taijpani

gott nytt år!

Kategori: bilder


vi hörs igen 2012!

netto

Kategori: random

känner att jag kan få klaga i iaf en mening efter mitt 12,5 timmars stående pass på ny-öppnade netto. min kropp gör ooooooooont. sådär. klar. nu ska jag duscha, krypa ner i snuggien och kolla på tv innan jag somnar ..vilket lär bli såfort jag lägger huvudet på kudden. men det blir nog bäst så, jag har en likadan dag framför mig imorgon. whoop!


gonatt!

skype-date

Kategori: tankar

innan idag pratade jag med min kärlek på skype i säkert en halvtimme (vilket är lång tid när det kommer till honom) och det var skönt, prata om stort som litet med honom som jag skulle gjort om han var hemma.


han visade upp sin nya hatt

vissa dagar känns det mer än andra att han är borta. idag är väl en sån dag antar jag, det känns lite jobbigare att gå och lägga sig själv.

new years eve

Kategori: random

nyss hemkommen från bion, shit vilken feelgood-film! man satt och log sådär töntig hela filmen igenom i princip. det var inga fula nunor att vila ögonen på heller. nu ligger jag i min snuggie och kollar på glee på min nya tv. and lovin' it!

nytt och fint

Kategori: random

sådär. här sitter jag. knappar på min helt nya dator medans min helt nya tv står och visar kär och galen. ikväll ska jag och challan gå på bio och sen ska jag hem och kolla på min nya tv lite till. jag är lite kär i den, det måste jag erkänna. den är ju så himla platt och fin!


materiell lycka som charlotte kallar det


igårkväll - b&j's och glee-filmen. sweet!

juldagen

Kategori: random

jaaadå, efter många om och men sitter jag här med en alldeles ny dator i famnen. den blir inte svinvarm efter tio min, den tar inte en evighet att starta upp, man kan titta på högupplösta filmer och dessutom koppla den till tvn. jag är såå nöjd! 

snart ska jag öppna upp en ben & jerry's (haha ja, efter att ha ätit konstant i två dagar) och kolla på the notebook med mami och mormor. bara för att alla går ut på juldagen väljer jag att stanna inne. det är så skönt här med min snuggie, gottis och mami&mormor.

lyckad

Kategori: random

nyss nerkrupen i min snuggie och känner mig nöjd med denna mysiga julafton. riktigt fina klappar, mysigt sällskap, god mat, lite skype med manuel, julklappsspel där mormor went crazy, harry potter och galenpanna. känner rent spontant att det är en lyckad julafton.


bilder kommer imorgon!

24 december

Kategori: random

dagen är här, likaså är mormor. pyttegranen ser majestätisk ut med alla fina klappar under och maten är förberedd. vänder man bara ryggen mot fönstret så måste jag ju erkänna att det känns som jul. så ja, god jul mina vänner!


juletid 2008

stackars mig.

Kategori: random

min förkylning håller i sig och det är hemskt. det är fan fruktansvärt hemskt. står och snörvlar och nyser på jobb, tycker så synd om alla kunder, men jag kan ju faktiskt inte hjälpa det. det värsta är inte snoret eller slemmet i halsen utan det är ögonen. de rinner och svider och har sig och det finns inget jag kan göra åt det. så nu är det bara att ta sig i kragen och jobba tills man stupar sen ha julfirande med papps och nettan, MYS. men först en runda på stan i julekaosen och sen jobb i fem timmar, wish me luck! ..det kan behövas.


det enda bild jag hittade där jag var ledsen haha!

bublé

Kategori: random

julen har nu kommit på riktigt på byggmästaregatan, mama står och pyntar vår löjligt lilla, men ändå så fina, gran med tomteluvan på sne. i bakrunden går bublés julskiva på högvarv. på tal om honom, han kommer till sverige i april och jag gärna se honom. det kanske man skulle unna sig. nu gäller det bara att hitta någon som vill gå med mig.

3 veckor

Kategori: random

nu har jag precis sagt hejdå till manuel, han åker till spanien imorgonbitti och kommer hem igen den 8 januari. det känns tungt men förhoppningsvis går det snabbt. men det kommer ändå bli konstigt att inte prata med honom varje dag, om än det bara är för att säga gonatt.


han är ju så fantastiskt fin.

snuggie

Kategori: random

jag har lyckats fånga någon form av förkylning så jobbet var lite tyngre idag. men det gick bra ändå och nu ligger jag hemma i min snuggie som jag fick av manuel haha! den är så löjligt skön så man aldrig vill ta av den. ikväll ska jag ta ett bad och sen krypa ner i snuggien och kolla på film för jag börjar elvaaa imorgon!

julfirande

Kategori: random

första dagen på netto är avklarad och jag är heelt slut. det är ett annat tempo än på lundbergs om man säger så.. 319 kunder har jag haft på sju timmar. alla koder yrar runt i huvudet. 113 för gul lök, 213 för potatis, 193 för clementiner. men det känns bra, tiden går snabbt. jag har en likadan dag framför mig imorgon, då kan jag inte skylla på att det är första dagen om jag gör fel hah! wish me luuck, förhoppningsvis behöver jag det inte.

igår firade vi jul på furis, så himla mysigt. julbord á la student, juleskum, lussebullar, michael bubles julskiva och såklart julklapparna! riktigt bra första julfirande. det känns helt stört att det är julafton på lördag, i år har jag inte kommit in i julkänslan än och jag skyller på vädret. synd!


julkorteT haha myspojkar

trött

Kategori: random

det är nu, efter timmars jobb och har en liknande dag imorgon, man undrar varför jag ligger här och kollar bloggar och facebook när jag är så trött som jag är. och klockan står på 06.55 imorgon. jag har inget försvar. men nu ska jag sova. imorgon är det fredag, gonaatt!

jobb

Kategori: random

jag är nu officiellt anställd hos netto, whoop!

december är nu fyllt med jobb hit och dit. på torsdag ser jag fram emot en 14-timmars dag, om inte mer. för att mentalt ladda upp för det är det julkonsert på furis ikväll, det ska bli så fint.
oh just det! jag har jobb på nyår, slipper jag kanske göra planer till årets mest överskattade kväll. må låta lite bittert men årets största fest? nejtack. jag gillar alla små istället.

my same

Kategori: random

i don't know who i'd be if i didn't know you

adele har så mycket bra att säga. nu: tredje kärleksfilmen för dagen.

rubbat

Kategori: funderingar

läskigt hur snabbt livet tar sig en sväng man inte är med på. allting rubbas och sen finner man sig på en helt annan väg. men för tillfället har jag motorstopp. jag står stilla och kan inte röra mig. man tänker att en människa känner alltid någonting, glad - arg - ledsen - uttråkad, eller tänker på någonting, vad som helst egentligen. jag känner ingenting. jag tänker ingenting. just nu är allting i huller om buller i min hjärna och jag är alldeles för trött för att reda ut det. så jag struntar i det. det är där jag är just nu.

när jag behöver vara som mest på topp är jag inte mig själv.
fantastiskt bra timing. men det är väl mitt liv i ett nötskal.

Bush on himself (2000)

Kategori: bilder


George Bush, år 2000
“They misunderestimated me”

där satt den!

andra advent

Kategori: random

ÅH vad god mat det var igår, mama är så duktig. fint sällskap, bra presenter och mycket kärlek. nu har jag ett kalas kvar nästa helg sen är min 20årsdag officiellt över.
nu är jag uppe på furis och har det trevligt med manuel och klaspåbas, om en timme ska jag in i stuga ett och då jävlar är det lussebak. sen ska vi äta upp allt vi bakat och skölja ner det med glögg. det är så andra advent ska firas!

lördag

Kategori: random

dagens sköna känsla: lite sliten efter en awesome kväll igår, känna lite ångest men sen snabbt inse att det är lördag. man har en dag till godo! det firar vi med släktmiddag, så mysigt. klockan sex samlas folk från alla håll och kanter och jag ska njuta i deras tillvaro!


igår, i hatten jag gjorde helt själv!

2/12

Kategori: bilder


l o v e