taijpani

pojkproblem

Kategori: tankar


jag hade starkt bestämt mig för att skriva ett inlägg idag för det känns som ett tag sedan sist. men nu sitter jag här och har verkligen aning om vad jag ska skriva..

igår träffade jag alexis och ivalida och vi satt och pratade & mös i statsparken ett tag. hur man än gör när man pratar med sina tjejkompisar så kommer man oftast in på killar. de båda behövde prata av sig, och de lyckades faktiskt ha lite av samma problem. jag lyssnade och sa vad jag tyckte och tänkte. sen frågade de hur det gick med mig och manuel. och på något sätt kändes det jobbigt att berätta för dem att han är precis allt man vill ha. de har det jobbigt och vill ha det jag har, antar jag. så därför blev mitt svar "det går bra". för det gör det ju faktiskt.

tisdagen innan skolan börjar är det klassfest. haha så typiskt vår klass. men det ska bli kul, utan tvekan. nästan så att man längtar. och lite efter malmöfestivalen. mums!


59 dagar kvar.

underbart

Kategori: tankar


gud vilken underbar helg. karlskrona is the place to be, speciellt med min släkt. inte en minut går till spillo. loves it! njut av de underbara bilder vi har till er

     



ida har saknat mig ser jag i hennes blogg! och ja, jag ska avslöja mina planer inför nästa vecka, då vi ska leka med alla mumsiga esteter. och jag kanske tom har en liten överraskning till bara henne. vem vet? ooh spännande! nu är jag iaf hemma, så vi ska prata massor. puss babe

nu ska jag verkligen sova
gonatt people

kallekrona ger mig sol

Kategori: random


imorgonbitti (kl sju närmare bestämt!) flyr vi skåne för mitt underbara karlskrona hela helgen. jag kollade nyss på vädret och det ska bli 25 grader både imorgon och på fredag. saltö, here we come! mami är pepp och har redan planerat att vi ska äta frukost på stranden när vi ankommer imorgon. jag tänker inte säga emot. mums säger jag




förövrigt: min första bok blev outhärdligt av hans-eric hellberg
bara så att ni vet :) puss!

nörd-varning

Kategori: random


ja, idag tog nörden i mig över och jag följde med min ännu nördigare syster till biblioteket i staffanstorp. innan jag hade en enda bok i handen så hade charlotte hittat tre av de tjockaste som troligen fanns i hela byggnaden.. men efter ett tag hade jag fem böcker i handen. ja. är vädret som det är så får det bli såhär!


KT Tunstall - heal over
Regina Spektor - fidelity


beslutsångesten över vilken bok jag ska börja läsa börjar nu!

det var som tysan

Kategori: händelser


hancock. ja. jag vet inte. haha helt okej. skum. men helt okej. ingen kommentar kanske?

kommer hem och in på mitt rum och där står datorn. holy moly! min syster hade iofs sagt det i bilen men det känns skumt. ohwell, den är nog inte kvar här länge till.. men mysigt är det :)

dags att sova

skönt att vara hemma & få en bamsekram av sis
puss på det. imorgon kommer mamma. stor puss

oh mums

Kategori: random


det blev tamigfan ingen buss-strejk. hur bra som helst!

min mor är kvar i malun(d?)(g?) för hon hade träffat en liten flamma. det tyckte jag var hur kul som helst. frank. haha! frank? vem heter frank? hennes förklaring blev att han var norrman. jaha? haha hur som helst var han lammkött för mami, det är så det ska vara!

det första jag tänkte på efter att ha pratat med henne var att direkt att ringa min syster. hon reagerade typ på samma sätt som mig. jag saknar henne

nu kom if i used to love you med daniel lemma upp på spelningslistan och manu står & målar och sjunger at the top of his lungs! det jag tänker på när jag hör låten är tsimon när han sjöng den på skolavslutningen. guuud vad mys! och sen när han & ida höll handen. hur sött som helst!!

när ida kommer hem från blekinge (?) så ska jag pussa en massa på henne. aaaaah

ikväll är det bio. på torsdag karlskrona.
nu är det tid för mig att hjälpa till att måla
orkar inte, men borde nog.. puss!

shaaave

Kategori: händelser


nu är jag inflyttad och har tillochmed fått en egen tandborste (som vi så flitigt gick och köpte idag) hos familjen fervenza. det är helt underbart vad roligt man kan ha med dem, jag älskar hur mycket de skrattar! när jag skulle packa så blev det på något sätt sjukt tungt (trots att det bara är fyra dagar). jag förstår inte hur jag lyckas. men jag ska använda allt, jag lovar!

så just nu sitter jag och äter chilinötter och har precis deltagit i manuels klippning. han fick ett ryck och ville raka av sitt hår. trots sin mor & min förtvivlan så tog han fram trimmern och satte den i handen på mig. JA! mig! han tyckte det blev lite ojämnt. men jag varnade faktiskt honom.

nu kommer han. spännande!

anus på buss strejk btw :(

invalida & joys, vi gillar det!

Kategori: tankar


jag tänker på ida. och hur mycket jag tackar gudarna för att jag har henne! på alla de "stora" grejer jag har gjort i år, så har hon stått precis bredvid mig. konserterna på spyken, idol, siesta! och wtai. och sen har det varit sånna små grejer som att vara först på idrottslektionerna eller gå och handla tekaka. eller kanske tillochmed att gå längs by-vägen i åkarp. hon gör allt med ett leende på läpparna och det inspirerar mig så. ingen annan i vår klass har hittat varandra så som ida och jag, och vi hade aldrig ens träffats innan spyken! connection.

     


- "vi blev smått kända efter att vi spelade sweet dreams"
- "var det ni?!"
- "japp, ida sjöng och jag spelade synth"
- "var det du? shit, det minns man"

det är det jag säger, ida. när treorna minns ens framträde.. DÅ är man bra! :D
gud vad jag hade gett allt för att komma tillbaka på scenen när vi spelade den..



så vad jag ska komma fram till.. är.. jag vet faktiskt inte.
att jag inte hade klarat ettan utan min ida, vi har stöttat varandra varje dag
upp för alla trappor, genom gehörsläxan, nervösiteten på scen
inte utan dig. eller nej. aldrig utan dig.

en månads kärlek

Kategori: tankar


haha ja, idag är det den 12e juli, vilket leder till att det är exakt en månad sedan spykens kändaste spanjor och jag blev paret som smått överraskade de flesta.

jag har aldrig riktigt varit den som tänkt på framtid och sådant trams, för det kommer när det kommer. men för någon anledning tänker jag nu på framtiden mer ofta än sällan och jag gillar vad jag tänker. eller så är det fortfarande den där nykärleken som sprider sig från topp till tå.. men bra känns det! ros, champange & jorgubbar. och lite gitarr. ingen dålig pojkvän! <3



puss!

sambo med mig själv

Kategori: random


nu har syster åkt.. när jag är ensam hemma så inser jag mer och mer hur sugen jag är på att flytta hemifrån. ensamt ibland kanske, men man får så mycket gjort!

idag gick jag upp vid halv elva och vinkade hejdå när charlotte körde iväg mot en helg i dimman, sen gjorde jag mig iordning och gick ner till stan för att köpa klänningen till manuels & min date imorgon. efter det gick jag till malmborgs för att handla lite mat och sååå. SEN gick jag hem, läste min bok i någon timme och efter det diskade jag.

känner mig sjukt satsig!
nu ska jag fortsätta läsa och sen städa (!) lite..
puss på att bo ensam :)

low? no!

Kategori: händelser


när jag och charlotte körde ifrån burlöv center så kom flo-rida med låten low. det högg till i mitt hjärta och jag tänkte på när jag, emmie, carran, zahir och nikkan gick till andy en kväll. och carro sjöng "next thing you know, shawty got NO NO NO" vi alla tittade på henne i hopp om att hon skojade, med tanke på att låten heter low så är det självklart att de sjunger det istället för no, inte sant? men hon var seriös & fortsatte lyckligt att sjunga sin egen version av låten.

idag har jag köpt nya vita skor & ikväll blir det wii
imorgon åker syster till båstad för tennisveckan
och på måndag flyttar jag hem till manuel.
vad är det som saknas i mina planer? ja precis.
hejdå.

eller va?

Kategori: händelser


charader och pictionary. haha hur längesen var det inte man lekte charader? jag gav mig aldrig på det utan visade mina skills inom pictionary istället. det fungerade mindre bra, då ingen i mitt lag kunde gissa vad jag ritade. själv fattade jag ju precis. men ja.. jag var med bara killar. peter var dålig på charader, hampus avslöjade fel saker och manuel var bara allmänt dålig. haha nej men, vi var sämst. men manuels (f.d) klass är underhållande som få iaf :)

när jag skulle till bussen skulle patrik på samma håll, så han lovade manuel att eskortera mig till katedral. och när vi har drygt en minut kvar så ser vi bussen köra förbi. precis när jag hade sagt "komiskt om bussen hade kört förbi nu". det var inte så komiskt.. så denna långa man följde mig ända fram till dörren hos mamma, hemskt sött av honom. han trodde nog jag var helt körd i huvudet vid vissa tillfällen.. men han skrattade mycket, så jag är rolig iaf. eller va?

det blev ett någorlunda långt inlägg. kände att förra inlägget var lite depp.. jag saknar mami redan, mobbat maybe. men syster åker på torsdag också. jag kommer klättra på väggarna!
 nu ska jag gå och lägga mig, so see you next time :)

det räcker.

Kategori: tankar


jag orkar inte försvara mig mer, dags för er att förstå. vi är tydligen inte desamma längre..
jag är sårad. nu räcker det

alphabeat

Kategori: random


alphabeat
slog mig av stolen med låten facsination och nu har jag lyssnat på typ hela albumet och shit.. jag älskar dem. nya favoriten, lätt! dansk indierock woooh!



lykke li - tonight
jag hör carran sjunga <3

städfirmaN

Kategori: random


jag är så grym på att planera och speciellt på att övertala. känns som jag alltid lyckas. sen får man ju offra lite för det också.. invalida och jag ska starta städfirma från och med nu! tänk att se oss städa, det är ett rent nöje. tycker det låter prima skinka

"invalida & joys städfirma - vi gör jobbet till nöje"



ikväll är det massage mums
sister hazel - life got in the way

solnedgång på stranden

Kategori: händelser


igår blev det en dag med skratt och en blandning av vänner. först invalida, titta på rent och vara allmänt nördiga. sen träffades vi några stycken från klassen och åkte till lomma. solnedgång och prat, det var sjukt mysigt. efter två timmar kom det lite hjärupsfolk och även emz & co. brasan startade och vi hade det bra. det var en riktigt bra dag :)

      


jag saknar mina esteter himla mycket.. på lördag smäller det
idag kanske det blir pyjamasparty med emz & carran!!
MYS!

min ida

Kategori: tankar


idag ska jag träffa min ida. det är helt sjukt vad pepp jag är. sen vet vi vad som händer ikväll, eller vad säger du invalida? haha aah, jag ska lyckas övertala henne! puss på dig



buss påväg till WTAI, jag vill tillbaaaka

mys

Kategori: händelser


min mandel gör ont. traumatisk barcelona-känsla på det!

nu är vi tillbaka från karlskrona och jag är en träningsvärk rikare.. de ville veta mycket om manuel och tyckte att han skulle med nästa gång vi ska upp. det passar bra eftersom han har semester i tre veckor. mums på det! i övrigt är karlskrona allt som det alltid är. mysigt, fullt med skrattvänliga människor och vår underbara agnes <3

   



när jag sa till emelie att jag inte ville ha godis igår så sa hon "nej, just det. du äter ju inte kött". haha jag vet inte riktigt kopplingen där men ja.. nej. inget mer godis eller liknande. imorgon ska jag äta jordgubbar till frukost. jag längtar :)

denna bild fann jag på manuels facebook. sött? nah. men okej
första bilden på oss, så det får duga!



(lägg märke till skillnaden på hårfärgerna på mig!!)