de senaste en och en halv timmen. jag har gått från depp till glad till irriterad till ledsen till glad igen. nu vet jag inte riktigt vad jag känner längre. jo, lite störigt att mamma inte svarar så jag kan berätta allt!

ni får veta mer sen!!

kick-ass

Kategori: random

ny vecka - nya jobb att söka. änsålänge: åtta stycken, och än har jag inte kollat platsbanken. om det var ett jobb att vara arbetssökande så hade jag varit kick-ass på det!

ikväll blir det familjeträff med familjen mjöbo. det enda som är tråkigt är att jag är det enda barnet tapani kvar haha. men det ska nog bli mysigt ändå!



pluttig webcam-johanna hihi

8,6%

Kategori: tankar

sverigedemokraterna är inne i riksdagen. 8,6 % i staffanstorp röstade på dem. hur sjukt är inte det?! är så fruktansvärt irriterad så jag vill inte utrycka mig mer.

nöden har ingen lag

Kategori: random

ikväll är det utgång med mest (bara) pojkar. det kommer väl bli intressant! och idag hade nöden ingen lag: jag plattade håret med en locktång. utan brännsår i pannan, YES!

jag har även vittnat döden av en duva idag. det är nästan ett år sedan exakt som jag såg en hängd duva i spanien. jag vet inte om jag ska ta det som ett tecken?

nu sjunger peter och manuel i falsett, that's my sign. dags att gå!
haaaaaaa en rolig lördagkväll :)

du och jag

Kategori: tankar

jag satt nyss och tittade genom alla idas bilder på facebook. och det är ganska sjukt hur mycket minnen vi har tillsammans. och att varje gång jag ser en bild där hon ler, då ler jag. det är läskigt, fast på ett bra sätt, hur man kan komma en person så nära på så kort tid.



du har stått vid min sida när ingen annan var där och gett mig något att le åt när jag helst ville ge upp. och jag hoppas att du förstår att var du än bor så är du min ida.  

nu blev det väldigt lökigt, men har vi inte alla sånna stunder?
jag saknar dig. jag saknar oss

de första timmarna på furuboda

Kategori: random

nu ligger jag här i sängen i det inte så jättelilla rummet. han överdrev faktiskt ganska mycket när han pratade om det på telefon haha. och tro det eller ej så har han blivit en stor pojke nu! innan jag kom så hade han damsugit (!) och nu står han där ute och diskar. hihi vuxenpoäng!

igårkväll lagade vi mat och kollade på kung fu kid och sen somnade jag så skönt i hans famn. imorse steg han, inte jag, jag försökte inte ens, upp klockan åtta för att gå till en repa. när han kom hem vid tio, då kunde jag stiga upp! så vi har nyss ätit frukost och nu sitter jag här och han spelar gitarr där ute i köket. det låter fint. jag är så stolt över honom, han är duktig

närhet

Kategori: random

idag åker jag till åhus för att hänga med min kille som har det minsta rummet på hela skolan. men jag har inte träffat honom på ett tag så det gör ingenting att jag måste sitta nära honom!

grått

Kategori: tankar

mitt humör är lika grått som vädret. det är en jobbig känsla att ingenting går framåt. men nu känns det ännu värre, för nu går det ju bakåt istället. ingen lägenhet i stockholm, inget jobb på coop. så här sitter jag, i mammas soffa och är bara arbetslös. fyfan vad jag har tråkigt.

jag ringde till manuel för att få lite stöd men såfort jag hörde hans röst så bara bröt jag ihop. men han är underbar och efter ett tag så lyckades han med fina ord torka mina små tårar. kärlek till dig, min käresta.

betydelselöst

Kategori: tankar

så tråkigt det kan bli ibland. att man kan känna sig så betydelselös. himla synd

annars då? jag söker jobb som en galning men det är ingen som tycks vilja ha mig. det är otroligt omotiverande att stiga upp till platsbanken varje dag utan någon framgång. jag övningskörde igår men dragläget vill inte finnas för mig. bilen vill inte samarbeta

så ja, det är väl dagens känsla. sjukt betydelselös

mammas

Kategori: bilder





några av mammas bilder, det ligger ett par till på facebook

el stockholmo

Kategori: random

jag sitter och tittar på idol och fnissar lite för mig själv.. vilka pantburkar det finns. gaalet att ida och manuel inte gick vidare. mina superstjärnor! de hade slåtts om första plasten :)

idag har jag varit hemma hos daddyo och nettan för en lunch, det börjar se riktigt bra ut där hemma! och innan vi ska åka så frågar pappa om jag vill ha en lägenhet i stockholm. med utsikt över globen. SÄG VAD? ja, det vill jag nog! så nu ska jag sätta igång att söka jobb och kolla om det finns någon kurs som jag vill gå där uppe. jag antar att jag är lite inspirerad av invalida och sara som klarar sig på egen hand, nu är det nog tid för jojjan att lämna fågelboet



nu när jag såg emz så insåg jag att hon har ju också lämnat sitt kära kävlinge. hoppas hon har det bra nere i italien med sin pool...... inte alls avis. till våren ska ju jag och ida bila ner med lommaboysen HAHA! just det ja. det hade varit så jääävla kul

så ja: platsbanken nästa fast denna sökningen blir det för el stockholmo!

jetlag

Kategori: random

när vi kom till usa märkte jag inte av någon form av jetlag. men nu, det ska jag säga er, har jag jetlag. inatt har jag sovit 12 timmar i sträck. igår sov jag typ fjorton timmar. haha gaalet!

två album ligger uppe på facebook, ett nytt väntar.
to be continued så att säga

gott

Kategori: bilder





lite smått och gott

tråkigt

Kategori: tankar

jag är himma! egentligen borde jag inte skriva något utropstecken för jag är inte direkt excited. sverige är förvånandsvärt tråkigt när man kommer från philadelphia. jag kollar på tv. men den är fruktansvärt tråkig jämfört med den amerikanska. plus att jag för tredje gången var tvungen att säga hejdå till charlotte och DET ska jag säga er, det är tråkigt.



jag saknar oss redan.

svampbob

Kategori: bilder



ren lycka! haha

gillart

Kategori: random

hej!

vi har varit i new york sen i söndags, utan dator, så ingen uppdatering här inte.. vi har hunnit med det mesta, till och med sett en film-inspelning. eller ja, serie-inspelning. spännande!

gaalet att det bara är fem dagar kvar. jag vill inte hem till verkligheten, jag trivs bra här. egentligen ganska sjukt hur snabbt man anpassar sig. det känns som om jag har bott i new york i ett år. men än är jag bara inne på femte dagen. jag gillart

nu ligger alla och sover här så jag borde göra desamma. klockan är halv ett på natten här, och tidig morgon för er där hemma. kul att tänka på. när ni stiger upp, går vi och lägger oss

gonatt!