taijpani

ida.

Kategori: funderingar

händelserik vecka. tror inte jag har så mycket mer att säga egentligen. känner bara att jag ville uppdatera eftersom det typ har gått en vecka. värt att nämnas är ju faktiskt att jag träffade ida i lördags. IDA. har nog inte känt den glädjen, som bara hon kan få fram ur mig, på väldigt länge. det blir snart en tripp upp till götet känner jag.

p4 kronoberg

Kategori: random

nyss hemkommen från jobb och lyssnar live på p4 kronoberg där manuel & co spelar och leker tillsammans med ingen mindre än robert wells. riktigt fett! har missat typ hela programmet så jag får lyssna på det sen, detta kan man ju bara inte missa.


lägg märke till antons hand på robert axel haha, snygg jobbat!

två dagar kvaar

Kategori: random

på lördag ska jag träffa emzan och tessan, jag vet inte ens hur jag ska förklara hur mycket jag ser fram emot det. behöver mina brudar för att rensa lite luft och tankar. men innan dess ska jag jobba idag och imorgon och åka till netonnet med daddyo. mobilen lever sitt eget liv.


tessan och jag på kååbee

poff borta!

Kategori: random

jag vet inte hur det hände men jag blev på någon vänster precis av med en hel del bilder. jag minns knappt vad det var för bilder och vet inte om jag har dem kvar på kamerorna. jag är i chock-tillstånd. det känns helt sjukt, det har aldrig hänt innan. ena sekunden var de där - nu är de inte det. dumt nog hade jag inte kopierat just den mappen till hårddisken. faaaan.

förövrigt känns det konstigt att vara tillbaka i lund. man lever i en liten bubbla uppe på furis, man träffar alla varje dag. springer in i stuga 1 och snackar med dem, tar skogsrundan med ankon och kryper ner till sängs med min kärlek. så ja, det känns konstigt att vara tillbaka.


såhär såg min söndag ut, mellan grabbarna grus heeela dagen
vi tittade på tre filmer och idol. hah! supernajs

beerpong

Kategori: random

krischan hade kanske inte så mycket att bjuda på - men furis! vi spelade beerpong, och vem vann? jo, johanna. ..och anton men det var jag som vann åt oss. jag vet inte riktigt hur det hände men helt plötsligt var jag awesome på beerpong. and it felt good!

med andra ord

Kategori: random

det blev ingen lugn kväll igår hah! över i stuga ett var det tävlingar på g och jag insåg att jag inte är den enda som är gaalet tävlingsinriktad och inne i tävlingar. med andra ord och charader stod på spel och jag var i det vinnande laget konstant. det var förjeevlela kul. har filmat en massa som jag tänkte klippa ihop lite idag! suuperkul

nuu blir det frukost, macka med prickikorv MUMS

furis

Kategori: random

efter en promenad med ankon så blev det lunch ute på gräsmattan med brudarna från stuga 2. folk har kommit och gått men vi ligger kvar. vi ska dock snart in till åhus för att förbereda inför morgondagen. paarty i krischan, ska bli spännande att se vad de kan bjuda på!


suunshine

Kategori: bilder

solen skiner på furis och värmer upp dagen till max
tror det blir en liten skogsrunda, see ya!

veckans planering

Kategori: random

jag har världens minsta finne men den svider som ett helvete, det är heelt sjukt!
haha intressant blogginlägg detta kommer bli..


imorgon ska jag träffa linnea och lotta på lunch, så mysigt. torsdag är det jobb sen upp till furuboda för en helg med grabbarna som bjuder på utgång i sveriges mittpunkt - kristianstad! haha naah, kanske inte, men kul kommer det säkerligen att bli!


fantastiskt smickrande bild men ack så rolig
tror jag uttryckte min glädje över att tävlingen var slut så jag kunde slappna av.

proud

Kategori: bilder

lite stolt får man väl ändå vara



mycket samtidigt som ingenting

Kategori: random

massor av tankar och känslor men inga ord. så knasigt.

nu ska jag jobba

bildbevis

Kategori: bilder

istället för idol är det bonde söker fru. ord kan inte ens beskriva hur mycket det förstörde min onsdagkväll. så nu sitter jag och hänger framför true talent istället..



kände att bildbevis behövdes på att jag kört bettan
så här har ni!

äventyrligt

Kategori: random


just nu

jag sitter i den röda soffan ännu en gång och idag har jag fan varit på äventyr. jag har kört moppe!!!!!! ja, ni läste det. johanna, som är rädd för cyklar, har kört moppe. manuel och antons lille bettan som man cyklar igång har jag behärskat. manuel lämnade ute den lille detaljen om hur man bromsar så det blev en spännande överraskning haha

klockan närmar sig åtta och idol står på schemat.
GÖTT!

loove

Kategori: bilder






några favoritbilder från veckan som gått.
loove

veckan

Kategori: random

helgen var fan-tastisk och veckan likaså. manulele vann lille tävlingen och telefonen ringer non-stop. han är tillochmed kändis i spanien nu också, varit med i tidning, radio och tv haha! så himla absurt. låten ska även börja spelas på p3, gött!

veckan har spenderats på furuboda i sällskap med manuel och anton samt några andra finingar. jag har varit här hela veckan så det kommer kännas så konstigt att åka hem och inte träffa dem varje dag längre. jag får njuta av den lille timmen jag har kvar, see ya


jag har ingen annan bild så det får bli en på fjanton
och mig, i fönsterrutan haha